Влез

View Full Version : Не знам кво да правя...

BeeKeeper
09-30-2011, 11:11
Значии...Свърших по-рано и реших да поиграя малко...Разигравахме с моите приятели, докато не дойде ТЯ! Просто дойде и тя да играе. Досега не я бях виждал, дори не знаех,че е в мойто училище.След това играхме волейбол и дотам...Мисля, че е 2 години по-голяма от мен.Въпроса ми е как да се запознаем?Звучи лесно, но ще е тъпо да ида и да й кажа просто ей така "Здрасти!". Моля за идеи. :)

tomboy
09-30-2011, 11:18
Значии...Свърших по-рано и реших да поиграя малко...Разигравахме с моите приятели, докато не дойде ТЯ! Просто дойде и тя да играе. Досега не я бях виждал, дори не знаех,че е в мойто училище.След това играхме волейбол и дотам...Мисля, че е 2 години по-голяма от мен.Въпроса ми е как да се запознаем?Звучи лесно, но ще е тъпо да ида и да й кажа просто ей така "Здрасти!". Моля за идеи. :)

ами попринцип бих ти казала да използваш моя подход , ама той е прекалено директен , така че ддз , като тя дойде пак да играе с вас и кажи колко е добра - намерете си обща тема за разговор!...:)
бтв , на колко си?.. :-o ...защото 2 години не е малко...

BlindedAngel
09-30-2011, 11:31
Покажи й темата и си смени подписа 8-)

Bozichko
09-30-2011, 11:50
Така е, тъпо е в днешно време да кажеш "здравей"... Що не отидеш и не я напсуваш бе? Тва е модерно, може и да я набиеш, нали днешната "младеж" така сваля гаджетата, с бой? Най-якото е виж от приятелите й и вземи фейс-а, скайпа и после я намери и и пиши. А най-якото ще да е, щом си такава пу*ка не се занимавай да не изтормозиш момичето!

onestar
09-30-2011, 12:05
Играете волейбол заедно и не можеш да измислиш начини да се запознаеш с нея?

"Съюзете се" ако сте в един отбор, отбелязвайте точки заедно и я поздравявай при успех.
Ако сте противници просто след мача й кажи "Добра игра" от там я попитай дали е тренирала, кога, къде и.... ето ти разговор?

nocoment
09-30-2011, 12:07
Покажи й темата и си смени подписа 8-)

:lol:

BeeKeeper
09-30-2011, 12:12
Ъъ... Лошото е, че нямаме заедно ФВС... Някак си по коридорите да я поздравя...Искам да стане някак небрежно! :D

djipsito
09-30-2011, 12:29
Ами като я видиш кажи "Охо! Волейболистката" ама някво закачливо де, не да излезе иронично ;д Да не забравиш да се усмихнеш ;д

Chacho
09-30-2011, 12:51
Ами като я видиш кажи "Охо! Волейболистката" ама някво закачливо де, не да излезе иронично ;д Да не забравиш да се усмихнеш ;д

Или още по-добре: "Здрасти! Кога ще играем пак волейбол?"

Phonique
09-30-2011, 13:01
Усмихвай и се...и действай.

elysunny
09-30-2011, 17:35

именно

Hilary_
10-01-2011, 07:06
точно!

balu4ka
10-01-2011, 07:36

Определено,ще се получи с това.Но,колко викаш ви е разликата,ти на колко си ?(защото повярвай ми ,две години понякога са от значение)