PDA

View Full Version : Anal sex..

GrandMasterSexy93
09-26-2011, 14:39
Зна4и с приятелката ми искаме да пробваме анален секс.. тъй като на нея е за първи път ,както и на мен някакви съвети.. колкото да не пострадаме (освен да внимаваме да не разбере баща и разбира се :D ) и какви презервативи да използваме за този слу4аи..
10х предварително 8)

everythingisrelative
09-26-2011, 15:11
тя клизма да си направи другото го заеби :-D

DragonLady
09-26-2011, 15:44
Клизма от нейна страна.
Лубрикант ползвайте и надеждни кондоми. Ellite на Durex не са лошо по тънки и с повече лубрикант по тях: http://www.durex.com/bg-bg/products/condoms/pages/elite.aspx
Момичето трябва да е максимално отпусната и възбудена, а ти много нежен и да го вкарваш лека по лека, не изведнъж, за да не я заболи. Айде успех ;)

dobri4ko2
09-26-2011, 17:31
Да не разбере баща и вика?!Хахаха.Баща и не дава да се e** в гъза ли?Хахахаха лудница майна!
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Добре ве брато докато го четох си мислех същото :grin: :grin: и сега като ти прочетох коментара се спуках :razz: :lol:

granger
09-26-2011, 17:43
Клизмата не е задължителна,ама е желателна,пък ако не ще да си прави,поне да иде до тоалетна преди самия акт.
Трябва да е максимално отпусната ,а ти трябва да си много нежен, Би било добре да използвате лубрикант,за да не я боли много, а е задължително да си с презерватив,за да не си лепнеш някоя инфекцийка!
Успех

kaRamella
09-26-2011, 18:24
Влиза един мъж в аптека и казва :
-Един презерватив,моля.
Аптекарката:
-Какви!?BMW Mercedes Citroen..?
Мъжът:
-Дай нещо 4х4,че довечера ще газя в лайната :D:D:D

извинявай,просто не се сдържах , и го копирах от профила на един мой съученик :D :lol: :razz:

theseveredgarden
09-26-2011, 18:49
Влиза един мъж в аптека и казва :
-Един презерватив,моля.
Аптекарката:
-Какви!?BMW Mercedes Citroen..?
Мъжът:
-Дай нещо 4х4,че довечера ще газя в лайната :D:D:D

извинявай,просто не се сдържах , и го копирах от профила на един мой съученик :D :lol: :razz:

8-)

09-26-2011, 19:03
Зна4и с приятелката ми искаме да пробваме анален секс.. тъй като на нея е за първи път ,както и на мен някакви съвети.. колкото да не пострадаме (освен да внимаваме да не разбере баща и разбира се :D ) и какви презервативи да използваме за този слу4аи..
10х предварително 8)
Баща й да не би да я проверява профилактично, дали случайно ануса й не е разпорен?

maksimal
09-26-2011, 20:09
http://prikachi.com/images/195/2389195j.gif

Bozichko
09-26-2011, 20:49
И В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ ГО ВАДИ РЯЗКО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Останалото ти го казаха останалите :)

DespicableMe
09-26-2011, 23:16
плюнка мажеш и вкарваш мекия

fenkaaa
09-26-2011, 23:51
Клизмата не е задължителна,ама е желателна,пък ако не ще да си прави,поне да иде до тоалетна преди самия акт.
Трябва да е максимално отпусната ,а ти трябва да си много нежен, Би било добре да използвате лубрикант,за да не я боли много, а е задължително да си с презерватив,за да не си лепнеш някоя инфекцийка!
Успех

DragonLady
09-27-2011, 17:49
И В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ ГО ВАДИ РЯЗКО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Останалото ти го казаха останалите :)

Е може и нищо да не стане :)

А може да се създаде вакум в дебелото черво на момичето и от там нататък не е за казване какво може да стане.

granger
09-27-2011, 17:52

Е може и нищо да не стане :)

А може да се създаде вакум в дебелото черво на момичето и от там нататък не е за казване какво може да стане.

