View Full Version : Харесвам най-добрият му приятел
FrozenDesire
09-25-2011, 08:53
Обичам приятеля си, с когото съм заедно от година и половина, но от скоро харесвам най-добрия му приятел. Мисля, че и той има нещо към мен, но не иска да признае. Тази вечер отново го сънувах и не може да ми излезе от главата. Не искам да се разделям с гаджето си - обичам го. Но как да спра да мисля за другия?
crowberry
09-25-2011, 09:12
А ти, сигурна ли си, че не е временно? 'Щото ако не си, недей да правиш глупости и после да се вайкаш. Ти и да скъсаш с гаджето си заради най-добрия му приятел, едва ли той ще се хване с теб, дори и да те харесва. Ако си на 100% сигурна, че не обичаш гаджето си, го зарежи и после поговори с другия. НО ме съмнява да стане нещо..
anonymous708973
09-25-2011, 09:13
Мисля, че имаше отделен синдром по тоя повод, ама съм го забравила.
Ще ти мине.
sapphire5
09-25-2011, 09:21
Ще ти мине.
Постарай се да избягваш компанията на другото момче.
againstyou
09-25-2011, 09:40
Не прави глупостта да си признаваш.Първо,че е възможно да ги скараш и второ ще останеш и без гадже.Btw: не обичаш гаджето си.
elysunny
09-25-2011, 11:18
еми харесвай го и го сънувай, ко ти пречи ?
кат си обичаш гаджето си бъди с него
Не излизай, когато знаеш, че и той ще присъства.
SmilezZz
09-25-2011, 12:11
Ти ако обичаше гаджето си и през ум нямаше да ти мине мисли за друг. Може би вече тръпката ти отдавна да е изчезнала , а просто да не си с него по навик ? И все пак: недей да правиш глупости. Щом твърдиш , че обичаш приятеля си и наистина си сигурна в това , бъди си с с него и забрави за другия. А и ако се занимаваш с другия:
Първо: че ще останеш без гадже.
Второ: че ще развалиш едно добро приятелство.
Замисли се.
nepowtorima
09-25-2011, 14:42
Не си сигурна в чувствата на приятелят му. Така, че!
Ти сама си казваш, че обичаш гаджето си, а другия го харесваш!
Явно малко ти е писнало от връзката ви и ти си търсиш разнообразие, но не това е решението!
Ако искаш да не си с приятеля си просто го зарежи, не му причинявай това, че го късаш заради най-добрия му приятел.. Помисли малко..Не може цял живот да правиш това, което на теб ти се прави! Съобразявай се малко пък!
FeelMyPain
09-25-2011, 14:46
На ден виждам поне 5 красиви момичета, съответно ми харесват.
Това не означава, че трябва да отида да им кажа, че ги харесвам и да прееба дългогодишна връзка, нали?
cigarettekisses
09-25-2011, 14:47
Постарай се да избягваш компанията на другото момче.
Кажи на приятеля си,че ти се иска да прекарвате повече време само двамата :) така поне другото момче няма да е покрай вас :)
GetsugayaDAN
09-25-2011, 21:18
Кажи на приятеля си,че ти се иска да прекарвате повече време само двамата :) така поне другото момче няма да е покрай вас :)
+1000 много добър начин !
seksapilno
09-26-2011, 07:23
Обичам приятеля си, с когото съм заедно от година и половина, но от скоро харесвам най-добрия му приятел. Мисля, че и той има нещо към мен, но не иска да признае. Тази вечер отново го сънувах и не може да ми излезе от главата. Не искам да се разделям с гаджето си - обичам го. Но как да спра да мисля за другия?
Абсолютно същото го преживях преди 2 години. Много съжалявах после. И двамата много държаха на мен,сега и двамата не искат и да чуват за мен. То беше размотаване,обяснения,май и аз незнаех какво искам. Съвет от мен - надявай се да е моментно и не си разваляй връзката щом го обичаш. Успех! :-)
bitchwolf
09-26-2011, 07:37
Помисли,прецени чувствата си. Ако връзката ви не върви,ако той не е това,което искаш,ако вече не е същото задай си няколко въпроса и постъпи правилно (правилно за себе си). Никой не може да ти забрани щастие. Да вярно,ситуацията не е от най-цветущите,но в крайна сметка по-лошо е да лъжеш някого,че го обичаш и да харесваш друг в същото време. Не е честно нито за теб,нито за момчетата. И не изпитвай страх от това,че може да останеш сама..точно,когато е сам ,човек може да открие отговорите на многото въпроси. Успех :)
GabrielleShayk
09-26-2011, 20:31
Ще ти мине...търпение