Влез

View Full Version : Лесно ли се вкарва в гъза

linuxman2
10-06-2011, 12:44
Здравейте,

Лесно ли се вкарва в гъза. Мои приятели казват че било суперско като го вкараш в гъза на мацката откъдето и излизат онези неща.
Мен лично ме е страх да правя такива неща и не съм толкова хард кор.
вие какво мислите??? :-o

gandalfepi4
10-06-2011, 12:50
имаш пръсти и имаш гъ3 нали?

nefchi_bs
10-06-2011, 12:56
въх въх :lol: :lol:

deni15
10-06-2011, 13:05
да наистина на момчетата им е мн хубаво ама питаш ли на момичетата как им е ........

Bozichko
10-06-2011, 13:15
На момичетата как им е ? Ми те няма да дадат дупето, ако им е лошо бе, мозък ! Хора, които НЕ СА правили нещо в живота си, НЯМАТ правото да коментират и да казват, че то е "гадно"!!!

beceraful
10-06-2011, 13:20
Здравейте,

Лесно ли се вкарва в гъза. Мои приятели казват че било суперско като го вкараш в гъза на мацката откъдето и излизат онези неща.
Мен лично ме е страх да правя такива неща и не съм толкова хард кор.
вие какво мислите??? :-o

А эащо те е страх ? Да не си мислиш , че като тръгнеш да и го вкарваш ще те эаболи пениса около главата , эатова ли те е страх , эащото ще имаш болки ли ?

Мисля , че няма причина да се страхуваш да и аэ не съм правил СЕКС но имам опит така гд эа някои неща (эа энание)

Кажи сега эатова което писах по-горе ли те е страх?

gandalfepi4
10-06-2011, 13:22
да наистина на момчетата им е мн хубаво ама питаш ли на момичетата как им е ........

ми на моята приятелка й е хубаво, както и на много други

това че те е страх да не ти скъсат гъзицата с голямата, лоша пишонка не ти дава право да генерализираш за всички

най-малкото виж педалите - на тях им харесва па имат същата дупара като тебе и мене все пак

Extremescream
10-06-2011, 13:23
Мисля, че има предостатъчно теми за аналния секс. А и можеш да се изкажеш по-културно, не като хванат от гората.