View Full Version : Подиграват ми се..
Не съм дебела,а леко закръглена,а момчетата от моят клас постоянно ме обиждат ''свиня,бъчва'' как според вас е най-добре да постъпя,отвръщала съм им,но никакъв резултат,мълча си,пак не спират..как според вас е най-добре да постъпя? Все повече си принизявам самочувствието.. :(
Най добрият начин да им затвориш устите ,а и като цяло за теб е да се стегнеш и да отслабнеш ! ;)
ndirector
10-02-2011, 19:12
Най добрият начин да им затвориш устите ,а и като цяло за теб е да се стегнеш и да отслабнеш ! ;)
Глупости!Та нали като отслабне и ще намерят нещо друго и да се подиграват бе!Ако ти се подиграват ,че не носиш маркови дрешки ,новите кифльоци ти ще идеш да си купиш Адидас или няма да им обръщаш внимание?
Както казва Jill : I don't need friends,I need fans.. гледай си живота,живей си го,гони си мечтите и ги зарежи тези комплексирани малки идиотчета,виж ,че няма какво друго да правят в училище.
Глупости!Та нали като отслабне и ще намерят нещо друго и да се подиграват бе!Ако ти се подиграват ,че не носиш маркови дрешки ,новите кифльоци ти ще идеш да си купиш Адидас или няма да им обръщаш внимание?
Както казва Jill : I don't need friends,I need fans.. гледай си живота,живей си го,гони си мечтите и ги зарежи тези комплексирани малки идиотчета,виж ,че няма какво друго да правят в училище. Ако отслабне ще е по добре за нея ! Ще изглежда добре и ще си вдигне самочувствието :)
ndirector
10-02-2011, 19:18
И?Това дали ще отслабва или не си е изцяло нейно решение,въпроса тук не е,дали да отслабне или не за да си оправи самочувствието,а как да се справи с комплексарите в училище.
SmilezZz
10-02-2011, 19:18
Игнорираш ги напълно и това е. Но пък съм и съгласна , че можеш да отслабнеш (не с диети!). Но като цяло спри да им обръщаш внимание , нека си мислят , че са интересни , като се държат като малки деца.
С комплексарите в училище ще се справи като си вдигне самочувствието и като спре да и пука толкова какво мислят за нея хората ;)
Co0kieGirl
10-02-2011, 19:25
И?Това дали ще отслабва или не си е изцяло нейно решение,въпроса тук не е,дали да отслабне или не за да си оправи самочувствието,а как да се справи с комплексарите в училище.
+ 1 !
Защо да променя себе си заради другите? :? Игнорираш комплексарите и гледай по-малко да ти пука какво говорят.Защото като не ти пука ще ти е мнооого по-лесно и няма да ти пада самочувствието.
Колко време го опита това с мълчанието?
Не им обръщай внимание или поне се прави, че не обръщаш и ще видиш как ще млъкнат.
По плоските коментари които правят, съдя че не сте много големи. Ако не им поднасяш и ти на акъла, скоро ще те забравят. На тези години за тях е важно да привличат вниманието върху себе си. Демек, като видят, че с теб не се получава, ще се насочат към нова 'жертва'.
Nikolcheto24
10-02-2011, 20:22
Съгласна съм с всички мнения.Да не ти пука кво е мнението на некви недорасли пиклъовци. :)
ledenakrasota
10-02-2011, 20:24
Това са ограничени и комплексирани пишленца. Няма да ги слушаш! Ако се харесваш, когато ти кажат, че имаш голям задник ще кажеш, че ти е много готин или . 8-) Показваш самочувствие и никакво връзване. :) Въобще не им обръщай внимание. Трудно е, но ще те оставят. :)
MissChocolate
10-03-2011, 03:00
Недорасли пиклъовци. Сбъркана младеж.
Миличка, живей си живота и да не ти пука. Живей и преценявай единствено ЗА СЕБЕ СИ. Ако си в хармония със себе си, самочувствието ти няма как да го сборят. :)
marin4itu
10-03-2011, 07:29
Айде бе! Те пък да не би да са идеални? И да са красиви на външен вид, то акълът им куца..
Ако се чувстваш добре в тялото си не се променяй заради мнението на някои си.Кой клас си?
anonymous708973
10-03-2011, 11:59
+ 1 !
Защо да променя себе си заради другите? :? Игнорираш комплексарите и гледай по-малко да ти пука какво говорят.Защото като не ти пука ще ти е мнооого по-лесно и няма да ти пада самочувствието.
Щото другите вероятно са прави, а добрият външен вид е винаги в плюс.
an0niimka
10-03-2011, 12:07
Колко време го опита това с мълчанието?
Не им обръщай внимание или поне се прави, че не обръщаш и ще видиш как ще млъкнат.
По плоските коментари които правят, съдя че не сте много големи. Ако не им поднасяш и ти на акъла, скоро ще те забравят. На тези години за тях е важно да привличат вниманието върху себе си. Демек, като видят, че с теб не се получава, ще се насочат към нова 'жертва'.
Прав/а си! Така стана и с една моя съученичка. Като видяха, че не им се връзва на глупостите и се насочиха към друга жертва... А по темата: Не им обръщай внимание, рано или късно ще спрат! :) :) :)
iiordanova
10-03-2011, 12:17
Не им обръщай внимание. Нищичко не им казвай!
Просто още не са пораснали твойте съученици и с малкото мозък,който имат измислят само детски простотии.
Честно,ако решеш да отслабваш го направи заради теб! А не,защото момчетата така ти казват.
sweet_bunny
10-03-2011, 12:41
Към авторката:
Знам,че ти е много трудно и сега сигурно си мислиш,дали пък не са прави да ти се подиграват,но не им се връзвай!Ако решиш да отслабнеш го направи,защото ти ще се чувстваш добре не за да им "затвориш устите".Те, ако са те нарочили все ще им хрумне и за какво друго да се хванат.
Наистина не им обръщай внимание,но и недей да мълчиш като тъпунгер.Опитай се да намериш,както се казва "златната среда".Предполагам,че ти не си лош човек и не ги предизвикваш с някакво злобно отношение,така че сигурно си имаш приятели в класа,които да те подкрепят.
Със сигурност твоите въпросни съученици не са идеални и най-вероятно и те си имат някакви кусури,комплекси и притеснения,но гледат да прехвърлят вниманието на останалите върху някой друг.
Айде горе главата и си мисли за други неща -например целите,които преследваш.Нищо чудно тези твои съученици да се окажат не толкова умни и успели след време. :)
dPa3HuTeJl
10-03-2011, 14:13
Бидон викат ли ти?
againstyou
10-03-2011, 15:02
Недорасли пиклъовци. Сбъркана младеж.
Миличка, живей си живота и да не ти пука. Живей и преценявай единствено ЗА СЕБЕ СИ. Ако си в хармония със себе си, самочувствието ти няма как да го сборят. :)
victoriassecret1
10-03-2011, 15:12
Не позволявай на такива деградирали типове да влияят на самочувствието ти. Самият факт, че ги говорят тия простотии, говори колко им е умствения багаж. Не се засягай от такива хора. И те не са перфектни. ;)
Fiction7577
10-03-2011, 17:36
Въобще недей да мълчиш. Изобщо не е нужно да говориш, за да бъде смешно и забавно за околните, и ще продължават да те ебават.
Просто не трябва да ти пука. Като ти се подиграват за нещо го приеми като насмешка и ти. Научи се да не се впрягаш от бъзиците.
Съветът ми е да направиш нещо за себе си, което би ти вдигнало самочувствието. И не, нямам предвид отслабването, а нещо, което ти искаш.
Phonique
10-03-2011, 17:56
Не мълчи...когато мълчиш те си мислят че могат да правят и говорят каквото си поискат.Покажи им кой е "шефът".Ти си това,ако се харесваш такава каквато си не се променяй само и само да угодиш на някой пъпчив пубер.
Ми спри да играеш WoW и се отслабвай. Като те мързи остани дебела. То си е за тебе. Ако имаш воля, ще се оправиш. 8)
cigarettekisses
10-03-2011, 20:13
Ако сама не смяташ,че имаш проблем с килограмите,нямаше да се обидиш.
Игнорирай ги мислено,не си позволявай да им се дразниш.
Защитавай се,но не много емоционално,за да не покажеш слабост.
Казваш,че не се притесняваш от теглото си,обаче според мен вярваш донякъде,че са прави,затова се обиждаш от коментарите им.
therichbitch
10-03-2011, 20:24
Както казва Jill : I don't need friends,I need fans.. гледай си живота,живей си го,гони си мечтите и ги зарежи тези комплексирани малки идиотчета,виж ,че няма какво друго да правят в училище. Ако отслабне ще е по добре за нея ! Ще изглежда добре и ще си вдигне самочувствието :)
Ако отслабне, трябва да го направи заради себе си, а не заради някого си. Иначе, авторке, сложи ги на място, кажи им и ти ккво представляват, без да показваш, че се дразниш от това, за което ти се подиграват, с една дума хладнокръвие.
therichbitch
10-03-2011, 20:26
Ако сама не смяташ,че имаш проблем с килограмите,нямаше да се обидиш.
Казваш,че не се притесняваш от теглото си,обаче според мен вярваш донякъде,че са прави,затова се обиждаш от коментарите им.
ММ не съм много съгласна, дори да е с тяло на супер модел, а те да и казват, че е дебела, пак ще се дразни , че някакви си отрепки я обиждат (особено ако е безпричинно)
Боже защо винаги когато някой ни критикува ние му намираме хиляди недостатъци? Глупави, грозни, недорасли, комплексари или най често щото ни завиждат. Може би наистина трябва да се стегнеш и да се приведеш в добър вид! Не трябва да ти пука като цяло за мнението на хората, но щом те тревожи се хващай в ръце и им докажи, че не са прави. Пък може и да имат право... и чрез тези обиди да те стимулират да се поправиш :)
cigarettekisses
10-03-2011, 20:57
Боже защо винаги когато някой ни критикува ние му намираме хиляди недостатъци? Глупави, грозни, недорасли, комплексари или най често щото ни завиждат. Може би наистина трябва да се стегнеш и да се приведеш в добър вид! Не трябва да ти пука като цяло за мнението на хората, но щом те тревожи се хващай в ръце и им докажи, че не са прави. Пък може и да имат право... и чрез тези обиди да те стимулират да се поправиш :)
Едва ли й го казват за нейно добро,но тя може да извлече полза от това и да се промени,но заради себе си.
По-скоро са отегчени от живота си и се чудят как да си запълнят времето..А това си е доста жалко.
не обръщай внимание на това , което ти казват другите!...важно е какво ти мислиш за себе си , а не какво група пиклъовци са решили да изтърсят без дори да вкарат гладкия си мозък в действие!...и запомни - омразата е висша форма на ласкателство !... :):):) ...
ТЕГЛИ ИМ ЕДНА МАЙНА И НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ ПОВЕчЕ С ТЯХ!... :razz:
h0usen3v3rdies
10-04-2011, 16:59
И аз съм така. Нахрани ги и ги постави на мястото им ;)