Влез

View Full Version : Девственост

fashionman
09-25-2011, 06:46
Здравейте на всички :) Значи до сега не съм писал във вашия форум но реших да споделя нещо с вас. Сигурно за някой хора ще се стори странно, за други смешно а за някой различно, но въпроса ми е свързан с девствеността. Аз съм момче на 18 години и съм девствен. Значи бил съм с доста момичета,красиво момче съм според останалите около мен, висок, занимавам се с фитнес и тай-чи дори мислех да ставам модел, когато се стигаше до нещо повече съм се дърпал защото осъзнавам че всъщност това ще е просто грешка. За мен секса не е просто някакво физическо удоволствие, което може да се прави със всеки и без чуства. За мен секса и нещо повече от това. В момента съм с момиче което много обичам, но когато дойде момента не знам как да и кажа за това, че съм девствен защото не знам как ще реагира. В мен има някакъв страх защото тя не е девствена и всъщност наистина не знам как ще реагира и как ще приеме факта. Какво мислите вие за това нещо, ако можете да ме посъвествате ще ви бъда много благодарен :) !

Sh@d0w
09-25-2011, 07:00
Какво имаш предвид под "не знам как ще реагира"?

Ако и споделиш,надали ще ти се изсмее,щом е по-опитна ще ти помогне.Пък и няма да има чак толкова големи очаквания от първия път,ако знае че си девствен.

Не го премълчавай.

FuCKkK13
09-25-2011, 08:02
Какво имаш предвид под "не знам как ще реагира"?

Ако и споделиш,надали ще ти се изсмее,щом е по-опитна ще ти помогне.Пък и няма да има чак толкова големи очаквания от първия път,ако знае че си девствен.

Не го премълчавай. +1.. какво значи как ще реагира ? .. като всеки нормален човек предполагам.. все пак всеки има първи път... по-добре да 'и кажеш, че си девствен и да си има някаква представа и да ти помогне, от колкото да не 'и кажеш и да си помисли др. неща.. като, че не те бива и т.н. .. защото колкото и да е първи път винаги не е всичко,което можеш да дадеш от себе си :) ..поговорете и мисля, че ще те разбере и дори ще ти помогне .. айде успех :)

Buubka
09-25-2011, 08:25
Кажи и непременно нека знае за да ти помогне да те накара да се отпуснеш и така! Успех

fashionman
09-25-2011, 08:30
Благодаря за отговорите ви, наистина имат значение. Под това как ще реагира, си помислих че може да ме отблъсне, когато разбере че съм неопитен и че няма да и дам това което очаква от първия път.

heartlesandfreaky
09-25-2011, 09:07
Сподели с нея. Не мисля, че ако наистина те обича ще ти се изсмее или нещо от сорта, а напротив - ще се постарае да ти помогне :) Няма от какво да се притесняваш според мен. :)

SisiStrange
09-25-2011, 09:15
Много по-кофти е да не и кажеш, защото ще очаква от теб да си добър, а ти няма да си просто, защото ти е за първи път. Ако си девствен, няма да реагира никак - съвсем нормално нещо е. Ако обаче се водиш опитен, а се изложиш - е тогава може и да стане по-тъпо.

MojoJojo88
09-25-2011, 09:48
Много по-кофти е да не и кажеш, защото ще очаква от теб да си добър, а ти няма да си просто, защото ти е за първи път. Ако си девствен, няма да реагира никак - съвсем нормално нещо е. Ако обаче се водиш опитен, а се изложиш - е тогава може и да стане по-тъпо.
Е, чак пък добър...не мисля, че всяка жена/момиче, с ново гадже, очаква той да е добър в леглото...Те не съществуват само девствени и опитни-има и такива по средата, има и такива, на които не им се носи никаква слава, и прочие и прочие.
Ако ще се чувстваш по-добре с мацката, бъди искрен с нея. Би трябвало да го оцени повече, отколкото лъжата.

Bozichko
09-25-2011, 11:57
Ба му мамата... Тая девственост е ебаси срама сред младите... Сериозно, как да реагира ? Никой не се е родил научен, всеки се учи в даден момент, ако мацката си заслужава даже ще те подкрепи и ще се чувства добре, ако заради това те зареже или нещо подобно, то просто тя не си е струвала, била е поредната пачаврчика с кофичка между краката ;) А между другото, рекламата, която си пусна, беше доста, ам, смотана, без да се обиждаш!

09-25-2011, 12:11
Стига с тая девственост беее! Секи го прави когато му скимне. Егати срама егати чудото!!!

fashionman
09-25-2011, 12:53
Благодаря на всички за отговорите и съветите :)
ПС: За момчето по-горе дори не съм си помислял да си правя някаква реклама, просто някак си исках да покажа че съм съвсем обикновенно и нормално момче.

marilyn
09-25-2011, 13:06
Аз също съм на мнение, че трябва да й споделиш, не мисля, че ще реагира кой знае как. Всеки си преценява с кого и кога да спи, така че това че си на 18 и си девствен си е твое решение. Просто поговори с нея за да знае, че нямаш опит, не мисля, че би реагирала зле. ;)

BonnieandClyde666
09-25-2011, 13:41
Здравейте на всички :) Значи до сега не съм писал във вашия форум но реших да споделя нещо с вас. Сигурно за някой хора ще се стори странно, за други смешно а за някой различно, но въпроса ми е свързан с девствеността. Аз съм момче на 18 години и съм девствен. Значи бил съм с доста момичета,красиво момче съм според останалите около мен, висок, занимавам се с фитнес и тай-чи дори мислех да ставам модел, когато се стигаше до нещо повече съм се дърпал защото осъзнавам че всъщност това ще е просто грешка. За мен секса не е просто някакво физическо удоволствие, което може да се прави със всеки и без чуства. За мен секса и нещо повече от това. В момента съм с момиче което много обичам, но когато дойде момента не знам как да и кажа за това, че съм девствен защото не знам как ще реагира. В мен има някакъв страх защото тя не е девствена и всъщност наистина не знам как ще реагира и как ще приеме факта. Какво мислите вие за това нещо, ако можете да ме посъвествате ще ви бъда много благодарен :) !
Ако те обича, няма изобщо да и пука дали си девствен или не! А относно девствеността ти мога да ти кажа само едно БРАВО. :)

straus
09-25-2011, 16:08
ръгай там, я усети, я не :D

hitower
09-25-2011, 18:37
Ами и да и казваш и да не и казваш се в г*з.Ти си мислиш че тя ще иска някъв 50см кол да я перне и незнам си кво още.Няма да се притесняваш,полека действай и това е :)

MilkyWay23
09-25-2011, 19:24
Кажи й, може дори да се зарадва. :)

Vivitu483
09-25-2011, 21:18
Амии мога да ти кажа,само как бих реагирала аз.Другите дали мнение за това са прави.Кажи и за да няма големи очаквания.Не вярвам да ти се изсмее в лицето.Ако те обича,пък още по-малко ще ти се подиграе.Е ти каза,че я обичаш.Вместо да чакаш и да си умреш девствен изпраскай я.Сори за грубия език,обаче трябваше така да се изразя.А ако те е страх да не се изложиш,ами в тоя случай,ше има много да патиш.Шот кат се притесняваш,някои работи стават твърди,но в последвие - меки.Надявам се да си ме рзабрал. :) :) :)

dami666
09-25-2011, 21:39

+1

mrazqkindergarten
09-25-2011, 23:04
И кво като си девствен?Ако те обича момичето, тва ще и е последният проблем. :-o

SmilezZz
09-25-2011, 23:07
Недей да се комплексираш излишно. Какво значи "не знам как ще реагира". Все пак тя е с теб , заради самия теб - не заради секса. Спокойно. Пък и щом е по - опитна , ще ти помогне.

