View Full Version : Профил
dPa3HuTeJl
09-25-2011, 00:40
Абе искам да си махна тая червена лента от профила че започна да ме дразни,как да си сложа надпис? с кой модератор/администратор да говоря? по колко се плаща?
ZloboMiR
09-25-2011, 01:34
Доколкото знам цената е един бан на профил, но изчакай да обяснят от екипа все пак.
GregoryHouse
09-25-2011, 05:08
Чертата се маха само, когато се постави ранг на потребителя. Ранг се поставя по-усмотрение на администратор.
LordVoldemort
09-25-2011, 11:03
a.k.a go spam at kofa.
Не се плаща и с когото и да говориш, надали ще постигнеш нещо.
dPa3HuTeJl
09-26-2011, 14:19
Ясно,значи само ваши хора го имат това :razz: CUZ BG FTW MENG!
Не, имат го хора, които са си го заслужили.
Ако си мислиш, че много "мои хора" пишат тук...
dPa3HuTeJl
09-26-2011, 21:11
Не, имат го хора, които са си го заслужили.
Ако си мислиш, че много "мои хора" пишат тук... Е,явно има "твой" хора,който пишат тука.Много ми е интересно как по-точно повечето са си го "заслужили",ако можеш да ми обясниш правилата,не се дразня,питам съвсем нормално,как един потребител може да го заслужи тва? Като например някви "The Don" и кви ли още не.Не видях някъде в правилника да пише за това как се 'заслужава' ако има моля линк :)
тук вече започвам да се дразня -> разгледайте ми коментарите,някой от модераторите,заслужавам или Бан или по червен надпис хаха,и сега ще затапя някой модератор като кажа преди него че първото повече го заслужавам ;) Щото тука модераторите сериозно са някакви комплексирани на по 20-25г. може и повече не ви знам екипа,тука съм от година горе долу и влизам тука само да троллвам де,щото не съм видял една смислена тема,или може би съм вече големичък за тоя сайт.Ама като ги гледам някакви,уж има правило да не се псуваме,смисъл вулгарни,и гледам някъв модератор със картинка "bitch please." колкото и да е на шега тва един модератор не трябва да го има според мене хаха.Или как се дразнят с потребителите не е истина,колкото и да ви е омръзнало да слушате едни и същи теми по 10000 пъти трябва да се съобразявате бе,все пак сте Модераторите тука,не да се дразните и да се правите на голямата работа - буквално.Дори да ви обижда някой трябва да останете спокойни и да давате адекватни мнения,не някакви простотии от сорта "някой маи иска да си замине ? " или "Мноо си тъп,саше" или любимото ми "Толкова си тъпа..." бях го прочел в някаква тема за бременност мисля че,всички мнения който дадох за написани от модове.И после ми говорите че не били ваши хора,ако аз лично притежавах този сайт и да имам такива модове директно suspend и бан.Са не ме разбирайте погрешно,смисъл,не че съм господ,да съдя кой как си върши работата,ама ако някой мод не влиза в тоя сайт 1 месец примерно,и после като си чете мненията ще има facepalm,като стоите прекалено много затъпявате и ръсите простотии-знам го от личен опит.От всичко Модове само сиско си върши работата горе долу както трябва.Аиде приятна вечер,и да не закъснеете със Бана хаха.
GregoryHouse
09-26-2011, 21:44
Ще го взема под внимание, тролмаcтъре. :lol:
NightGuardian
09-26-2011, 21:46
Как да ти го обясня ? Понеже засегна мен в темата! Ще ти кажа , първо НАЙ напред ,трябва да имаш прилежен профил , най-малкото. Не може някой си с nickname "dPa3HuTeJl" само си забележи ника(лично мнение е много смешен) , без аватар да се яви и да казва , защо нямам ранг. Просто изглеждаш некоректен и несериозен потребител. Второ за да имаш ранг трябва да пишеш по разделите и да може и в кофата можеш да влезнеш , не е лъжа ,че там влизат по често и вереятноста да те забележат е по-голяма. Как да те забележат? LordVoldemort казва спамене в кофата , спамене , но в тоя ред на постове , колко смислени аз имам или някой друг , а той да ми пише само за филмове и да си тартаниса едно и също , е не става. Той , как да създаде добро и похвално впечатление , като иска тема за "Хари Потър" да станела важна? Просто , няма такъв смях. За да имаш напредък , първо на първо трябва да "изкефиш" някой админ с нещо. Някоя интересна(сериозна) тема , смислени постове , забавни постове ,да си им помагал и т.н. Да се докоснеш до тоя админ с нещо , както се казва! Надявам се да си ме разбрал.
Друго ще кажа , били на техни хора , това са глупости , признавам и аз така си мислех , но уви , не познавам никой от форума , пък камоли от екипа , но получих своя ранг. :)
dPa3HuTeJl
09-26-2011, 23:11
Как да ти го обясня ? Понеже засегна мен в темата! Ще ти кажа , първо НАЙ напред ,трябва да имаш прилежен профил , най-малкото. Не може някой си с nickname "dPa3HuTeJl" само си забележи ника(лично мнение е много смешен) , без аватар да се яви и да казва , защо нямам ранг. Просто изглеждаш некоректен и несериозен потребител. Второ за да имаш ранг трябва да пишеш по разделите и да може и в кофата можеш да влезнеш , не е лъжа ,че там влизат по често и вереятноста да те забележат е по-голяма. Как да те забележат? LordVoldemort казва спамене в кофата , спамене , но в тоя ред на постове , колко смислени аз имам или някои друг , а той да ми пише само за филмове и да си тартаниса едно и също , е не става. Той , как да създаде добро и похвално впечатление , като иска тема за "Хари Потър" да станела важна? Просто , няма такъв смях. За да имаш напредък , първо на първо трябва да "изкефиш" някой админ с нещо. Някоя интересна(сериозна) тема , смислени постове , забавни постове ,да си им помагал и т.н. Да се докоснеш до тоя админ с нещо , както се казва! Надявам се да си ме разбрал.
Друго ще кажа , били на техни хора , това са глупости , признавам и аз така си мислех , но уви , не познавам никой от форума , пък камоли от екипа , но получих своя ранг. :) Ти беше пример,щеше да е хубаво ако някой си беше направил труда да напише нещо за тия рангове,някви правила например,но като гледам няма такива,не си мисли че съм много сериозен като пиша в тая тема,целта ми беше да напиша нещо за което модовете нямат отговор и да започнат както винаги да се дразнят,като тоя ^ над тебе.Един вид да си докажа че не съм грешил когато стигнах до извода че няма по ..... модове :lol: no disrespect.Не ми пука за тия надписи под имената,просто тва беше идеалната причина.Аиде лека <3
NightGuardian
09-26-2011, 23:20
Благодаря , но може и да вземете пример от моя пост. Късмет на всички! :)
Сега се чудете , кой заслужава ранг , ако не аз? Сега ще ви дам пример!
Влезте в раздел "Лично творчество" (http://www.teenproblem.net/f/viewforum.php?f=21) и преглеждайте страниците назад и преглеждайте темите пуснати от потребител - JustaLittleKid (http://www.teenproblem.net/f/profile.php?mode=viewprofile&u=1100180) ! Виждате , че момичето явно , поне с такова впечатления останах си влиза редовно в раздела , като си пуска темичка най-кротко и скромно със своите стихове,поема или каквото е там и в повечето случай събира повече от 1 страница от мнения , колко е страхотно нейното творчество и е регистрирана от 2009 и притежава , както казах "прилежен профил". Явно се харесва от всички посещаващи раздела(включително админи). Искам да кажа , че този потребител е достоен за "ранг" , а защо не повече? :)
Искам да допълня , че примера е даден от мен , без никаква гласност от администратори , но смятам ,че ще застанат зад думите ми за потребителя , който посочих. :)
Достатъчно сте спорили.
Край с темата.
Ранг се дава, когато аз, machoka или някой от останалите администратори си реши. Не по заслуги, не за добро поведение във форума, не за прилежен профил. Наричайте ги тия с ранговете "наши хора", ваш си проблем. Но като спорите и изтъквате тука дискриминация, като Волен Сидеров, няма да постигнете нищо. Още по-малко - ще получите ранг.
Точка по въпроса.