View Full Version : del
Downtown
10-08-2011, 02:56
Предполагам и на твойта приятелка й е от скоро.
Ако не си наясно, при повечето момичета първите няколко пъти не усещат кой знае какво... така е и при някои момчета ... радвай се на този период, в който можеш да си свършваш когато искаш :D няма да продължи дълго...
Както казах и аз бях така в началото ... но след като и аз и приятелката ми задобряхме ... и тя взе повече да се наслаждава ... и взе да става все по-трудно да си свършвам когато си искам :D.
За това наслаждавай се ... и не мисли за това кога да свършиш ... когато ... тогава .... хубаво е все пак, че се опитваш да се съобразиш с партниорката си ... но както казах ... ако и на нея й е един от първите пъти - няма нужда. - тя ще се наслади толкова ... колкото и ти :)
Малко липсва правопис и пунктоация ,но имах нужда да си излея някъде как се чувствам
Стига си я питал за миналото и :lol: Каквото било, било.
marin4itu
10-08-2011, 06:57
Наистина няма смисъл да се връщаш към миналото.. От опит ти го казвам..
Това обръщане назад към миналото и ще доведе само до тровене на нерви както от твоя, така и от нейна страна. :)
Относно секса. Някак си... се усеща сякаш..смисъл щом можеш и искаш да контролираш продължителността съобразявайки се с гаджето ти ( или поне аз така го разбрах) просто се води по нея...смисъл..то някак си трябва да се усеща тя дали е към края или дали и е приятно и иска още и т.н.
Ако говориш с нея за това също няма да ти е в минус :)
DragonLady
10-08-2011, 11:52
Това обръщане назад към миналото и ще доведе само до тровене на нерви както от твоя, така и от нейна страна. :)
Относно секса. Някак си... се усеща сякаш..смисъл щом можеш и искаш да контролираш продължителността съобразявайки се с гаджето ти ( или поне аз така го разбрах) просто се води по нея...смисъл..то някак си трябва да се усеща тя дали е към края или дали и е приятно и иска още и т.н.
+1
FinleyQuaye
10-08-2011, 14:32
Стига си я питал за миналото и :lol: Каквото било, било. И аз съм на същото мнение ! .. Нищо няма да се промени ..
Nadislawaa
10-08-2011, 19:36
+1