Влез

View Full Version : Приятели

cryinn
09-21-2011, 21:52
Добър вечер! От вас не искам точно съвети или нещо подобно, просто искам да споделя на някого .. И така аз съм едно обикновенно момиче, тоест не съм от тези който постоянно се правят на важни: " Ехе тоз ще набия, ехе колко съм яка, познавам супер много хора, айде по дискотечки мискотечки и т.н. " И тука идва проблема в днешно време всички се правят на яки, до сега съм срещала само един човек който е като мен. Добри приятелки си бяхме, но нещо ни се разделиха пътищата. И в момента си имам приятелки, разбираме се, но просто не понасям това непрестанно дрънкане само за дискотеки за това как всички ги нервят и как никой нищо не може да има каже защото са адски велики.. А уж било хубаво да си различен. Е не е кой знай колко хубаво като не можеш да си намериш приятел с който да си допаднете, на който можеш да кажеш всичко без да чуваш "дискотеки дискотеки, бой бой бой, велика съм". Уффф :(

SuNsEt
09-21-2011, 21:54
С какъвто се събереш такъв ставаш,за това гледай да си подбираш приятелите.Понякога и сам войнът е войн... :wink: