Влез

View Full Version : Противозачатъчни

chaos_
10-04-2011, 17:23
Здравейте :)
Трябва ми малко помощ, смятам за ползвам противозачартъчни, та пише и ми казаха,че трябва да започна да ги взимам ,щом е за пръв път в първият ден от моя цикъл.
Което не съм сигурна какво означава,първият ден ,в който ми дойде или 1-вият ден когато ми е приключило,тъй като знам,че противозачатъчни не трябва да се взимат докато си в цикъл,та от там идва моето не разбиране
А и друго чудя се дали да използвам противозачатъчни лепенки (евра) ,но това е сраавнително нов продукт и ми е интересно някоя позлва ли ги и доволена ли е?

Extremescream
10-04-2011, 18:02
Противозачатъчни изписва гинеколог, него го питай тия неща. Не взимай нищо на собствена глава.

crazygirl13
10-04-2011, 18:02
Аз бих ти казала да не взимаш противозачатъчни без да си се консултирала с гинеколог!!!!!

ludnica
10-04-2011, 18:29
Отиди на гинеколог, попитай и ще разбереш всичко, което те интересува.

chaos_
10-04-2011, 18:44
ХОДИХ на гинеколог и той ми предпис аи хапчета и лепенки за да мога да си избера, именно тя ми каза, в първият ден от месечният цикъл,но не разбрах точно това което питах горе,а и нямам личен телефон,че да се свържа с нея .... за това питам вас?

MaLkaTa_LaDy
10-04-2011, 20:46
Тези, които аз пих - Ясмин, се взимат точно така. Пиеш първото хапче на първия ден от менструацията. Нататък вече е малко по-различно, но не знам дали всички противозачатъчни се взимат по тази схема. И все пак - пиеш 21 дни хапчета, колкото и са в опаковката. На 2рия или 3тия ден след като спреш да ги пиеш трябва да ти дойде. Без значение кога ще ти свърши на 29тия ден [7дни не си пила и на следващия] започваш приема по същата схема.

10-04-2011, 22:10
ХОДИХ на гинеколог и той ми предпис аи хапчета и лепенки за да мога да си избера, именно тя ми каза, в първият ден от месечният цикъл,но не разбрах точно това което питах горе,а и нямам личен телефон,че да се свържа с нея .... за това питам вас?
Да, първия ден в който ти свърши се води за първия ден от месечния ти цикъл.

kalpazanka
10-05-2011, 05:25
Дублаж.