View Full Version : Колко издържа едно МОМЧЕ на сухо?
pamsityybee
09-26-2011, 12:59
амии .. мисля, че въпросът е ясен :) Колко време може да издържи едно момче на сухо и Всички ли се самозадоволяват :) Благодаря предварително, а на тези, които ще оспамят тематаа с критики Да си гледат работата :))
Не издържа много,ако мислиш да го държиш на сухо ти ще си преебана от цялата тая работа!
Bellissima13
09-26-2011, 13:15
Зависи си от човека. Според мен може да издържи и месеци ;)
Аз съм издържал без нищо около 4 дена.Ако си болен не мислиш за тва и може и повече.И да всички,които не правят секс маструбират .Такива дето не се пипват не познавам.
Няма такива, още по малко пък мъжки!
Bellissima13
09-26-2011, 13:19
Аз съм издържал без нищо около 4 дена.Ако си болен не мислиш за тва и може и повече.И да всички,които не правят секс маструбират .Такива дето не се пипват не познавам.
Е да, ама момичето питаше за сухо, тоест аз го разбирам като без секс, а не без изобщо да се задоволява.
Значи искаш да кажеш, че сега като приятеля ми е в чужбина и докато мен ме няма оправя друга? :lol: Много се съмнявам ;)
Е да, ама момичето питаше за сухо, тоест аз го разбирам като без секс, а не без изобщо да се задоволява.
Значи искаш да кажеш, че сега като приятеля ми е в чужбина и докато мен ме няма оправя друга? :lol: Много се съмнявам ;)
Нещо си вадиш грешни изводи. :)
Приблизително 32 часа, 27 минути, 39 секунди и 86 стотни
Иначе сериозно зависи от човека, от момента и от един куп други неща. Понякога по седмица, две не съм се сещал за секс, друг път по няколко пъти на ден ми се е правило. Едно нещо е константа обаче, колкото повече удъртявам, толкова по рядко се сещам.
TheGuardian01
09-26-2011, 13:44
Приблизително 32 часа, 27 минути, 39 секунди и 86 стотни
Иначе сериозно зависи от човека, от момента и от един куп други неща. Понякога по седмица, две не съм се сещал за секс, друг път по няколко пъти на ден ми се е правило. Едно нещо е константа обаче, колкото повече удъртявам, толкова по рядко се сещам.
Ето ти го отговора :)
anonymous708973
09-26-2011, 13:48
Това не ти е „Колко време издържа човек без вода?”
Зависи от момчето/мъжа.
Ако не е правил секс - много.
Ако е правил и по някаква странна причина е решил да те чака месеци...
Надявам се, не очакваш хем да ги държиш на сухо, хем да не се бара сам. Леко е егоистично, детско и все в тоя род.
Това не ти е „Колко време издържа човек без вода?”
Зависи от момчето/мъжа.
Ако не е правил секс - много.
Ако е правил и по някаква странна причина е решил да те чака месеци...
Надявам се, не очакваш хем да ги държиш на сухо, хем да не се бара сам. Леко е егоистично, детско и все в тоя род.
+++
Ако вече е правил секс и ти го държиш на сухо много ясно,че сам ще се задоволява!
GrandMasterSexy93
09-26-2011, 14:50
ли4но аз съм издържал около месец без да правя нищо.. когато цял ден си на работа ве4ерта се прибираш уморен не ти е то4но до тва.. :smt018
everythingisrelative
09-26-2011, 15:10
аз нали си имам десислава :D
Ако 2 дни не ми пусне, вече съм се хванал за дръжката :D
bubkaa93
09-26-2011, 16:03
Може да издържи,колкото иска той.
И едва ли са 32 часа,както са писали по-горе. 8-)
anonymous708973
09-26-2011, 16:19
Ква психика? Като ти се прави секс, че две не виждаш, пробвай да свършиш нещо друго.
Искрено адмирирам хората, които успяват.
О, да забравих като ми се прави секс и съм на сухо седя в нас и се депресирам щ'от не мога да свърша нищо .. Извинявай ма на колко години си ?!
anonymous708973
09-26-2011, 16:30
На достатъчно.
И нямам предвид сухи периоди от по една-две седмици.
много зависи от самото момче,защото при мен лично секса не е нещо без което не мога да живея...както вика един приятел за един секс винаги може да се намери някоя,а в противен случай просто си създай романтика иии отдели време за себе си :D :D :D :D
Хаха,и по-долу гледаш коментара;4 дни ;д
FeelMyPain
09-26-2011, 18:48
дами, не дръжте приятелите си без секс, защото
http://store.picbg.net/pubpic/A7/0E/f19b4301efbba70e.jpg
Различни хора, различни ситуации.. Не може да се определи според мен. Може да се кара и доста време (разбира се с малко "ръчна" помощ..), но не си е работа.. :-) :D
Thrombocyte
09-26-2011, 19:17
Година/две, без това да уврежда психиката му.
silverRose
09-26-2011, 19:31
дами, не дръжте приятелите си без секс, защото
http://store.picbg.net/pubpic/A7/0E/f19b4301efbba70e.jpg
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
колкото едно момиче... :-o
Лични наблюдения: половин час...
Без секс 20 години , ръчната от месец до 1 година . Ако човек изобщо не мисли в тази насока е елементарно да сe въздържа , в този ред на мисли ми идва идеята, че мога да ги направя поне 5 години .
mrazqkindergarten
09-27-2011, 08:41
Зависи дали е девствен или не... Иначе при всеки е различно, не на всички секса им е най-важен.
При мене много зависи от дневния режим. Ако съм много натоварен с работа, лекции, тренировки нито ми е до ебане нито до чекии. Рекорда ми е към 2 седмици без абсолютно нищо и накрая се бях побъркал. Кво празнене беше после..... :D :D :D
djipsito
09-29-2011, 23:47
Аз познавам момчета, които са ми споделяли, че са стояли доста време на сухо (месеци..), ама всеки ден си удрят по две... Винаги ми е било чудно защо просто не забият някоя и т.н и съм ги питала... Казват ми, че не им се занимава да бройкат лесни, тъпи п**ки или си хващат някоя, която е навита за неангажираща връзка или чакат подходящата за сериозна връзка...
Явно безразборния секс омръзва...
sapphire5
09-30-2011, 09:05
naQkataRaota
09-30-2011, 11:54
Винаги ми е било чудно защо просто не забият някоя и т.н и съм ги питала... Казват ми, че не им се занимава да бройкат лесни, тъпи п**ки или си хващат някоя, която е навита за неангажираща връзка или чакат подходящата за сериозна връзка...
Явно безразборния секс омръзва...
Повечето момичета искате взаимоотношенията да са някакъв вид връзка, а не еб*ш и беш. И оттам самото навиване на женско за една нощ е хардкор и много момчета не им стига смелостта да опитат
alexilaiho
09-30-2011, 12:47
Лично аз,без секс със издържал месец,защото гаджето беше във Франция при майка си.Естествено не ми беше яко,но дясната ми ръчичка си беше с мен през цялото време.След като се прибра...ех нямаше такова нещо :oops:
DarkAngelOfHope
09-30-2011, 14:14
Ами аз съм издържал месеци. Бившата я чаках 6 месеца, защото беше девствена и малка (на 15) и да е сигурна в действитя си и т.н. (като се прибавят и 1-2 месеца преди да "тръгнем" с нея се получава период :D сега ... не съм правил секс от средата на Май месец, приятелката ми е в USA ... тъй че може да се издържа според мен, ако има защо да се "пазиш", другото са лигавщини :P