View Full Version : Приятелство след връзка...
Според вас възможно ли е да останете приятели с бившия/бившата след като сте скъсали?
Bozichko
09-30-2011, 10:53
Да. 3 години почти бяхме заедно и сега сме приятели и то най-добри :) Хора различни, при други не става. Факт!
sapphire5
09-30-2011, 10:56
Аз съм на мнението, че ако найстина е имало Любов....почти е невъзможно после да има приятелство, но както по-горе се каза-Хората са различни.
againstyou
09-30-2011, 11:17
НЕ !
Повечето са за "Не" ако съдя по себе си ...сякаш също по-скоро не. Смисъл запазвам някви отношения, но...чак приятелски не бих могла да ги нарека. Само , че на моя бившата му му е останала доста добра приятелка, в последствие стана и моя.Тя живее в Англия със приятели си , но си поддържаме връзка и отношения и когато си е тук се виждаме. В началото адски ревнувах, но просто наистина се убедих, че няма за какво и че са си останали просто добри приятели.Така, че явно е възможно.
djipsito
09-30-2011, 11:35
Доста мазохистично е. НЕ... (ако говорим за връзка, в която и двамата са имали силни чувства един към друг, иначе единия винаги ще иска приятелство с другия, щото ще е по-хлътнал, а другия нищо не му пречи да си запязат поне "приятелството", което в крайна сметка не излиза никво "приятелство"...)
SisiStrange
09-30-2011, 13:18
С най-добрия ми приятел ходихме 8 месеца преди около 2 години. И после си останахме най-добри приятели. Въобще не е невъзможно. Напротив - нереално тъпо ми се вижда да ходиш с някого дълго време, да му казваш "Обичам те!" един ден, а на следващия да го подминаваш по улицата и изведнъж всичките ви отношения да приключат.
IseeDEADbodies
09-30-2011, 13:36
Всичко е относително. Някои хора могат, други не. Просто е :)
Зависи колко сериозна е била връзката.
Принципно при мен няма такъв вариант.
elysunny
09-30-2011, 17:38
за малко, накрая се ще се скараме за нещо
Да, възможно е. За мен ще е по-притеснително, ако НЕ останат приятелски чувства след краят на някоя връзка.
xBadxApple
09-30-2011, 19:09
Най-добрата ми приятелка е бивша, и то първата такава. :)
bitchwolf
09-30-2011, 19:22
Твърдо ДА! : ))) При мен стана и го пожелавам на всеки.Той е най-добрият приятел,когото съм имала някога :)
Зависи от бившата (вече) ...
antifashionshit
09-30-2011, 19:25
аз пък си тача повечето бивши и сме си близки (:
Точно в този момент и с този човек .. НЕ :)
GabrielleShayk
09-30-2011, 20:47
При мен не се е получавало...