PDA

View Full Version : Shtrudel

ZloboMiR
09-27-2011, 12:38
Във връзка със събитията от последните дни в с. Катуница, Shtrudel (или както се пише точно) си позволи не само безразличие (което все пак може да се преглътне), но умишлено се конфронтира с мнозинството от форума, изказвайки антибългарска позиция. След това за добро поведение реши да заключи тази тема:

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=434272

която стои поне седмица.

naksdy
09-27-2011, 12:56
Ъм, не че искам да се навирам носа в чуждите работи, но каква "антибългарска позиция" видя в трол тема, на която последния пост е "аз"? :-o
И какво точно е общото с Катуница, че отново не разбрах :-o :-o

Само питам де, информативно...

Wax
09-27-2011, 13:15
Не вярвам да се накаже.
Това че си е разглезено пиче няма как да и се отрази.
Не е нарушила правилата на форума.
И на мен ми се иска да я вида без Мод права.
А читавите като Хаус искат да напускат :shock: :shock:
Сигурно заради щрудела

Athenewins
09-27-2011, 13:17
Закво ги пускате тея теми,като точно по тях някакви модератори,дето влизат 1 път в седмицата започват да се бранят по между си и да говорят ,колко е тъп автора + някакви потребители,дето искат да получат рангче също защитават и така хората дето се оплакват,биват нападани и изяждани направо..

ZloboMiR
09-27-2011, 13:23
Закво ги пускате тея теми,като точно по тях някакви модератори,дето влизат 1 път в седмицата започват да се бранят по между си и да говорят ,колко е тъп автора + някакви потребители,дето искат да получат рангче също защитават и така хората дето се оплакват,биват нападани и изяждани направо..
Щото съм тъп и обожавам да ме нападат, пък щом помага екипът да се сплотява, супер.

amk933
09-27-2011, 14:03

А?! За какво ги пускате? Не чухте ли?! Забраних ви!!! :-x

:lol:

ПТ: Къде е темата с анти-българската позиция? И какво е оплакването по-точно, защото не разбирам честно казано?

Athenewins
09-27-2011, 14:14
смешни сте.

amk933
09-27-2011, 14:24
засегнахме се. :(

Athenewins
09-27-2011, 14:26
Ти немаше ли да хоиш да пробиваш в Америка?Щото преди успами целия форум за тва,що си още тука?

GregoryHouse
09-27-2011, 14:35
Ако наричаш антибългарска позиция, това че не одобрява разни размирици тук и там; не иска да се съгласи с Вашите възгледи - прав си. Но доколкото помня, в България има свобода на словото. Можеш да си изразяваш мнението, без значение какво е това. Не е длъжна нито пък да ходи на протести, нито да ѝ харесват. Всеки има право на гражданска позиция. Това, че не ви харесва е отделен въпрос. Щом не ви харесва какво говори - подминете. Толкова е просто.

П.п: Това с темата нямам представа какво общо имаше, но съобразно с правилника трябва да я заключи.

П.п2: Не я защитавам. Просто посочвам, че всеки има право да мисли и чувства каквото му е кеф. Както и да го изразява.

П.п3: Wax, по-скоро заради дебилизма на хората. Почнах да се отчайвам. Някак демотивиращо е да се опитваш да поддържаш някакъв ниво на качество за потребителите (какъвто съм и аз) и накрая да те обиждат. И да са винаги против теб разни форумни тролове, биячи, отмъстители, мишки, циврачи и производни.

Athenewins
09-27-2011, 14:36
Глей ги са сички модератори ще дойдат тука да се защитават,като циганите сте ей.

GregoryHouse
09-27-2011, 15:06
Ти не можеш да четеш или не можеш да асимилираш прости изречения? Ще го опростя специално за теб. Всеки може да говори каквото поиска.
Аз изобщо не съм съгласен с това което Щрудел каза. Но не съм човека който ще и казва какво да мисли и чувства. Нито пък ще и казвам да не го изразява.

Athenewins
09-27-2011, 15:11
Ако отида в форум на ЦСКА и модераторите говорят,че Левски не са толкова лоши и им е все тая кво се случва,това добре ли ще е?Като всички ходят на протест,бият се,трепят се,няк'ва лигава кифла,дето освен да пише усмивки ,да пуска фълшиви изпълнения у скапаното кареоке и да говори,как и все едно какво става и че няма смисъл от всичко това е малко тъпо?Не мислиш ли,почти същото е?Като иска да говори как няма смисъл,да отиде в корпуса на мира,да иде в някой форум за подпомагане на социално слаби ,да иде у форумите на червения кръст и там да пише усмивчици,колко е позитивна и как няма смисъл от война и трябва да има световен мир,ай да ми изчезва,щото сама ни предизвиква.

