View Full Version : Харесвате ли момичета с ..
.. лунички ?! :) И какво мислите за тях ?! :)
P.S.. ако има такава тема сорка ;д ако темата не е в правилен раздел я преместете..Просто си нямах на представа къде да я сложа :D
лол ако ще те харесвам няма да е заради луничките :lol:
Bozichko
09-29-2011, 14:19
Кво значение имат луничките ? Има момичета с лунички, които са просто страхотни, но на някои просто не им отиват. Всичко е до човека и до човека срещу теб ;) За мен те не са определящ фактор :)
За мен също не са определящ фактор,ако човека ми харесва нямам проблеми...Нито ми харесват,нито ме дразнят.
anonymous708973
09-29-2011, 16:40
Аз имам малко и никой не е казал, че му пречат.
Който е казвал нещо за тях, все положително е било.
gabsit000
09-29-2011, 16:46
и аз имам и това никога не ми е пречело .. :) :)
Мразя лунички по принцип, ама едва ли ако харесвам някой точно луничките ще ме отблъснат.
Мразя лунички по принцип, ама едва ли ако харесвам някой точно луничките ще ме отблъснат. мнг готин аватар :-D
Rolisten
09-29-2011, 17:09
кефят ме
FeelMyPain
09-29-2011, 17:19
ДА ДА ДА ДА ДА ДА ДА ДА ДА ДА ДА АД И ДА.
Това ми е нещо като фетиш, намирам момичетата с лунички за страшно чаровни и рядко успявам да им устоя.
elysunny
09-29-2011, 17:48
аз също имам мъничко лунички и никои не ми е правил проблем за тях
Какво общо имат луничките с това дали ще харесаш даден човек?Има момичета които им отиват даже.
Inloveee_
09-29-2011, 17:50
Сладки са.
againstyou
09-29-2011, 17:58
Мразя лунички по принцип, ама едва ли ако харесвам някой точно луничките ще ме отблъснат.
Според мен са сладки,но не на всеки му отиват :)
strawberry88
09-29-2011, 18:50
Сладки са. +1 :) :---)
Neverm0re
09-29-2011, 20:14
Луничките не,но мустаците ще са проблем....
valdesbg
09-29-2011, 21:42
Ако е и рижавка, ще е супер голяма сладурка. Познавам едно такова момиче... много е готина и по външност и по характер :)
DiabolicalSoul
09-29-2011, 22:56
дали харесвам момичета с " .. " . Ами да " .. " ми харесват, макар че и тези с " , " или пък " ?.. " също са ми симпатични :D :D
Сега по темата. ДА! МНОГО! Ама да си призная аз си падам малко расист. Смисъл харесвам по-нежни и женствени жени - демек светла кожа, сини очи, нежно телце и т.н Респективно не съм голям фен на българския вариан - вулгарност, грубовати кифли, тен като циганки, лица с фондьотен, поведение на нахакана селянка или пък визия тип чалга идолка. Та накратко "да", затова и толкова харесвам чехия/полша/русия/ скандинавието..... 8)
LambOfGod
09-29-2011, 23:30
Не смятам, че луничките или бенките са особен фактор при избирането на партньор от какъвто и да е тип.
NomNomNom
09-30-2011, 07:49
обожавам джинджърки.
и аз съм луничава и не смятам че това загрозява човека !...:)
bebchoOoOoOo
09-30-2011, 11:30
О, определено зависи от човека, не на всеки му отиват.. Например на една бивша на моя и седят адски сладко, а аз имам една позната, която доста я загрозяват :? Но ако съм си паднала по някой, със сигурност луничките няма да имат решаващо значение :-D
BonnieandClyde666
09-30-2011, 11:45
дали харесвам момичета с " .. " . Ами да " .. " ми харесват, макар че и тези с " , " или пък " ?.. " също са ми симпатични :D :D
Сега по темата. ДА! МНОГО! Ама да си призная аз си падам малко расист. Смисъл харесвам по-нежни и женствени жени - демек светла кожа, сини очи, нежно телце и т.н Респективно не съм голям фен на българския вариан - вулгарност, грубовати кифли, тен като циганки, лица с фондьотен, поведение на нахакана селянка или пък визия тип чалга идолка. Та накратко "да", затова и толкова харесвам чехия/полша/русия/ скандинавието..... 8)
:smt038
nocoment
09-30-2011, 12:00
Кво значение имат луничките ? Има момичета с лунички, които са просто страхотни, но на някои просто не им отиват. Всичко е до човека и до човека срещу теб ;) За мен те не са определящ фактор :)
Съгласна съм с теб. Всеки човек е красив по свой начин :)
SisiStrange
09-30-2011, 13:30
Мен ме радват. Чаровни са при момичетата. При момчетата по-скоро не ми харесват.
ArchilonShadowheart
09-30-2011, 17:58
Ми...и без и със лунички ми харесват еднакво. Важно за мен е да има хубав характер, да имаме сходни интереси....общо взето - да си допаднем.
Проблема е, че съм прекалено голям инат и нито с луничките, нито без луничките ще си намеря...ама т'ва е друг въпрос
Bump :booooomb:
Хревсте ли хора с бенки?Важното е момичето да е готино.Кво значение има едни лунички.Е освен ако като я погледнеш не е луничка до луничка цялата.
iiordanova
09-30-2011, 18:27
Според мен е сладко.
Познавам момичета с лунички и изглеждат някак невинно. 8-)
Многоо са готини обожавам гии :grin: :grin: