View Full Version : направо не ми го побира главата
с приятелят ми ходим от близо 4 години.. на почти 19 години сме .. направо карам по същество че останалото ми се губи ... правим си днеска секс ii изведнъж както бяхме сами баща ми се озовава стаята .. и човека си излезе .. но на мене направо главата не ми г о побирааааааа, направо ще откача .. нямам си и идея какво да правя и как ще реагира :X:X :-o :-o :-o
YoungBloodZ
09-30-2011, 11:44
бр
SisiStrange
09-30-2011, 13:25
Е на 19 сте де. Човекът едва ли за пръв път научава, че правите секс.
Големия праз. Мен майка ми налетя на мен и първия ми приятел, когато бях на 16 и още съм жива.
Darinella
09-30-2011, 13:36
Ако е разбран човек, просто поговори с него. Кажи му, че се срамуваш от случилото се и чуй мнението му. :)
dobri4ko2
09-30-2011, 16:56
Абе и бащата ти най-вероятно са го хващали и той е бил малък и той е правил дивотии 8) .Смело напред не се срамувай ще те разбере дори може и да се прави на не разбрал :D
Прави се, че нищо не е станало.
Едва ли и на него му е много приятно в момента.
Ако случайно той отвори темата, отговори му кратко и така, че да разбере, че не искаш и няма да говориш на тази тема. И готово.
Икакво толкова сложно има,че да не го побира?Хванали са ви.Ни ще сте първите,ни последните.
но на мене направо главата не ми г о побирааааааа
Толкова ли му е голям?
Eclipsercho
09-30-2011, 19:01
Щом гъза ти го побира няма проблем.
Щом гъза ти го побира няма проблем.
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Изби рибата
бр
ей тва е отговора :razz: :razz:
Абе и бащата ти най-вероятно са го хващали и той е бил малък и той е правил дивотии 8) .Смело напред не се срамувай ще те разбере дори може и да се прави на не разбрал :D
дивотии?
Това да правиш секс с дългогодишния си приятел е повече от нормално. И мисля, че баща ти е наясно с това :) Ако не те е много срам можеш да подхвърлиш нещо шеговито за случилото се, а ако не просто не го коментирай и си се дръж нормално все едно не се е случило. Нищо нередно не си направила, просто баща ти да се научи да чука на вратата преди да влиза :)
ходите от 4 години,и сте на 19.Едва ли баща ти ще е толкова шокиран,че правите секс.Кофти,че ви е видял,ама кво да правиш.. :D