GregoryHouse
09-27-2011, 15:19
Да вървяла във форума на червения кръст...ами върви ти във форума на бунтовниците да пишеш. Ти ще казваш кой къде ще пише. Като не ти харесва какво пише - не чети. Не ме ядосвайте. И без това всичките ви теми и мнения нарушават т.12, ами и отворени. Искате ли да ви наделвам и темите, и профилите, и ще ви набанвам, като толкова се заяждате кой какъв бил и какво казал. Какво като не е съгласна с теб, ще я биеш докато не почна да вика "Циганите на сапун" ли?

Athenewins
09-27-2011, 15:34
Да вървяла във форума на червения кръст...ами върви ти във форума на бунтовниците да пишеш. Ти ще казваш кой къде ще пише. Като не ти харесва какво пише - не чети. Не ме ядосвайте. И без това всичките ви теми и мнения нарушават т.12, ами и отворени. Искате ли да ви наделвам и темите, и профилите, и ще ви набанвам, като толкова се заяждате кой какъв бил и какво казал. Какво като не е съгласна с теб, ще я биеш докато не почна да вика "Циганите на сапун" ли?

Хахахаха,нали можех да изказвам свободно мнение бе?Вече не мога ли?Казах още горе,че сичките модератори ще се втурнат тука със заплахи и романи да ти обясняват колко си тъп,а накрая вероятно ще отнесеш бан.Аз нЕма да хода в бунтарски форум,аз съм в български форум и говоря за положението на България,това че сме напсували 1-2 човека,които го провокират у хората е друг въпрос.

GregoryHouse
09-27-2011, 15:41
Можеш да изразяваш мнението си, стига да спазваш правилата. Не ги спазваш и пак те оставям, нали? От солидарност към въпросната тема. Това не означава, че трябва да злоупотребявате. Не си длъжен нито да четеш мнението на тези хора, нито да го коментираш, нито да ги псуваш. Говоря ви като човек, вие се правите на две и половина.

Ще повторя отново (дано го запомниш и разбереш ама надали) - не я защитавам относно позицията ѝ. Защитавам правото на всеки да иразява мнението си.

Athenewins
09-27-2011, 16:17
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=435027

Това не е ли провокация,кажи ми?

Cucko0
09-27-2011, 16:27
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=435027

Това не е ли провокация,кажи ми?
какво очакваш в кофата ?

GregoryHouse
09-27-2011, 16:27
Тролове в кофата да искаш. Казахме - като не можете да изтърпите тези от Кофата - просто не влизате.

Extremescream
09-27-2011, 18:10
Така, не ми е ясно колко антибългарска позиция е изказала колежката, но и аз ще се включа:
Ти си ЗА протестите, сбиранията пред парламента, трепането на цигани, окей, хубаво, чудесно.
Тя е против. Също толкова чудесно.
Защо? Свобода на словото, и двамата сте се възползвали от нея. А дали ще ходи на протест си е неин избор, аз също не възнамерявам да ходя, няма да си обяснявам причините тук.
Ако искате да горите някого на клада, че не подкрепя позицията ви, отивайте в Китай, там със сигурност различна позиция от установената от партията не се толерира. Колежката преспокойно може да показва безразличие, ''антибългарска'' позиция и каквото си реши, стига да не нарушава нормите на добрия тон и да не подтиква някого към насилие, което по правилата на форума е забранено. Чакам да ми пратите къде е показала такова грубо оскверняване на стадното ви мислене.

Extremescream
09-27-2011, 18:29
Понеже не ми се редактираше, поствам нов отговор:
Не съм съгласна, че колежката малко се лигавеше, докато е пишела това, не съм съгласна и че не трябва да ни пука (защото това си е сериозна тема), но като цяло съм съгласна с останалото, което каза, редом с GIGANIGGA и още един-двама потребители, подкрепили това мнение.
И отново, всеки има право на мнение, като не сте съгласни с него, кажете си го, прекрасно. Но да наказваме потребител (който и да било), задето не подкрепя мнозинството е малко ( да не кажа много) пресилено, смехотворно и крайно нереалистично.

LadyDi
09-27-2011, 18:56
Темата приключва. Всеки има право да мисли каквото иска, да защитава каквато позиция желае. И всеки отговаря еднолично за действията/бездействията си.

Не виждам поставен въпрос/проблем в тази тема, затова я закривам. Ако искате да водите диалог/спор по темата за с. Катуница или за правото на мнение на отделния индивид - моля, насочете се към правилните раздели.