Downtown
09-26-2011, 02:27
хаха ... Имаше една статия в Максим ... един девствен пич им беше писал същите щурутийчици за секса, че е нещо повече от физика и бля бля ... бе забравих какво точно, но един вид ги ругаеше че приемат секса за толкова повърхностна дейност ... и Максим му бяха отговорили: Пич, иди чукай и тогава ни пиши пак, да те видим к'во точно ще напишеш. :D ах ... доста се смях ... та твойта дилема е подобна ... и не е странно че си на 18 и си девствен ... странно би било да си на 40 и да си девствен. Съмнява ме че мацката ще се "отврати" от теб :D
Но главно, това което се опитвам да кажа е ... не преигравай много с мислите си за секс ... не е толкова свято колкото си го представяш ... Както казват "поставяш п*тката на пиадестал" ...

teentow12
09-26-2011, 17:47
Хора казваите си сичко! :smt023

kremen4eto
09-26-2011, 18:02
За мен е странно в днешни времена да си девствено момче на тая възраст. Моето обкръжение би реагирало много учудващо ... но във връзка нещата стоят по различен начин. Някои жени дори харесват факта, че са единствени и ще те учат на секс. :)

Agonist
09-26-2011, 18:22
кат се обичат младите да се земат

granger
09-26-2011, 18:46
Кажи и на момето,ако е по-опитна от теб,тя ще води и ще си по-спокоен. Пък и да не е , пак и кажи ,според мен и двамата ще сте по-спокойни така,а и какво те тревожи ,че си на 18 и не си барвал още. За мен пък това не е от значение. Не е имало подходящо момиче-не се е случило.
Успех и enjoy!

spexx
09-27-2011, 21:26
как да реагира ? според мен е много хубаво че смяташ секса за нещо по специално.. а не просто акт..

rossoneri18990
09-28-2011, 18:28
Чукай я докато не ти избега , няма кво да говориш , вадиш и ебеш , ако си притеснен , кажи и да ти го лапа!

Th3W0lF
09-29-2011, 10:05
Амии мога да ти кажа,само как бих реагирала аз.Другите дали мнение за това са прави.Кажи и за да няма големи очаквания.Не вярвам да ти се изсмее в лицето.Ако те обича,пък още по-малко ще ти се подиграе.Е ти каза,че я обичаш.Вместо да чакаш и да си умреш девствен изпраскай я.Сори за грубия език,обаче трябваше така да се изразя.А ако те е страх да не се изложиш,ами в тоя случай,ше има много да патиш.Шот кат се притесняваш,някои работи стават твърди,но в последвие - меки.Надявам се да си ме рзабрал. :) :) :)

Няма да умре детствен .. живота преебава секи ..
А за момчето ако и кажеш ще е най-добре според мен ..
:)

Th3W0lF
09-29-2011, 10:12
Чукай я докато не ти избега , няма кво да говориш , вадиш и ебеш , ако си притеснен , кажи и да ти го лапа!

Ти прочете ли всичко бе трол загубен .. :-x :x

Bulgarian1
10-01-2011, 23:06
Пич аз бях девствен като но я лъжех естествено че сам го правил ... и кво е тва тя е имала преди мен сериозен приятел а аз съм нямал такива екстри ;дд въпреки това и хареса 1-вия път до колкото съм разбрал !! :Д такаче сваляш си гащите кажи и да ти сложи презерватива да ти го намести щотото повече те кефи и ръгаиии ;Д няма нищо сложно в това повярвай ми !! :) пиши като го направиш !!

dobri4ko2
10-04-2011, 18:39
Абе само и кажи тя да ти сложи кондома, че може да има изненади.

robles
10-04-2011, 18:56
Зависи как й го кажеш. Не вярвам да те отблъсне или да те зареже. Ние момичетата обичаме онези трогателни глупости, които ни се казват понякога. Кажи й нещо от сорта наа.. че не си го правил до сега и си чакал подходящото момиче и, че смяташ, че това е тя...

На мен би ми станало сладко ако някой ми го каже и още по-сладко ако накрая леко притеснително и едно срамежливо ми каже, че се е притеснявал как ще го приема..

ewiow
10-04-2011, 20:30
Пфф, на момче къде точно трябва да му е девственото... :lol: :lol: Момчетата си имт ръце да си помагат... но за това, че не си го правил до сега с женско тяло е достатъчно просто да кежеш: Не съм го правил преди ;)

umri
10-05-2011, 15:16
Мека китка ми звучиш. Нещо си сбъркан. Няма да й казваш нищо. Ако стане дума, й кажи, но ако не пита, не е нужно да се "хвалиш". Отношението ти към секса е като на доста жени. Ако искаш някога да усетиш топла вагина си промени мисленето.

sandero
10-06-2011, 13:29
няма защо да се притесняваш не си първия, нито последния без опит