PDA

View Full Version : Любовни разочарования...

tomboy
09-30-2011, 11:36
не знам дали има такава тема вече ,не видях , но ако все-пак има заключете тази !...:)
та , кое ви е било най-голямото ''любовно ''( в кавички защото в повечето случаи не е любов) разочарование?.....разкажете , споделете.... 8-)

Bozichko
09-30-2011, 11:53
ТИ!

tomboy
09-30-2011, 12:49
wtf?!... :lol:

SisiStrange
09-30-2011, 13:03
Щом според теб в повечето случаи не е любов, какъв е смисъла да ти се разказват разни болезнени изживявания? :-o

tomboy
09-30-2011, 13:08
иамах предвид че всеки разбира нещо различно под любов ...някои си мислят че са се влюбвали още на 10 , например , а за мен това не е любов!...схващаш ли какво имам предвид? :)

SisiStrange
09-30-2011, 13:35
А защо си писал "в повечето случаи"? Подвеждащо е.
Най-голямото разочарование беше, когато разбрах, че дори, когато се стараеш с все сила, може да не си достатъчно добър за някого.

tomboy
09-30-2011, 13:44
първо писала !...абе хора как не разбрахте че съм момиче!... :lol:
...в повечето случаи според мен , но всеки си има мнение!..:)

SisiStrange
09-30-2011, 13:47
първо писала !...абе хора как не разбрахте че съм момиче!... :lol:

tomBOY ти е ника. :-o

tomboy
09-30-2011, 13:50
означава мъжко момиче , а не момче , травестит или нещо такова... :lol:

Josefinne
09-30-2011, 13:52
Един, дето и до ден - днешен му викам " Дървото". Ходихме 2 седмици - пълен провал!

Moerder
09-30-2011, 14:53
Мдам, ти си ми разочарованието - аз да си мисля, че си един WOMANIZER, а то ... смешка

tomboy
09-30-2011, 14:57
прочете ми мненията и обърнете внимание , че навсякъде пиша за себе си в женски род!.... :-o ...и ...уомънайзър , ти сериозно ли ?!.. :razz: :razz: :razz:

TrickyAngel
09-30-2011, 15:42
хааа, уомънайзър :lol: любовни разочарования имам много, с кое да започна :lol: най-голямото разочарование ми е било да ми кажат в очите, че са ме използвали :) това най-вече нарани егото ми :D

elysunny
09-30-2011, 17:41
търпях лъжи, търпях, накрая той ме заряза и за кво, щото заминавал за 3 седмици. Върна се, хвана си нова. Сега когато аз съм с друг ме търси отново.

Supernaturalfan
09-30-2011, 19:06
Аз го харесвам той също ме харесваше, никой не каза. Направих една грешка и се скарахме...абе някой да знае как да се сдобрим 8-) Извинявах се но...(не ме спирайте, безсмислено е :D )

anonymous708973
09-30-2011, 19:09
Че дълга, важна и изпълнена с положителни емоции връзка завърши по страшно глупав начин. Или по-скоро... не завърши по никакъв.

xBadxApple
09-30-2011, 19:29
ТИ!

Съгласен съм.

endzeit
09-30-2011, 20:51
2 момичета с противоположни характери ме зарязаха по един и същ начин :D чак ми става смешно

Hilary_
10-01-2011, 07:05
Че дълга, важна и изпълнена с положителни емоции връзка завърши по страшно глупав начин. Или по-скоро... не завърши по никакъв.
същото и за мен! .. :?

tomboy
10-01-2011, 07:40
ТИ!

Съгласен съм.

втф хорааа..... :lol: ?!..

JustMakeMeBelieveAgainN
10-01-2011, 09:08
бях щастлива.. и до ден днешен не мога да си обясня, но .. изплаших се и зарязах всичко.. така че, разочаровах се от себе си..

balu4ka
10-01-2011, 09:18
Това е въпрос с ,който можеш да бъркаш с пръст в раните на хората. (:
Всякакви разочарования има,но може би когато даваш всичко от себе си на този който обичаш ,а той те тъпче..е разочарование.Както и много други неща могат да те разочароват в една връзка.Аз не обичам да гледам в миналото ,може всичко да ми е дало малко поука и това е .

