PDA

View Full Version : На моменти се държи странно

dream1707
09-28-2011, 19:05
Такам ... държи се странно ... учим в едно даскало, там сякаш съм непозната за него... виждаме се само, когато ходим да пушим... и то аз си седя, той си говори с някой друг там... разменяме по 1-2 целувки в даскало и това е.... Докато когато не сме на даскало, независимо дали сме сам или не си е моето момче... държи се мило, постоянно ме гледа с онзи неговия поглед, който ми подкосява краката, прегръща ме, целува ме и прочие .. държи се като различен човек. Но не мога да му разбера логиката, защо се държи така.... И по същия начин в един момент ми обяснява колко е влюбен... иначе хич не се и сеща за мен по принцип, ако не му звъня аз, той няма да звънне... чувствам се някакси нахално вече, само аз да му звъня... Сякаш не се интересува толкова много от мен, ама на моменти показва точно обратното ... И не мога да го разбера защо прави така .. някакви идеи ?

SmilezZz
09-28-2011, 19:11
Отговора само той си знае. Можеш да изчакаш веднъж той да те потърси. Или директно да поговориш с него и да му обясниш как се чувстваш.

elysunny
09-28-2011, 19:20
общуване бе хора

musS
09-28-2011, 19:40
за това пред в даскало .. може просто да го е срам пред приятелите му .. но защо не те търси не знам .. наистина пробвай да не го търсиш ти , и почакай той да го направи :)

forside1
09-28-2011, 19:50
за това пред в даскало .. може просто да го е срам пред приятелите му .. но защо не те търси не знам .. наистина пробвай да не го търсиш ти , и почакай той да го направи :)
Съгласен :)

marin4itu
09-28-2011, 19:56
Мъжете са такива, че не обичат постоянно да са залепени за нас, докато ние обичаме примерно повече да се гушкаме. Нормално е ти като жена да търсиш повече физически контакт с него. Но в крайна сметка не може вечно да сте залепени един за друг.

Bozichko
09-28-2011, 20:12
Мъжете са такива, че не обичат постоянно да са залепени за нас, докато ние обичаме примерно повече да се гушкаме. Нормално е ти като жена да търсиш повече физически контакт с него. Но в крайна сметка не може вечно да сте залепени един за друг. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Толкова вярно нещо отдавна не бях чел ! ! ! ! !

Пък и сте само от 1 месец (ако това в подписа ти е вярно) заедно и вече ти имаш някви съмнения за конспирация... Отдай се на момента, както каза маринчиту, ние момчетата си искаме свободата, тва е :) Ако обаче той не те потърси, е тогава вече имаш проблем... Не забравяй, че хората не обичат да им се отнема личното пространство!

anonymous708973
09-29-2011, 06:07
Била съм с такъв човек, не е приятно наистина и започваш да се чудиш много неща.
Седнете и поговорете, може да не си дава сметка за това.

dream1707
09-29-2011, 15:33
Обикновено излизам с него и с приятелите му... тва се случва само когато сме в училище ... никога не се държи така.
Иначе не съм го вързала, не сме постоянно заедно... виждаме се всеки ден на даскало, но по принцип не сме нон стоп заедно... Пък и не сме от един град... той си излиза там, ходи да играе футбол, ходи на работа, събират си се всяка вечер .... аз си излизам с мои приятелки .. и няколко от време на време през седмицата си оставам при него за по-дълго.
Ходим от месец и нещо... но се познаваме от по-дълго.

Някакси ме е страх от това да говоря с него ... По простата причина, че с бившия ми започнехме ли да говорим по подобни теми, кой как се държи или да обсъждаме нещо подобно ... винаги се карахме, той винаги искаше да е прав и се сърдеше за всичко, което не му изнася... И аз все излизах виновна .... Страх ме е да не се получи и сега така, защото не си падам по връзките за по седмица.. а и имам чувства към човека сега.

Mi6inka
09-29-2011, 16:05
Само аз ли не виждам нищо странно ? Той е момче, не може навсякъде и по всяко време да ти се лигави и да ти е лепнат. А и ако беше, щеше да пишеш теми, че не те оставя да дишаш. Недей да търсиш под вола теле :) Според мен няма за какво да се притесняваш!

anonymous708973
09-29-2011, 16:38
Недей да сравняваш бившия със сегашния. Ще ти донесе само негативни емоции. Всяка нова връзка е ново начало.

dream1707
09-29-2011, 18:13
Недей да сравняваш бившия със сегашния. Ще ти донесе само негативни емоции. Всяка нова връзка е ново начало.
Е да... знам.. и много хора са ми казвали да не го правя. Но просто ме е страх да не допусна пак същите грешки

marin4itu
09-30-2011, 08:56
Ама това са съвсем различни хора. То хубаво страх, ама заради този страх ти ще загърбваш себе си, за да не се скарате. ЩЕ ги задържаш в себе си тези неща и после ти е ясно какво ще се случи...

sapphire5
09-30-2011, 09:00

и от какво да го е срам бе мамка му :?

Hilary_
09-30-2011, 09:15
оф това, че не е залепен 24 часа за тебе не значи да търсиш под вола теле! Аз пък винаги съм се дразнила да ме търси постоянно, да сме неразделни .. къде е тръпката в такъв случай? :?
+ това момчетата са си такива и повечето от тях не показват напълно чувствата си пред околните.

musS
09-30-2011, 18:52

и от какво да го е срам бе мамка му :?
еми ако е така , само той си знае ..
иии btw , съгласнааа

оф това, че не е залепен 24 часа за тебе не значи да търсиш под вола теле! Аз пък винаги съм се дразнила да ме търси постоянно, да сме неразделни .. къде е тръпката в такъв случай? Confused
+ това момчетата са си такива и повечето от тях не показват напълно чувствата си пред околните.

antifashionshit
09-30-2011, 20:12
като не те кефи как се държи с теб в даскало, има един много лесен вариант. не се виждайте в даскало. не да го избягваш де, ама просто не го търси там.

Priceless
09-30-2011, 20:54
Бе ти на даскало ходиш само, за да се натискаш с него ли ? Стига глупости, аз никога не съм харесвала училищните двойки, които спират да се натискат на всеки удобен ъгъл.