Влез

View Full Version : помощ ново момче

2miss4sixty8
10-07-2011, 17:02
здравейте наистина имам нужда от помощ. наистина незнам кой да питам нямам много приятелки на които да мога да споделя,а с момчета не искам. имала съм 2 сериозни връзки и накрая нищо не излизаше. не се занимавам много много защото нямам време тъй като работя и постоянно пътувам. сега обаче излизам с едно момче и наистина мн го харесвам и не знам кво да правя. той е на 20 и е бил с незнам си колко хиляди момичета и т.н., на пръв поглед е сериозен. въпроса ми е , че искам да се получи наистина. той твърдеше, че моделите са курви и т.н. после като разбра, че работя това и нищо не е казвал. постоянно ме закача и т.н. има много химия помежду ни, но проблема е кога да се случат нещата ? защото не искам да ме земе за некфа курва дето само ще се позабавляваме и после като пак замина и там с някой друг и т.н. смисъл колко време след началото на една връзка в моя случай мога да имам некфи по интимни отношения с него без да се объркат нещата.. плийс хелп :) да кажа само момчето е доста дръпнато , свястно е, но трудно се пробива път към него и трудно се доверява. мерси предварително

mirrchho
10-07-2011, 17:09
Не мислиш ли , че първо говори твърде прибързано като слага всички под общ знаменател че са к***и . Това че се печели трудно доверието му е не ми се вярва щом е бил с толкова много момичета , или играе доста добре понеже иска да си поредната в списъка или е някой с липса на самочувствие и лъже да се направи на интересен , защото не се мисли за нищо особено . Загледай начина му на държание виж дали се заглежда по други , разпитай го за бившите му дали изобщо помни имената им ако ти отбие темата значи играе някаква роля . Според мен първо трябва да разбереш какви са намеренията му към теб и после да мислиш как да имате сериозна връзка : )

2miss4sixty8
10-07-2011, 17:25
ами той сякаш повече гледа момчетата които гледат мен и побеснява и т.н. момичета не съм обърнала внимание.. няма как да не погледне никоя ма да се заглежда чак щях да забележа. опитвам се да го опозная обаче той нищо не споделя за минало и такива неща смисъл аз за всичките тия момичета знам от приятелите му и от кой ли не.

badsector
10-10-2011, 16:43
Много е прав, че жените, които се занимават с това, са курви. И това е в цял свят, не само в България. Просто, за да ги лансират, трябва да разтварят краката. Факт. Свестните момичета се отказват докато е време.

anonymous708973
10-10-2011, 16:44
Опитай се да го разбереш, да вникнеш в него като личност :)
А рискът да си легнете и нещата да не се получат винаги го има. Правила ли си секс преди?