View Full Version : Изненада за любимия човек ! < 3
Здравейте съфорумци ! Отдавна не бях влизала в teen-a , за което се извинявам 8-) . Завръщам се с въпрос , разбира се !
Та , искам да направя подарък на половинката ми .. Поръчах чаша със снимка и надпис , но ми се струва малко празно и клиширано .. Ако имате някакви идеи какво да пъхна в чашата или в допълнение на нея , моля пишете коментарче ! ;д
Засега съм измислила едни сърчица ( мисля , че бяха от плат ) и на всяко да залепя по листче с негово качество , което харесвам. Но и това не ми е достатъчно и Ви моля най-учтиво за помощ . Хихи .. И последен въпрос : Според Вас , той би ли се зарадвал на този подарък ? :) Хубава вечер Ви желая !
Colouring
09-24-2011, 20:03
Ако разполагаш с повече финанси можеш да му вземеш още нещо.Парфюм,часовник,запал а(ако пуши).Попринцип са подаръци,които всеки подарява,но това + жестът,който ти си измислила със сърцата,става перфектният подарък.
Сложи кутия презервативи ...
WhereIsMyMind
09-24-2011, 20:20
подари му се гола с панделка
ZloboMiR
09-24-2011, 20:59
Ами добре си се ориентирала, важно е да бъде нещо оригинално, за което си вложила време да го измислиш или направиш. А да купиш нещо скъпо може да е приятно за него, но ако можеш да си го позволиш без проблем не значи, че си направила нещо особено. Особено би било, ако средствата са събирани специално. Хубавият подарък трябва едновременно да се хареса и да жертва нещо. ;)
Supernaturalfan
09-24-2011, 22:54
подари му се гола с панделка
+1 :D
А сега наистина. Нещо специално (за мен) е животинче! Кученце, хамстер, коте...ако има нерви и обича животни разбира се. Може някакъв ключодържател с името ти гравирано отгоре, или пъзел с ваша снимка, може и възглавничка :D
SmilezZz
10-03-2011, 05:59
Оня ден , като търсех подарък за най - добрия ми приятел , мернах едни гривнички със сърчица (подходящи и за момчета) , сребърни бяха.
Но това , което си направила за него - също е достатъчно. Аз съм сигурна , че той ще се зарадва само заради това , че си се сетила за него.
Благодаря на всички ви за мнението , но междувременно нямах време да влизам в тийн-а и реших да изпълня първоначалния замислен план .. След поднасянето на подаръка , реакциите от негова страна бяха зашеметяващи ;д Много му хареса и остана приятно очарован и изненадан хихи . Приятна работна и учебна седмица !
Благодаря на всички ви за мнението , но междувременно нямах време да влизам в тийн-а и реших да изпълня първоначалния замислен план .. След поднасянето на подаръка , реакциите от негова страна бяха зашеметяващи ;д Много му хареса и остана приятно очарован и изненадан хихи . Приятна работна и учебна седмица !
еее Супер! Браво на теб .