Влез

View Full Version : объркана...

nezabelejimata96
09-23-2011, 22:28
Има едно момче което аз наистина много харесвам но за жалост той харесва една много добра моя приятелка. Хем се радвам до някъде защото искам и тя да е щастлива хем ми е адски гадно. А и тя преди 3-4 дена скъса с гаджето с което ходи два месеца и сега изведнъж тръгна с това момче и при положение че знае че и аз го харесвам. Не знам според мен тя не го харесва толкова много въпреки че казва че го харесва и ако наистина ми беше толкова добра приятелка нямаше да ми се хвали толкова много че той я е целунал и т.н. защото знае че малко или много ще ми стане кофти. Какво да правя да се отдръпна ли защото по принцип излизахме тримата а сега...? И как да го превъзмогна?

ledenakrasota
09-23-2011, 22:30
Има едно момче което аз наистина много харесвам но за жалост той харесва една много добра моя приятелка. Хем се радвам до някъде защото искам и тя да е щастлива хем ми е адски гадно. А и тя преди 3-4 дена скъса с гаджето с което ходи два месеца и сега изведнъж тръгна с това момче и при положение че знае че и аз го харесвам. Не знам според мен тя не го харесва толкова много въпреки че казва че го харесва и ако наистина ми беше толкова добра приятелка нямаше да ми се хвали толкова много че той я е целунал и т.н. защото знае че малко или много ще ми стане кофти. Какво да правя да се отдръпна ли защото по принцип излизахме тримата а сега...? И как да го превъзмогна?

Казваш й, че не ти е приятелка. Така не правят приятелките. Казваш му и на него. И се махаш! :)

Soraq
09-23-2011, 22:33
Зарежи ги и двамата. За такива хора, особено като нея, не си заслужава!! :) :) :)

Anichkaxxwee
09-23-2011, 22:34
Зарежи ги и двамата. За такива хора, особено като нея, не си заслужава!! :) :) :)

+1

HotLife
09-23-2011, 22:35
Най-добре се отдръпни, няма смисъл да им се пречкаш и да се нараняваш.
Колкото до момичето, никва приятелка не ти е, щом с това се опитва да те дразни. А момчето не е виновно, че я харесва, няма как да го накараш да харесва теб.

6y6kyy
09-23-2011, 22:45
Нещо подобно или може би почти същото се случи и с мен преди няколко месец, само дето аз бях момчето в цялата работа. Аз харесвах едно момиче и бях решил да и призная .. та направих го, а след това се оказам, че една моя и нейна приятелка също ме харесва .. Стана голяма обърквация като цяло, чаках доста дълго окончателното решение на въпросното момиче и в крайна сметка тръгнахме. Аз лично мисля, че дори и да са добри приятелки, едната не бива да се ограничава заради другата, а и приятелката й какво печели от това, че е попречила на връзкаката им ... Разбира се, това, че тя се хвали за всяка подробност, без никаква съобразителност, е напълно тъпо и грубо .. Ако държиш на приятелката си, най - добре е според мен да поговорите и да й изясниш как стоят нещата .. че ти е кофти когато говорите за него и предпочиташ времето, в което сте заедно, да бъде само за вас и за никой друг ! :)

Bozichko
09-23-2011, 22:59
Ако не си мазохист, нямаш работа там :)

LeprikonA
09-24-2011, 06:16
изчезваш.

SisiStrange
09-24-2011, 06:19
Ако не си мазохист, нямаш работа там :)
Аха.
Не и се обяснявай даже.
Само ще и вдигнеш акциите, че е успяла да те подразни толкова.
Просто игнор и това е.
Ще си намериш по-свястни приятели.

xBadxApple
09-24-2011, 08:53
Мда, тегли отбой малко, пък ще се види к'во ще стане. Няма да съм толкова абсолютен в 'ебати кучката', колкото другите, но все пак обирай крушите.

nepowtorima
09-24-2011, 08:53
И ти смееш да я наричаш с името приятелка?
Сериозно ли?
Отдръпни се от двамата - веднага!
За твое добро е ..
Така хем по-лесно ще го забравиш, хем ще се отървеш от не-истинските приятелки.!!!

pamsityybee
09-24-2011, 12:52
абе глупости не се одрапвай !! Опитай се да и го отнемеж !! Не се предаваи толкова лестно !! Варни и гоо !

SmilezZz
09-24-2011, 14:51
абе глупости не се одрапвай !! Опитай се да и го отнемеж !! Не се предаваи толкова лестно !! Варни и гоо ! Що за тъпо и ограничено мнение ? Той не е притежание на никого. Той е човек и има чувства. Няма как насила да се влюби в авторката.

По темата: Отдръпни се и от двамата. Тя ако ти беше приятелка нямаше по този начин да те провокира да се подразниш. Просто не си заслужава да си причиняваш болка.

Bozichko
09-24-2011, 15:12
абе глупости не се одрапвай !! Опитай се да и го отнемеж !! Не се предаваи толкова лестно !! Варни и гоо !

НИКОГА, ама НИКОГА не бих последвал мнение, написано по този начин, от явно "бавен" човек!

Limitless
09-24-2011, 15:52
абе глупости не се одрапвай !! Опитай се да и го отнемеж !! Не се предаваи толкова лестно !! Варни и гоо ! Що за тъпо и ограничено мнение ? Той не е притежание на никого. Той е човек и има чувства. Няма как насила да се влюби в авторката.

По темата: Отдръпни се и от двамата. Тя ако ти беше приятелка нямаше по този начин да те провокира да се подразниш. Просто не си заслужава да си причиняваш болка.

+2