PDA

View Full Version : Анален Секс

amazingwoman
09-28-2011, 06:51
Здравейте,
с приятеля ми много практикуваме анакния секс в последно време. Проблема е там, че от няколко месесеца имам хемороиди и много ме сърби и ме боли дупето. Притеснявам се да му кажа за моя проблем, тъй като той е маниак на тема анален секс и не искам да му развалям удоволствието. Обаче в последно време след всеки акт, сърбежа е все по-непоносим и по-непоносим. Моля дайте ми сериозни отговори. Благодаря предварително.

MedSestrata
09-28-2011, 10:17
иди на доктор.. ужас , само да ти кажа, че хемороидите могат да станат устойчиви на лечение и се премахват единствени в този случай по оперативен път. Дай за единия секс да си развалиш здравето.......................... спийчлес

fenkaaa
09-28-2011, 11:18
иди на доктор.. ужас , само да ти кажа, че хемороидите могат да станат устойчиви на лечение и се премахват единствени в този случай по оперативен път. Дай за единия секс да си развалиш здравето.......................... спийчлес

++ :)

А тези хемороиди си ги получила заради практикуването на анален секс или ?! Питам,защото и ние с приятеля ми понякога правим анален,ама вече зимам да се плаша 8-)

dirtyyy
09-28-2011, 11:37
Ей, фейкче :oops:

NomNomNom
09-28-2011, 11:57
аз имам глисти и ме сърби и без да ме праскат

Extremescream
09-28-2011, 12:12
Ей, фейкче :oops: