PDA

View Full Version : хахахах, страхоотно !

LoveYouBabyy
10-06-2011, 10:00
Имам една '' позната '', общуваме, но попринцип не споделям почти нищо с нея. Преди няколко месеца, имаше момче (К), с което се запознах във facebook и случайно разбрах, че се познават с тази моя позната (Р). С момчето всичко вървеше добре, харесваше ме, аз също не бях безразлична.. Когато (Р) разбра, че се занимавам с (К) почна да ми говори против него - че бил несериозен, че не бил за мене и още куп други неща, аз не се повлиях особено от това, но изведнъж (К) приключи всякакъв контакт с мен, даже спря и да ме поздравява - така, без някаква причина.. и малко след това (Р) започна да ми разказва как (К) много я харесвал, постоянно и досаждал и тн, все едно аз съм нямала нищо общо с него, стана ми супер тъпо, но вече (К) ми е безразличен, така че спрях изобщо да обръщам внимание. И ето снощи разбрах, че преди няколко месеца, докато съм се занимавала с (К) - тя му е говорила глупости за мен и даже е искала нещо да стане м/у тях.. А сега му се подиграва - колко бил жалък и как постоянно и нахалства..

Стана ми тъпо.. и то доста, не заради момчето, а заради нея.. защото съм превела много неща за нея. И въпреки, че има супер много неща, които ме дразнят в нея - това изобщо не съм го очаквала :-k

marin4itu
10-06-2011, 10:52
Ами какво да ти кажа.. Майната му! Продължи напред, аз лично бих прекратила взаимоотношенията си с двамата.

arsenalllbaby
10-06-2011, 11:14
Спри контактите си с тая..

Ashenvale
10-06-2011, 11:16
Спри контактите си с тая..

Това е единственото което можеш да направиш. Щом ти се пише приятелка, и настройва "някой" срещу теб .. прави си изводи.

crowberry
10-06-2011, 11:31
Не е ли очевидно какво трябва да направиш? Явно ти не е истинска приятелка..

balu4ka
10-06-2011, 14:14
Решението е само едно:зарязвай двуличниците.Той явно не те е харесвал достатъчно, за да се повлияе от думите и.

LoveYouBabyy
10-06-2011, 16:16
Офф изобщо не ми пука вече, но тя си остава момичето, което за мен не струва нищо ! :)

nepowtorima
10-06-2011, 16:16
Щом ти е позната трябва да стане непозната!
Няма друг шанс! Пък и нали не си заритала за нейното приятелско лицемерие? Не ..

Mi6inka
10-06-2011, 16:19
Кучка! Не ти трябва такава позната

robles
10-06-2011, 16:21
Колко се радвам, че игнорирам момичетата....

LoveYouBabyy
10-06-2011, 16:24
Ясно ми е, аз и без това никога не съм споделяла с нея лични неща, така че не я вземам за приятелка. Но някакси.. нещата са сложни, тя е в компанията дето аз излизам и ако изобщо спра да говоря с нея веднага ще излезе, че го правя заради нещо друго. Ако обясня причината, тя много ясно ще отрече и ще изкара нещата, все едно го правя от злоба. За това - по-далече от нея, разговори - само за най-общи неща и така.. Просто не ми се занимава да преправям света и хората. По-добре да гледам над тези неща :-k

fenkaaa
10-06-2011, 20:22
Много малко момичета са истински приятелки.. винаги има такива лицемерни истории,най-вече заради момчета.

ZooB
10-06-2011, 20:43
имаш страхотни приятели :? що не се опиташ да опраиш отношенията с момчето и не заебеш тая ?

SladyYyrka
10-06-2011, 21:28
Що не ходиш да набиеш две тупалки на тая и не се опиташ да оправиш нещата с момчето !?

vakanciqta
10-06-2011, 21:55
Отиваш и натриваш носа на тая . И се оправяш с момчетата. :)

Sirius
10-07-2011, 18:32
http://www.24chasa.bg/Images/Cache/Image_375176_5.jpg

dream1707
10-07-2011, 18:43
Ох такива "приятелки" не си заслужават.. просто спри да общуваш с нея .. !!

LoveYouBabyy
10-07-2011, 20:04
Хубаво, спирам да общувам с нея, но хора.. какво ще се занимавам да се разправям с боклуци ? Както ви казах гледам да съм над тези неща, просто вече толкова съм се разочаровала от момичета, които съм имала за близки, но какво да се прави.. А иначе за момчето, вече изобщо не ме интересува.. Жал ми е за него, че му се подиграва така, но той ако поне малко ме е уважавал е щял да дойде и да говори с мен, така че не съм изгубила нищо :) А знаете ли кое е другото интересно ? Тя го хули и разправя, че и е досаден, но се целува с него и му дава надежди. Жалко, нали ? :)

LoveYouBabyy
10-07-2011, 20:14
Охх сега си прочетох малко от хронологията с него и ми стана малко мъчно :-k

Anichkaxxwee
10-07-2011, 20:45
Спри да общуваш с тази твоя "приятелка", никакви контакти..

LoveYouBabyy
10-13-2011, 07:57
хах, одеве ми се обади, за да ме пита дали се сърдя за нещо, защото усетила, че съм се отдръпнала от нея. Мисля, че и беше супер гадно докато говореше с мен по телефона, даже гласа й трепереше, аз се държах много студено, казах й, че си въобразява, но като затворих ми стана някак си мъчно, но като си помисля, за всичко дето е правила, разбирам, че си заслужава сегашното ми сържание.. :(

pofek
10-13-2011, 08:14
Да намериш честен приятел в тези времена е все едно да видиш донозавър в хола си...,за жалост.А колкото до момчето,няма мнение за чувствата си явно...