PDA

View Full Version : Несподелена любов

stinson
09-25-2011, 21:10
Всичко започна преди 6 години, когато я срещнах. Изключително забавно, умно, весело и красиво момиче. През първите 3 години от нашето познанство тя ми беше най-добрият приятел. Но както често се случва се влюбих в нея. Реших, че това е само увлечение и ще отмине бързо, но не отмина. В началото на февруари(7-ми, за да бъдем по-точни) й признах чувствата си след 3 години "тайна любов". Очаквано, тя каза, че ме вижда само като приятел и не може да стане нищо повече. Понеже Св. Валентин беше скоро след това, сметнах, че думи не са достатъчни- трябваше да й докажа. Купих й подарък, подготвих страхотна вечер за двама ни (не прекалено романтична, не исках да я плаша). Сутринта отидох до тях и й звъннах и я помолих да излезе пред входа си. Дадох й роза и подаръка, рецитирайки Люцкан от "Последна радост", и я поканих вечерта да излезе с мен. Отново очаквано отказа. След това отношенията ни напълно се промениха, станах много мрачен човек- просто живота ми нямаше смисъл без нея. През цялото това време тя се опитваше да запази приятелството ни, но аз знаех, че само то няма да ми стигне. Исках да бъда с нея. Въпреки всичко запазихме контакт. Отчаян от живота, реших да избягам в друга страна, за да се махна максимално далеч и да я забравя. Не се получи и мисля, че направих грешка. От време на време поддържахме връзка с нея през скайп, но скоро по неясни причини ми каза, че повече не иска да ме вижда или чува, а не бях направил или казал нищо. Чувствам се загубен. Не виждам смисъл без нея- не мога да се концентрирам в нищо. Имам много занимания и хобита, пробвам да разнообразявам със спорт, но не мога да си я избия от главата. Живота щеше да е много хубав, ако имах възможността да съм с нея. Мерси на хората, които ще прочетат това. имах нужда да споделя с някой.

fenkaaa
09-25-2011, 21:15
Това,че може би сте се отдалечили един от друг,не значи че е дошъл краят на света.Предполагам имаш приятели в училище (ако учиш) и извън него.. ще видиш,че с времето ще свикнеш.. Не се отчайвай! ;)

Chacho
09-25-2011, 21:22
Най-добрия лек за това е да си намериш друго момиче и да приемеш, че няма да имаш такива взаимоотношения с нея. Трудно се приема, след известно време ще ти попремине, но май е по-добре да не се чувате засега.

Като малки казват ни казват на момчетата да не плачем, да сме силни, да не показваме чувствата си. Поне веднъж сме го чували това. Не е въпроса в това, да загубиш чувствата или да ги потискаш, а да имаш контрол над тях. Не могат едни емоции да ни пречат да гоним целите си и да ни депресират. Любовта е само една част от живота и рано или късно ще я срещнеш. Може би няколко/доста пъти. Приеми, че тя не е всичко, намери начин да си пълноценен и без нея. А спънките във взаимоотношенията не ги приемай като провали, а като шансове да се усъвършенстваш. Винаги напред и винаги нагоре.

SmilezZz
09-25-2011, 21:26
Време е да се вземеш в ръце. Не е дошъл края на света. Всички сме имали такава несподелена и невъзможна любов , горе главата. Било е тъпо от твоя страна да започнеш да прекратяваш лека по-лека отношенията ви , докато тя се е опитвала да запази доброто ви приятелство. Знам , че ти е било трудно , но... не винаги в живота става това , което ние искаме.
Време е да продължиш напред и да отвориш нова страница в живота си. Излизай с приятели , намери си хоби .

elysunny
09-25-2011, 21:27
когато прочетох историята ти, очите ми се насълзиха. Не ми се беше случвало скоро. Единственият лек е да си намериш друго момиче. Дори да го харесваш малко.Ще видиш, че чувствата отшумяват

bolobo2
10-01-2011, 20:16
Приятел , напълно позната ми е тфоята позиция ...
Намерих и аз момичето , толкова хлътнал по нея ,че дори по 2 пъти на нощ я сънувам понякога . Не ми излиза от акъла ... Според мен трябва да се видите , да поговорите , и да излизате по често макар и приятелски ...
Дано постигнеш нещо и дано при мен да не е същото ,защото така се мъча само

crowberry
10-01-2011, 20:40
Добре дошъл в клуба :lol: . Само дето аз не се депресирам много. Просто приемам фактите и продължавам напред.. Има много риба в морето. Просто се огледай.