View Full Version : Случвало ли ви се е
HiGuysWhatsUp
09-21-2011, 13:51
Случвало ли ви се е да ви обидят, че сте грозни, но вие според вас и според вссички други хора да сте си красиви.....В миналото уч-ще постоянно го правеха наричаха ме и сдухана зубърка, казвали са ми, че имам мустак а аз такова нещо никога не съм имала... :( :( :( А сега в новото уч-ще а и извън него някои момчета ме харесват (разбрах го)....Работата е там, че се случи непосредствено след като се скарах с една и мисля, че тя беше настроила всички, защото не може в едно уч-ще да не ме харесват и обиждат, а в следващото-обратното... :o :o :o Не знам дали е възможно просто да съм се променила или е наистина заради момичето, с което се скарахме. Яде ме отвътре, защото никога досега не съм имала по-ниско самочувствие от сега...
Споко бе , к'во ти пука :D
HiGuysWhatsUp
09-21-2011, 14:03
Споко бе , к'во ти пука :DЛесно им е на тези които не са преживявали всичките обиди.......
gugenceto2
09-21-2011, 14:16
Не им обръщай внимание.Те или са идиоти които завиждат или са слепи :)
А това ти трябва да го прецениш-дали е заради скарването или просто старите ти приятели са били идиоти.Бъди себе си и всичко ще се оправи 8)
HiGuysWhatsUp
09-21-2011, 14:31
А да....също и че свиря на чело...Но аз пак си слушам готина музика.... :( Не ги разбирам мамка му :o :o :o
Споко бе , к'во ти пука :DЛесно им е на тези които не са преживявали всичките обиди.......
Чудно,от къде знаеш,че не съм преживяла същото ?!
Абсолютно същото нещо съм преживяла..в старото ми даскало имаше 2-3 човека,които ме обиждаха,а другите ме харесваха.. А сега в другото даскало ме харесаха още от 1вия учебен ден.. Затова ти казвам да не ти пука..
ccdesigns
09-21-2011, 19:21
Обиждали са те няколко месеца - голям праз.
bebzgirl
09-21-2011, 22:51
Споко бе , к'во ти пука :D
В яда си са ме обиждали няколко пъти така ... Честно да ти кажа през *** ми е.Да си говорят не ми пречи.Никой не е перфектен все пак да гледат тях си :D :D