Влез

View Full Version : Може ли съвет? :/

kpuuucu
10-01-2011, 17:19
Здравейте. Имам проблем и изобщо не знам какво да правя (не съм на 11 - 12 - 13 години!). Харесвам едно момче (миналата година го харесвах 9 месеца, след това чувствата ми се поуталожиха, но тази година той се премести в моя клас и започнах да го харесвам от ... вече месец) и на него му личи по държанието, че ме приема като приятелка, но не и като нещо повече. Аз му правя намеци, естествено :D но не знам какво друго да направя, за да погледне на мен с други очи. Той е красив, и с това си печели вниманието на много момичета от училище, дори и на някои КИФЛИ (ужас!) и всеки ден все по - малко издържам да гледам без да съм му признала чувствата си, а както казах по - горе, ме приема само за приятелка и ако му призная, ще ме отреже и ще започне да ме отбягва (такива са си момчетата.. О.о) .. Та искам да се опитам и да дам всичко от себе си, за да се получи, защото ако не стане нищо поне ще знам че съм направила каквото мога .. и моля за помощ, съвет... :(

Chacho
10-01-2011, 17:22
А според теб защо те приема като приятелка?

SmilezZz
10-01-2011, 17:23
Щом си сигурна , че няма същите чувства като твоите , а те има само за приятелка - по-добре се опитай да забравиш за въпросните чувства. Или избираш: признаваш чувствата си , като рискуваш да загубиш приятелството ви или да си траеш , и да опиташ да забравиш за въпросните чувства.

Sh@d0w
10-01-2011, 17:24
Откъде пък си сигурна,че ще те отреже?Това че те приема за приятелка е добре.Може да е срамежлив или несигурен в намеците ти и затова да не откликва.

petkoo
10-01-2011, 17:25
Лично аз бих ти препоръчал да си му кажеш какво чувстваш пък каквото стане никога не се знае :)

DragonLady
10-01-2011, 17:32
Откъде пък си сигурна,че ще те отреже?Това че те приема за приятелка е добре.Може да е срамежлив или несигурен в намеците ти и затова да не откликва.

Това щях да кажа и аз. Не слагай всички под един капак, може и да не те отреже ;) Пробвай.

nepowtorima
10-01-2011, 17:42
Кажи му.. пък какво толкова ако те отреже! Няма да е е края на света..
Поне ще си сигурна, че няма чувства към теб! Не се страхувай от всеки провал..

kpuuucu
10-01-2011, 17:59
Хора, много ви благодаря за бързото откликване! :)

Ами, той сам си каза че ме приема само като приятелка, а и както вече казах, си личи и по държанието му.. Много хора са ми казвали че има химия между нас (и в интерес на истината сме родени на една дата в една и съща година :D ) Така че наистина ще се опитам да му призная :?:

Chacho
10-01-2011, 18:01
От 1 до 10, колко точки даваш за външния си вид?

kpuuucu
10-01-2011, 18:05
LOL, не съм мислила :D може би 8 :D

Chacho
10-01-2011, 18:06
Значи най-вероятно имаш шансове.

martito2
10-01-2011, 18:35
Пробвай пък каквото стане ;) Иначе постоянно ще се питаш "какво можеше да бъде, ако аз ..."

gabsit000
10-02-2011, 06:25
давай смело напред,нищо няма да загубиш,просто сега гледай да се въртиш около него (не буквално да му досаждаш постоянно :D ) просто намерете общ език,може по натам да излезнете,пък може и да излезе нещо ..успех :) :)

anonymous708973
10-02-2011, 12:01
Вие пък.. "кажи му, кажи му"? За чий? За да я отреже и после да не може да пробва отново?
Първо трябва да си постели добре. Тоест, да го накара да гледа на нея като на повече от просто приятелка. Покажи му жената (тъй де, момичето, ама не звучи толкова драматично :Д) в себе си. Прибегни до най-старите, най-известните, но и най-ефикасните трикове - облекло+поведение+докосван е. :)

На колко си?

gummybear
10-02-2011, 12:04
Щом си сигурна , че няма същите чувства като твоите , а те има само за приятелка - по-добре се опитай да забравиш за въпросните чувства. Или избираш: признаваш чувствата си , като рискуваш да загубиш приятелството ви или да си траеш , и да опиташ да забравиш за въпросните чувства.

:(

elysunny
10-02-2011, 15:21
не, не забравяй чувствата си, но не му и казвай директно
продължавай с намеците,но не изглеждай отчаяна, физическият контакт също е важен

alexchu
10-02-2011, 15:52
и аз си мислих, че едно момче ме има само за приятелка и му казах в прав текст,без завъртулки,че го харесвам ии ми идваше да потъна в земята ии и той ме гледаша мноого учудено и не знеше какво да каже и направи ии около 1 месец не си говорихме ии накрая той ми каза че и той ме е харесвал,но съм го шокирала с признанието и не е знаел какво е трябвало да направи.. (: вече от 3 месеца сме заедно ии мисля , е е най-добре да му кажеш,а ако ти каже не няма такива чувства към теб му предложи да си останете просто приятели и според мен бавно полека ще ти минат чувствата (: а може и неговите да се променят не се знае ;)

LeprikonA
10-02-2011, 17:08
слушай пантерка, тя добре го каза.

Scarface91
10-02-2011, 17:31
щом като сам ти е казал , че те приема само като приятелка - значи е имал защо да го каже.Правиш му намеци , а той отвръща ли ти ? признай му , давай ! няма нищо да изгубиш-само приятел, но шанса да спечелиш каквото и да е било е доста малък.Пробвай го ,разбери какво харесва-помисли ти такава ли си. А може да бъдете и приятели с привилегии :д тогава ще разбереш всичко и дали ще стане /// все пак ти си решаваш 8)

pamsityybee
10-02-2011, 18:37
При мен беше същото. Няма смисъл .. всичко ще свършии .. ще отмине .. Губиш си времетоо в момента :( Това е моето мнение

react9902
10-04-2011, 12:48
при мен е същото :) вече се познаваме от 1 ггодина а като се запознахме се харесвахме взаимно ама бяхме мнг прости и не си признахме .. той ми намекна но аз тоест бях по простата и не казах че и аз :Д после за тая постъпка съжалявах ! .. харесвах го 2-3 месеца и след това тръгнахме по намеса на друг човек и ходихме 9 часа защото неговите чувства вече не бяха същите :) .. 9 или 10 месеца го харесвах но всичко отмина ! сега като слушам БГ рапа който беше на мода през тея дни ми се натъжава настроението .. но го забравих и не ми е проблем :) . . Няма смисъл като всичко се забравя :) Но можеш и да му признаеш .. или поне да разпиташ кой харесва.. Айде успех от мен и дано да свършиш .. по добре от мен ... :)) ........