NoMore
10-01-2011, 10:55
Ами бившият ми приятел ме заряза заради неверни слухове казани от негови "приятели". Разочаровах се защото не можах да повярвам, че този човек с който се познавах отдавна и твърдеше, че познава мен повярва на тези неща.

krasiww
10-01-2011, 11:01
Разочарованието идва от там че ти даваш всичко , правиш всичко за да е щастлив човека до теб ...
И накрая за цялата ти доброта и за всичкото хубаво прекарано време през годините , те смята за боклук и те мачка ..
А още по тъжно е когато ти продължаваш да го искаш и обичаш , въпреки мъжкото достойство .. и се превръщаш в п*тка

:-# :-#

DragonLady
10-01-2011, 11:10
Година и девет меса + доста финансови средства пропиляни заради човек, който на 2рата седмица от раздялата ни си хвана нова ку*ва .... а след още 1 вече я беше оправил, и после ми вика не била лесна ку*ва да бе .... на 1вата седмица му пуснала, и то без чувства между тях ...

ledenakrasota
10-01-2011, 11:34
Повече от година (да не кажа 2) преживявах едно момче. :? :-o

Me4encety
10-01-2011, 11:42
Да имам връзка с човека 4 месеца и половина и най-накрая да ми каже,че през цялото време е бил с мен само,защото не е знаел как да ми каже,че няма чувства към мен.А най-тъпото е,че той направи крачката,а аз въобще нямах намерение да се занимавам с него. :?

anonymous708973
10-01-2011, 14:06
Година и девет меса + доста финансови средства пропиляни заради човек, който на 2рата седмица от раздялата ни си хвана нова ку*ва .... а след още 1 вече я беше оправил, и после ми вика не била лесна ку*ва да бе .... на 1вата седмица му пуснала, и то без чувства между тях ...

Не си права.
Абсолютно нормално е за зрели хора да започнат да правят секс на първа-втора седмица от връзката си. А ти не се ли сваляш с едно момче? Какво му пречи на него да прави същото? В момента просто се ядосваш, че той е пръв.

SisiStrange
10-01-2011, 15:23

Не си права.
Абсолютно нормално е за зрели хора да започнат да правят секс на първа-втора седмица от връзката си. А ти не се ли сваляш с едно момче? Какво му пречи на него да прави същото? В момента просто се ядосваш, че той е пръв.
Съгласна. И ние със сегашния ми приятел правихме секс някъде около първата седмица. А хич не съм к*рва. Не сме девствени вече да чакаме по няколко месеца.

DragonLady
10-01-2011, 15:43

Не си права.
Съгласна. И ние със сегашния ми приятел правихме секс някъде около първата седмица. А хич не съм к*рва. Не сме девствени вече да чакаме по няколко месеца.

Сиси, знаех си, че ще има включване от тебе по повод изказването ми, та имам в предвид, че при вас предполагам е имало чувства и желание, привличане, а той го е направил само за да ме нарани ( това ми го призна сам вчера по телефон ), тоест хич не го боли за оная другата, новата му к*рва.
Пантерке, да сега съм с друг и хич не ми пука, че той го е направил първи. В момента съм щастлива с човека до мен и грам не ме бърка какво става с бившият ми. Казах го просто за темата, един вид, че някой мъже са способни на големи мизерии само за да видят бившата си как страда.

MyPleasureMyPain
10-01-2011, 15:45
Ами трудно е да се каже, че е точно разочарование, но като че ли най-кофти ме и било, когато се разделих с първата си любов. Обичах го много това момче и някак вярвах в тъпотията, че ще сме заедно едва ли не цял живот. После той почна да се държи тъпо, по начин, по който никога преди това не се е държал и аз никога не съм и очаквала да се държи... и така.

babity
10-01-2011, 17:09
Най-голямото разочарование беше, когато разбрах, че дори, когато се стараеш с все сила, може да не си достатъчно добър за някого.

Както и обратното има същата тежест. Колкото и да ти се иска и да се стараеш, някои хора никога няма да са достатъчно добри за теб. След тези два урока се смятам за абсолютно недосегаема.