Влез

View Full Version : Относно вчеращния ми въпрос

niq17
09-23-2011, 05:07
Относно вчерашната ми тема искам да ви попитам,като се прибираме заедно (сами) за какво да си говорим, смисъл той харесва :атв, музиката на бате Сашо..общо взето знам какво харесва, но достатъчно ли е да говоря само за това?
Понеже имам съмнения, че харесва една от "онези двете курвички", как да го попитам дали я харесва, но да не е директно, някак със заобиколка, АКО след като го попитам дали я харесва отговорът бъде "не" как да му намекна, че го харесвам ?Кажете всичко каквото мислите.Извинявам се, че правя нова тема, но вчеращната замря и си мисля, че ако постна това като коментар няма да получа никакъв отговор.Надявам се тази тема да бъде полезна и на други момичета в моето положение:)

anonymous708973
09-23-2011, 06:19
Първо, ако общуваш с човек, който се интересува само от тези неща, бих казала, че е, меко казано, ограничен.
Второ, далеч не е задължително да говориш само за това, защото темите ви ще се изчерпат много бързо.
Трето, това, че той може би харесва друго момиче, далеч не значи, че не можеш да опиташ.
Четвърто, ако толкова държиш, питай нещо на майтап "Кво става между теб и еди-коя-си, изглежда много хлътнала".

evilsoul92
09-23-2011, 06:50
Каква липса на въображение, че чак до форум да стигнеш, да питаш как и за какво да си говориш с човек, когото харесваш... ?! :? :?

По темата: Пробвай да бъдеш просто себе си и бъди директна. "Виж сега, харесваш ми, ще се радвам да излизаме по-често (ако не, майната ти)..." :D Иначе нещата се случват от самосебе си, а това дали харесва някоя си "к*рвичка" въобще не трябва да те касае и не си го слагай, ако не се получи ;) Това е!

kyon
09-23-2011, 08:42
Кажи нещо от сорта "Тая мацка много хубаво се облича." да му видиш реакцията. 8-)

Chacho
09-23-2011, 09:36
Кажи нещо от сорта "Тая мацка много хубаво се облича." да му видиш реакцията. 8-)

Сега разбирам защо мъжете не разбираме от намеци. Ако ще да си режа вените от любов към нея, най-вероятно няма да помня кво носи.

Почва да ми намирисва ситуацията на "ревнувам и ще наричам онези двете кифли и курви, въпреки че аз съм скучната в ситуацията".

Няма какво да му намекваш на тоя етап. Казах ти, излезте на среща - кафе/билиярд/разходка, говорете си, забавлявайте се и, ако му е било приятно, ще излезете пак. Зависи от него, кога ще се престраши да направи крачка.

niq17
09-23-2011, 11:03

Сега разбирам защо мъжете не разбираме от намеци. Ако ще да си режа вените от любов към нея, най-вероятно няма да помня кво носи.

Почва да ми намирисва ситуацията на "ревнувам и ще наричам онези двете кифли и к**ви, въпреки че аз съм скучната в ситуацията".

Няма какво да му намекваш на тоя етап. Казах ти, излезте на среща - кафе/билиярд/разходка, говорете си, забавлявайте се и, ако му е било приятно, ще излезете пак. Зависи от него, кога ще се престраши да направи крачка.
мислиш ли, че аз не бих искала да си говоря с него, да общуваме повече да излизаме и да се забавляваме, но аз си правя равносметка и виждам какво мога да спечеля и какво губя..аз го харесвам да, да виждам, че има признаци, че и той ме харесва , но от друга страна се зарибява по онези двте..как просто така да направя крачката..дори незнам какво да му кажа..

Chacho
09-23-2011, 11:10
Не е края на света и да те отреже, но колкото повече чакаш, в толкова повече филми ще се вкараш. Не дебни удобния момент, създай си го и го покани. Даже ти дадох идея как можеш да го направиш.

niq17
09-23-2011, 11:12
Да ... "Абе знаеш ли, че те харесвам " и той :'Квоо" ;ДДДДД

sunman
09-23-2011, 11:13
Бате Сашо!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

Chacho
09-23-2011, 11:15

Нищо такова не съм казвал. Казах ти да го поканиш на кафе и ти дадох идея с бележката. И някои неща не се казват, а се вършат.

niq17
09-23-2011, 11:18

Нищо такова не съм казвал. Казах ти да го поканиш на кафе и ти дадох идея с бележката. И някои неща не се казват, а се вършат.
Извинявам се може ли да повториш това с бележката защото май някъде съм го пропуснала.Благодаря предварително

Chacho
09-23-2011, 11:20
В миналата тема беше идеята, даже си ми я цитирала.

Всеки момент е удобен, но ето една интересна възможност. Говорите си в час, когато нямате възможност за много обстоен разговор. Въвлечи го в някаква по-дълбока тема (може да спорите за момчета vs момичета, за да ви е забавно). Докато се е разпалил и се обяснява, кажи му "тихо" и се обърни да пишеш. Напиши на ръба на тетрадката "можем да довършим разговора на по едно кафе?", откъсни го и му го подай без да се обръщаш. Да има игра.

niq17
09-23-2011, 11:23
В миналата тема беше идеята, даже си ми я цитирала.

Всеки момент е удобен, но ето една интересна възможност. Говорите си в час, когато нямате възможност за много обстоен разговор. Въвлечи го в някаква по-дълбока тема (може да спорите за момчета vs момичета, за да ви е забавно). Докато се е разпалил и се обяснява, кажи му "тихо" и се обърни да пишеш. Напиши на ръба на тетрадката "можем да довършим разговора на по едно кафе?", откъсни го и му го подай без да се обръщаш. Да има игра.
MMM mersi tovas me zaintriguva, v4era qvno ne sym obyrnala vnimani :) syjalqvam, az smqtam da se sblijim o6te malko, katr se pribirame da go popitam ima li ne6to mejnu nego i onova momi4e i ako kaje ne da si pi6em nqkolko dena po fb i da mu kaja 4e go haresvam

Chacho
09-23-2011, 11:25
Ето това вече е най-тъпия възможен план. Наистина и да се бях старал, нямаше да го измисля по-глупаво.

niq17
09-23-2011, 11:45
Защо? няма как да си говорим в час или нещо таскова защото веднага ще ни спипат и ще имаме забележки в дневника и ще последва изключване, защо когато се прибираме сами да не задълбоча нещата..?

elysunny
09-23-2011, 11:55
много рано започваш да задълбочаваш

Chacho
09-23-2011, 11:55
Да, ще ви изключат, ще ви затворят с доживотни присъди и ще карате на хляб, сол и агония.

Най-много да ви драснат една бележка, това му е забавното, че могат да ви спипат. Ако искаш "задълбочавай" като се връщате, все тая. Според мен хората неслучайно ходят на срещи, може по-лесно да се прецените и да развиете нещата. Като се прибирате, предложи му да излезете на следващия ден както подобава.

Какво те вълнува дали харесва някоя от другите? Най-вероятно харесва всички момичета, които му обръщат внимание и не изглеждат зле, такава е мъжката природа. Гледай си свойта пъница.

И най-вече стига с тия обяснения в любов. Думите само гасят подпалените страсти, по-добре с действия. Когато се почувстваш готова, дай му зелена светлина да направи крачка.

niq17
09-23-2011, 12:23
Прекалено различни сме, не мсиля, че имам шанс и ще се откажа.

Chacho
09-23-2011, 12:25
Аз спирам да давам съвети в тая тема, докато си събереш акъла.

niq17
09-23-2011, 12:31
ами вече няма аккво да го събирам отказах се.. да ходи при онези двечките

anonymous708973
09-26-2011, 06:21
няма как да си говорим в час или нещо таскова защото веднага ще ни спипат и ще имаме забележки в дневника и ще последва изключване
НЕНЕНЕНЕНЕНЕ :razz: :razz: :razz:

Chacho
09-26-2011, 11:06
E какво се учудваш? Погледни последното й мнение колко е жалко...