PDA

View Full Version : Свършване след цикъл

Kristina94
09-29-2011, 16:30
Вчера ми свърши цикъла, а днес равихме секс с приятелят ми без презерватив и свърши в мен .. ](*,) :cry: много съм отчаяна, ще се побъркам .. Според вас има ли вероятност да забременея ? Не мога да мисля просто се побърквам .. Темата е съпер тъпа, но незнам какво да правя .

stefinkaa7
09-29-2011, 16:55
Къде ти е бил акъла да го оставиш, да свърши в тебе ?! :shock: Боже, боже .. :shock: :shock:

nyancat
ще умреш.

Bozichko
Обикновено само като го допре или като свърши в устата ти, най-вече като свърши той в тях, а ти си някъде си, тогава има шанс да забременееш. Иначе ако е свършил в тебе, тогава не се забременява, НИКОЯ не е забременяла от това... Сори, ама още тялото не си познавате, да не говоря, че никва сексуална култура нямате, а се порите като животни... То пък вашето вече не разбирам от какво е породено. Толкова ли сте деградирали вече, не знам...

BuBzzz
09-29-2011, 16:58
Къде ти е бил акъла да го оставиш, да свърши в тебе ?! :shock: Боже, боже .. :shock: :shock:
+1 :shock:
50 на 50 си..не знам ходи да взимаш ескапел :x

granger
09-29-2011, 17:02
Не!Пак ли трябва да се обясняваме овулацията какво е и как се пресмята?! Следващия път не му давай без презерватив, щото няма той да ражда после или да прави аборт!

dream1707
09-29-2011, 17:53
Мне... като свърши в теб без презерватив няма как да забременееш :)

И все пак.. овулация знаеш ли кво е... и как се пресмята... Не пий Ескапел, преди да разбереш и да я пресметнеш... и гледай да е бързичко, щото Ескапела е до 3 дни ако не се лъжа :) .. Вероятно щом таман ти е свършил не си била в овулация, но все пак, за да си сигурна пресметни си я :)

OompaLoompa
09-29-2011, 17:53
...такива теми.

AllenWalkerr
09-29-2011, 18:37
Оди зимай тестове а-у и не се бави имаш 3 дни или ставаш мама :)

ruriiina
09-29-2011, 18:47
Къде ви е мозъка и на двамата? :-x На колко години сте?
И по темата- за най-сигурно вземи си Ескапел възможно най-скоро.

fenkaaa
09-29-2011, 18:49
...такива теми.

Да.. точно такива теми показват колко по-често повечето от хора на възраст 14-17 правят секс,а и на сичкото отгоре не се пазят,а после пишат теми тук "бременна ли съм" :?

granger
09-29-2011, 18:49
Къде ви е мозъка и на двамата? :-x На колко години сте?
И по темата- за най-сигурно вземи си Ескапел възможно най-скоро.
На баба ти хвърчилото! Айде всички яки пички наблъскайте се с Ескапел за едното нищо! При положение ,че едва ли е в овулация кви Ескапели разправяш?!
После ще има тема :Подрани/закъсня ми заради ескапела ли е .кво е шо е!

meLanu
09-29-2011, 18:53
Най-добре си вземи ескапел докато е време ... :X !

09-29-2011, 18:55
Ехехех..трол или...?
Ако не е трол- ако си била близо до овулация-ескапел. ако не-нека изчака още няколко дена и пак свърши в тебе. :lol:

dream1707
09-29-2011, 19:02
Хора, престанете да и давате акъли да взема моментално Ескапел ... тва да не са бонбони, нека да си пресметне овулацията....
Ако не е трол... само ще я паникьосате и ще иде да се наблъска с хапчета, после да се чуди, кво и има...

SheDevil
09-29-2011, 20:08

офтопик....и на мен това ми дойде на акъла като прочетох темата хехеххехе

Аз си мисля, че младежите нарочно експериментират какво ще стане ако приятеля ми свърши в мен след мензис...... а преди него, а когато съм в цикъл?

Аз от толкова експерименти пък не мога да забременея а искам..... ейййй гадни смотани тийнейджъри....я си дръжте "дивите орхидеи" зад стъклената витрина....

8-)

DragonLady
09-29-2011, 20:29
Абе хора стига я пращайте за Ескапел!
Няма овулация > няма яйцеклетка годна за оплождане > НЯМА бебе

Авторке, вземете се образовайте после се порете като зайци! И презервативите с тая цел са създадени - предпазване от нежелана бременност.

galet0
09-29-2011, 20:41
Темата е съпер тъпа, но незнам какво да правя .

за темата не знам,ама ти определено си

по-горе пише защо