View Full Version : Проблем с 1 приятел...
Greennight
09-21-2011, 07:47
Ами проблемът е,че ми звъни по 2-3 пъти на ден да се виждаме и,ако го отрежа 1-2 дни почва да се сърди :? Не може да разбере,че аз си имам други грижи и работи за вършене...Мисли си,че трябва цялото си свободно време да го отделям за него.Примерно,ако му кажа,че ще се виждам с някой друг приятел той иска да дойде с нас,но аз не искам,защото с другия приятел се виждаме примерно 9-10 пъти годишно и искам като се видим да му отделя цялото си внимание...Или пък като имам някое контролно и му кажа,че трябва да уча,той иска да дойде в нас да учим заедно,а тва естествено е невъзможно,щото ако дойде няма да учим...Вече не знам какво да правя.Ако му кажа,че искам да се виждаме по-рядко ще го разбере като "вече не искаш да сме приятели"...Някви идеи ?
portofc98
09-21-2011, 07:58
ам май и двамата сте мъже, тоя е някакъв пе*ераст според мене :razz: :razz: :razz: ако ти е досаден го отрежи какво ти пука... преди година може би и аз бях като тебе, за всеки ми пукаше трябва да помогна... и що да го правя като никой не го прави за мене... тегли му една ма*на и да не ти пука... 8-) 8-) 8-)
SmilezZz
09-21-2011, 08:43
Аз само не разбрах ти дали си женско или мъжко ?
Ако си мъжко - сядаш и говориш с него. Ако си женско - може да има чувства към теб , за това да иска непрекъснато да сте заедно. Та , ти си го познаваш най - добре.
Еби му майката. Има по-свестни другарчета! :grin: :grin: :grin:
Тоя е 'някъв лигльо, който по-далеч от носа си не вижда. И едва ли се държи така само с теб, тъй че ше му направиш добро, ако поговорите сериозно и вмъкнеш някоя и друга конструктивна критика, вместо просто да му казваш, че си заета.
Greennight
09-21-2011, 15:14
Аз съм момче бе :lol: Иначе,да мисля да му кажа,че ми е приятел,обаче си имам други ангажименти и тва е.Нека го разбира както иска...
Аз съм момче бе :lol: Иначе,да мисля да му кажа,че ми е приятел,обаче си имам други ангажименти и тва е.Нека го разбира както иска...
Точно така \:D/!
Харесва те.
Няма да спре да те харесва дори и да му кажеш, че имаш други задължения, ангажименти и т.н.
Обясни му в прав текст, че не си гей и му пожелай успех в търсенето на сродна душа.