View Full Version : "разцепване"
преди няколко месеца, като правихме секс с приятеля ми, доста се бяхме разгорещили и действахме малко по-грубо.. та той ме разкрачи по-рязко и усетих как ми се "цепна" нещо там в разстоянието между вагината и ануса, (по-близо до вагината, точно там където започва отвора) и видях, че имам малко кръв. Мазах го с крем и ми се оправи, но от време на време ми се случва пак да ми се цепне например по време на секс (но само като е по-грубо или в определени пози) или ако клекна или се разкрача по-рязко, или като си махам космите. Не боли, но ме пари като пикая, а и по време на секс е много неприятно като изведнъж усетя "разцепване". Но няма кръв или ако има е съвсем малко, защото не съм забелязала.
На някой случвало ли му се е? Предложете с какво да го мажа, за да зарастне? Благодаря предварително :)
Спрете секса за известно време,остави го да зарастне,каквото и да се е "сцепило".
SisiStrange
09-30-2011, 17:10
Уоу. Наистина спрете секса за малко.
Не ми се е случвало, но те съветвам да се намажеш с пантенол или дори крем здраве. Много успокояват кожата или каквито там ранички има.
ledenakrasota
09-30-2011, 17:13
Когато те отворят първия път, хименът се къса до основата, но не напълно. Когато за първи път родиш, хименът ще ти се сцепи до край. Според мен си го разцепила още малко и те пари, защото си е малка раничка.
Но отиди на гинеколог, за да няма проблеми. :)
благодаря на всички.. :-)
ние от повече от месец не сме правили секс, понеже съм в чужбина, та дано да си зарастне каквото е.
На гинеколог със сигурност ще ходя, но ще е след 2 месеца като се прибера в BG, че тук няма как, няма как и крем здраве и пантенол да намеря, та го мажа със Sudocrem.
ledenakrasota, напълно е възможно да е точно това, защото е точно там в основата.
ledenakrasota
09-30-2011, 17:34
благодаря на всички.. :-)
ние от повече от месец не сме правили секс, понеже съм в чужбина, та дано да си зарастне каквото е.
На гинеколог със сигурност ще ходя, но ще е след 2 месеца като се прибера в BG, че тук няма как, няма как и крем здраве и пантенол да намеря, та го мажа със Sudocrem.
ledenakrasota, напълно е възможно да е точно това, защото е точно там в основата.
Не се притеснявай. Не е нещо ненормално. :-D
Както казаха другите изчакай да зарастне и после е хубаво да не сте толкова груби.
Болницата,10 шева и готово :lol:
Сега сериозно-остави го да зарастне и за всеки случай посети чичо Доктор.
Болницата,10 шева и готово :lol:
Сега сериозно-остави го да зарастне и за всеки случай посети чичо Доктор.
С 10 шева ще зашият и важната дупка :)
ох ами и на мен ми се е случвало и то често особено ако не съм достатъчно възбудена или отпусната, отдавам го също и на това че на приятелят ми му е голям и често като правим секс все едно ми е за първи път :) нищо ти няма, малка почивка и сичко си е ок
:)
Gr0zDan0v
10-01-2011, 15:06
Гинеколог.....
Нямате ли джобни огледала у вас :shock: Аз досега да съм се огледала да видя какво ми е, ако е толкова навънка де.. Иначе иди на гинеколог! :)
ами аз гледах и гледах, няма нищо необичайно, нито рана, нито е зачервено.. сега се е пооправило, та със сигурност е от секса.
Мерси за отговорите!