View Full Version : Места за секс
subdamov
10-07-2011, 16:51
Абе хора кажете места за секс като изключим "у тях" и "у нас",щото просто не става и градът е малък...та..? :D
naQkataRaota
10-07-2011, 17:07
Да е малък, да е малък, колко да е малък: все си има някоя зона за секс, както си има и площад на центъра. Поразпитай на кое място му се носи такава слава и натам ;) Вечер всяко по-закътано ъгълче става за тази работа
Ако не ви влече outdoor-а вариант е някое хотелче, бунгалца или какъвто да е подслон, но тогава освен за презервативи трябва да кешите и за нощта
Ако разполагате с кола: просто спирате на някое по тихо място
subdamov
10-07-2011, 17:21
Кола да имах нямаше дори тема да пиша....а пък пари едва ли ще се увътрим да даваме и ми реве,че и било студено....е хем и реве,че иска да прави секс хем се оплаква.Принципно сме го правили вечер в даскало двора,мазета,градинки и прочие ама ся не може го измислим....
У некой френд, докато техните са на работа... чиста работа 8)
На покрива устройва ли те? :D
sapphire5
10-07-2011, 18:00
На покрива устройва ли те? :D
Точно. :д
2miss4sixty8
10-07-2011, 18:53
отивате в мола.. хем има хора и е инт хем е топло друго незнам наистина :Д хем да е топло хем да не давате кеш :Д ама мацката да не кряка много много :Д
^в малък град дали мислиш че имат мол... :x
е вашите или техните не ходят ли на работа?
все някога някой остава сам, другия се прави на приятно разсеян,отива, правите каквото правите и по същия начин си заминава..чиста работа..
DragonLady
10-07-2011, 19:54
е вашите или техните не ходят ли на работа?
все някога някой остава сам, другия се прави на приятно разсеян,отива, правите каквото правите и по същия начин си заминава..чиста работа..
+1
В двора на училището ви нямаше ли камери? :D А бтв, на колко сте? :P
silverRose
10-07-2011, 20:08
Не разбрах само защо не може нито у вас, нито у тях. Иначе сега вярно е студено вечер навън, нормално да се оплаква.
subdamov
10-07-2011, 22:10
Какво общо имат годините пък? 17-19 сме и сме заедно от 1 година и да по-малък съм. (no one cares anyway..duh) И за камерите - в двора не,то един ГООООЛЕМ двор с бая дръвчета. :D
Не нямаме мол. :D
И не можем нито у нас,защото тя не иска да идва докато нашите са в нас и обратното,Аз не мога защото техните са у тях....абе общо взето не става.
Навън е студено и в космоса също. (i guess...)
Еdit: И това за работата на родителите - мислехме го ама сега баща и е в болнични и постоянно си е у тях,пък наЩе следобед са си в нас,общо взето хора има цял ден и у тях и в нас....така ни сърби еххх.....3 седмици не сме се пипали.... :D
Какво общо имат годините пък? 17-19 сме и сме заедно от 1 година и да по-малък съм. (no one cares anyway..duh) И за камерите - в двора не,то един ГООООЛЕМ двор с бая дръвчета. :D
Не нямаме мол. :D
И не можем нито у нас,защото тя не иска да идва докато нашите са в нас и обратното,Аз не мога защото техните са у тях....абе общо взето не става.
Навън е студено и в космоса също. (i guess...)
Еdit: И това за работата на родителите - мислехме го ама сега баща и е в болнични и постоянно си е у тях,пък наЩе следобед са си в нас,общо взето хора има цял ден и у тях и в нас....така ни сърби еххх.....3 седмици не сме се пипали.... :D
Знам как се чустваш :D ако има някоя горичка там където живееш зимаш едно одеалце и си готов.
Одеалото е добър вариант, може и 2 ако пак ви е студено :D Нямате ли някоя вила, или някой, който може да ви услужи с такава? Другия вариант е да се престрашите и да отидете у тях или у вас... и мен ме беше срам в началото да ходя у тях, но там си е топличко и удобно, и сега никъде другаде не искам :D
XTREMEFREERIDE
10-08-2011, 22:11
Правили сме:
- у тях;
- у нас;
- в стаята на майка му;
- на още-не-напълно-построената надстройка на къщата му;
- на палатки;
- на пикник;
- на водопад;
- на скали;
- в (нещо като) квартирата ми;
- в квартирата на приятелка;
- в тоалената на един пиано бар;
- в парното на един приятел;
MojoJojo88
10-08-2011, 22:37
Намери палатка от някъде и около града ви сто процента има равни поляни, където да разпнете палатката и да се отдадете на страсти...