Може да се оака. Затова бавно и полека!

GrandMasterSexy93
09-27-2011, 19:34
Мерси много за съветите.. бтв тва за бащата беше шега .. някои не го разбраха .. :o

Thundarr
10-23-2011, 22:39
Еми... другите изчерпаха темата.. просто не го вади бързо,защото може да стане лошо. :D

N3v3Rm0r3
10-24-2011, 06:59
Нененене не го вади бързо както казаха другите ,че на комшийте ше им потече от тавана...И не е лошо с олио да го понамажеш презерватива отгоре.Аз поне така съм правил и мисля,че ще стане по лесно.Колкото по-мазно толко по-лесно ще влезе.

leadyflame
10-24-2011, 11:18
Ама ти си много зле, бе, мойто момче, трябва ли да оакаш положонието за да знаеш, че има опасност при резки движения :-o

granger
10-24-2011, 11:41
Ама ти си много зле, бе, мойто момче, трябва ли да оакаш положонието за да знаеш, че има опасност при резки движения :-o

Не се хаби,пич :)
Не е задължително никой от нас да е правил белята,ама има 1000 теми точно пък по този въпрос!Тъй че,както казахме вече,бавно и полека!

Loooooser
10-27-2011, 16:26
Да не разбере баща и вика?!Хахаха.Баща и не дава да се e** в гъза ли?Хахахаха лудница майна!
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Добре ве брато докато го четох си мислех същото :grin: :grin: и сега като ти прочетох коментара се спуках :razz: :lol:
Вие как ще реагирате ако разберете ,че чукат дъщеря ви в гъзъ.. и камоли като е малка щотото 100% автора е малък ;)

kremen4eto
10-27-2011, 17:19
10х предварително 8)

Аз съм го правила с двама в дупето като със втория сегашния ми френд изпозлваме дюрекс и с презерватив доста по-лесно ми го вкарва отзад.Иначе с предния го правихме 4 пъти и то без,но с едно като плажно масло и се получаваше.

98 ... :shock: :shock:

badsector
10-27-2011, 18:24
Як лубрикант, много свободно време, спокойна обстановка, мъничко алкохол, любовна игра, търпение и внимание.

imamkrasivouho
10-27-2011, 19:02
10х предварително 8)

Аз съм го правила с двама в дупето като със втория сегашния ми френд изпозлваме дюрекс и с презерватив доста по-лесно ми го вкарва отзад.Иначе с предния го правихме 4 пъти и то без,но с едно като плажно масло и се получаваше.

98 ама вече е напред с материала ;) Нищо, като стане на 30 ще реве, че е била малка разпоретина.

badsector
10-28-2011, 13:13
....Нищо, като стане на 30 ще реве, че е била малка разпоретина.
Не се знае. Количеството на курвите нараства правопропорционално с нарастването на броя на мъжете с малки пишки, които в леглото търсят само заместител на чикия, като така начешат комплексите си. Така че пазар за курви има, въпросът е да е достатъчно добра, за да се продаде на по-висока цена.

blahblaah
10-28-2011, 22:39
Як лубрикант, много свободно време, спокойна обстановка, мъничко алкохол, любовна игра, търпение и внимание.
препоръчвам същото ама с повечко алкохол :D

chovekytkofa
10-28-2011, 22:57
Ама то от там излизат лайната,недейте така... :D

kremen4eto
11-01-2011, 06:41
10х предварително 8)

98 ама вече е напред с материала ;) Нищо, като стане на 30 ще реве, че е била малка разпоретина.

Ами не съвсем. Ставам свидетелка на много случаи, в които момичета са минали целия град от 12-13 годишни, сега са на по 18-20 и имат сериозни връзки (горките момчета) и просто не им пука. И да съжалява и да не съжалява нищо не може да направи. Просто им се чудя как се чувстват на всеки купон като са минали поне по 4-5 момчета от намиращите се в стаята. :?

darkladYy
11-01-2011, 06:46
както ти казаха ползвайте лубрикант :)