View Full Version : Да го направя или не - това е (вечният) въпрос?
Знам сега ще си кажете за какво да чета като има 3000000 подобни,ще започнете с убидите и думите от сорта " потърси малко и виш само едно и също се пише " но да и аз като другите искам да споделя и да ви помоля за помощ имам приятел от 2 месеца чуствам се готова но много ме е страх няколко пъти почти щяхме да го направим но аз се паникюсах и спрях всичко ... на 16 съм и вече искам да го направя но се притеснявам и много ме е страх ... а виждам че и на него му е гадно да го спирам всеки път ! помогнете ...
Редактирах ти заглавието. Като не можеш да пишеш на един език, не пиши на него. То и на българаски толкова можеш... Extremescream
SisiStrange
09-21-2011, 13:23
Като си толкова несигурна, не го прави.
Кое му е страшното на секса не мога да разбера? :-o
OnlyMeAndYou
09-21-2011, 13:27
:-o Ами няма как да ти помогнем, ако сама не си помогнеш. Явно не си готова, дори и да мислиш че си. Изчакайте още малко и всичко ще си дойде на мястото.
П.С. Има 900000000 теми, точно като твоята и щом си решила да пуснеш своя, няма да е зле да я напишеш грамотно. :)
Shturrrche88
09-21-2011, 13:33
Ох, ама си неграмотно...
Кво искаш да ти кажем?! Може и цял живот да се паникьосваш и да си умреш девствена, може и той да успее да те предразположи и нещата да се получат. Ние не сме гадатели.
IncendiaSanctus
09-21-2011, 13:35
Знам сега ще си кажете за какво да чета като има 3000000 подобни,ще започнете с убидите и думите от сорта " потърси малко и виш само едно и също се пише "
Напротиииив, не позна ! Ще ти кажа НАУЧИ СЕ ДА ПИШЕШ, МОМИЧЕЕЕ ! Първо на български, после и на английски. Тогава може би, МООООЖЕ БИ, ще си готова за секс.
1. Ужасно си неграмотна. И на български и на английски. На 16 години тва е вече недопустимо.
2. Кога да загубиш девствеността си е много индивидуално решение. Ако се страхуваш само от болката - недей. Не е чак толкова страшна, колкото я описват. За сметка на това, после става много хубаво.
badsector
09-21-2011, 13:37
Просто си малка.
Extremescream
09-21-2011, 13:39
С какво да ти помогнем? Да те завържем на леглото, докато той (с извинение) ти го вкара? Ако искаш-правиш го. Ако не искаш-не го. Ние с какво да ти помогнем.
Колкото и да си неграмотна, очаквам, че поне можеш да четеш, така че виж една от хилядите други теми тип 'не знам пикае ли ми се, чука ли ми се' и може и да ти помогне нещо.
DragonLady
09-21-2011, 13:41
:-o Ами няма как да ти помогнем, ако сама не си помогнеш. Явно не си готова, дори и да мислиш че си. Изчакайте още малко и всичко ще си дойде на мястото.
П.С. Има 900000000 теми, точно като твоята и щом си решила да пуснеш своя, няма да е зле да я напишеш грамотно. :)
+1
Все някога ще го направиш, спокойно. Щом си несигурна и те е страх не бързай още. Това е моят съвет и се надявам да не следваш сегашните "тенденции" :) :)
badsector
09-21-2011, 15:03
...виж една от хилядите други теми тип 'не знам пикае ли ми се, чука ли ми се'...
Точно.
Знам сега ще си кажете за какво да чета като има 3000000 подобни,ще започнете с убидите и думите от сорта " потърси малко и виш само едно и също се пише "
Напротиииив, не позна ! Ще ти кажа НАУЧИ СЕ ДА ПИШЕШ, МОМИЧЕЕЕ ! Първо на български, после и на английски. Тогава може би, МООООЖЕ БИ, ще си готова за секс.
Съгласна.Няма да е зле да имаш и някаква сексуална обща култура,преди да правиш секс.А май каквато и да било обща култура ти липсва.
Въх въх прости се родиите прости си останаате
Не е толкова страшна болката, няма да трае постоянно , затова се отпусни на макс!Друг е въпросът дали те спира страхът от самата болка ,или още не си готова,повярвай ми и мен ме болеше,ама не се дръпнах, защото бях готова и психически настроена .
Понаучи се и да пишеш правилно ,и да слагаш препинателни знаци!
Darinella
09-21-2011, 17:22
Ако наистина обичаш момчето, му се довери. :)
gabsit000
09-21-2011, 17:44
щом все още толкова го мислиш значи не си готов ...момента сам ще настъпи и ще разбереш кога е дошъл ..
sapphire5
09-21-2011, 18:15
Ако наистина обичаш момчето, му се довери. :)
+
когато си готова. ;п
Ние няма как да ти кажем дали да спиш с него или не, това сама трябва да го решиш. Сексът не е страшен, после ще видиш колко хубаво става. Но ние сме просто хора в един форум, не сме компетентно мнение по въпроса ти, според мен. И щом седиш и питаш непознати дали да спиш с гаджето ти или не... дали си готова?!
leadyflame
09-21-2011, 19:27
Дори няма да си направя труда да прочета темата, имаш глава на раменете мисли с нея :booooomb:
Лелеле малеле.
Кога ще спрете да превръщате тази ципа в толкова огромен проблем???
Ми като искаш-направи го,ако не искаш-недей.Какво повече да ти кажем?
Хората които са готови да правят секс .. уверени са в човека до себе се.. обичат го... и имат сексуална култура- не питат другите дали да правят секс..
и то за каква култура говорим.. ти часовете по български не си посещавала.. да не говорим за тези по биология и СРЗ..
Искаш отговор.. ето ти- НЕ СИ ГОТОВА.. И кво сега като изписах толкова редове.. сигурно ще ме послушаш.. мен или някой от другите, които ти казват, че не си готова... не нищо няма да се промени- едно си баба знае..
Щом питаш, значи ти е рано.
виш
паникюсах
не,определено недей,сядай да учиш по български.
FreShHhH
09-23-2011, 10:58
If your age is ot the clock, you'te too young for the cock! :D
If your age is ot the clock, you'te too young for the cock! :D
демек минем ли 24 вече сме дърти достатъчно? :-o :D
Vivitu483
09-23-2011, 20:49
В бъдешето несигурността ще ти изиграе много лоша шега.Бъди по смела и вземай решение , което първо си обмислила добре.В никакъв случай не се води по мнвнието на другите,защото по този начин ставаш тяхно копие.Това,че си девствена няма нищо лошо.И ако наистина мислиш,че си готова,действай!Надявам се това да типомгне. :)
не му мисли от какво толкова те е страх си задай въпроса...от болката?от страх да не изглеждаш като саухава?щото мислиш че ще ти направи нещо лошо сподели повече кво те шашка толко
Е аре де не го ли направи вече?! :shock: К'во чакаш егати?!
Направих го беше много хубаво даже почти не усетих болка :)
Ха честита ти папалюга,от кеф да не-се отървеш. 8)
Extremescream
10-14-2011, 21:24
Браво, нас не ми касае особено.