Влез

View Full Version : Когато всичко е напът да свърши...

Vasiprasi
10-08-2011, 07:04
Здравейте,

просто имам нужда от съвет и да споделя с някой за нараненото си сърце. Тъпо нали? И да... да не забравя момче съм, ама и нас момчетата ни боли когато се подигравате с чувствата ни.

Историята ми е следната. Приятелката ми преди около месец стана студентка и се премести в друг град, в града, в който съм аз. В началото всичко нормално, но започна да си пише с един колега. Ок нямам нищо против, да пише и с 10, но не и по този начин.

Случайно попаднах на един техен чат, защото не беше излязла от фейсбука си и какво да видя.... реплики от рода на "Слънце", "прегръдки" и т.н. Самия начин, по който си чатят си личим, че не е просто чат. Другото момче забравих да кажа, че си имало "уж" сериозна приятелка от 4 години. И да, те не си пишат на ден по 1 път примерно ами всяка свободна минута и всеки път като вляза в стаята и видя, че си пиша с някой тя веднага затваря чата. Не издържах и след това говорих с нея и тя каза, че няма за какво да се притеснявам и т.н. Викам си ок. Два дена след това тя продължава абсолютно същото, че и малко по-хард. Обяснения кой кого харесват и по какъв начин го харесвал и т.н.....

Тъпо нали ? Жените не разбират кога нараняват.. с това момиче съм от 3 години... давам съм и всичко винаги, вярвал съм и както на никой друг. Дори най-добрата й приятелка да беше дошла и да ми каже " тъй тъй приятелката ти се зарибавя с един", аз нямаше да й повярвам...но това го виждам с очите си и ме боли адски много. Сякаш има и малка промяна в държанието й. За това момиче съм прави огромни жертви... не знам какво да правя... дайте съвети :) Тенкс

Mi6inka
10-08-2011, 07:10
Ох..критичните 3 .

Какво да ти кажа...честно казано ми изглежда малко нагло от нейна страна.. толкова видно да "флиртува" с друг. Но пък от друга страна, ако имаше нещо повече към този колега дали щеше да е толкова видно всичко, не би трябвало, по-скоро щеше да се крие като лалугер. Не знам и аз . Поговори с нея открито, кажи и че това държание те наранява и че би искал да знаеш, ако тя наистина проявява интерес към колегата си.

Vasiprasi
10-08-2011, 07:22
Да и ти си правя, че би било по-скрито ако имаше нещо друго. Ама въпроса е, че тя ми има много голямо доверие и знае, че аз никога не бих и чел личните работи, но стана така, че ги видях така да го кажем без да искам и любопитството ме провокира да прочета чата....

Те се познават от 5-6 дена а си пишат реплики от рода на "Познавам те от няколко дена а се едно те познавам от 10 години"

И така де като си говорих с нея за това тя ми каза, че няма какво да се притеснявам, че съм я познавал и т.н. И също така ми каза за това момче, че до сега не е срещал толкова готин човек с такъв чудесен характер... и аз се чудя какво да кажа.... и с никой не се била разбирала толкова добре...

XTREMEFREERIDE
10-08-2011, 07:27
То си зависи от мацката, но щом ти е казала да не се притесняваш, може би наистина трябва да не се притесняваш. Всеки понякога има нужда да се полигави с някой друг, но това съвсем може да не означава, че не те обича и пр. и пр.

Просто седнете и поговорете. Кажи й, че си попаднал на чатовете й, кажи й, че знаеш за какво иде реч и си объркан от това, не знаеш какво да мислиш. Тя ще ти обясни ако е достатъчно смела да го направи.

Mi6inka
10-08-2011, 07:30
Може наистина да го приема като приятел, знам ли.. Поговори с нея и чакай да видиш какво ще стане напред. Не бързай да изпадаш в крайни състояния.Бъди търпелив, съгласи се, че все пак за нейната възраст е нормално да иска да се запознава с нови хора, да се забавлява.

Soraq
10-08-2011, 07:45
Може да е нещо като тръпка. Но ако те обича истински няма от какво да се тревожиш. Не я притискай и изчакай всичко да свърши. :)

FuCKkK13
10-08-2011, 07:48
съгласна с горните коментари.. и все пак.. ти я познаваш,ти си билл с това момиче толкова време.. и ти знаеш как тя се държи с приятели/приятелки.. ако и с др. се е държала така - ок .. значи няма нищо,а наистина са просто приятели.. все пка поговори с нея.. и ако продължи и кажи, че искаш малко да понамали примерно не писането ами начина по който се държи (ох как се изразих,дано ме разбереш) .. и ако са наистина само приятели ще го понамали, а и + това ако беше сериозно не мислиш ли че щеше да излиза с него и т.н. ,а не просто чатове ? :)

balu4ka
10-08-2011, 07:51
Ами,ти си много наивен.А ,тя ще продължава да си те върти на пръста.Вземи сериозно поговори с нея,за 3 години ..такова държание,не знам.

Vasiprasi
10-08-2011, 08:35
Сигурно съм наивен... да. Това е човека за когото съм правил най-много и винаги съм бил готов на всичко.

Колкото до това дали и е нормалното държание с приятелите - НЕ, определено не е!

А някой спомена нещо за излизания... еми той постоянно я кани да излизат ама тя може ми се колебае дали да излезе, даже я покани да ходят да гледат метероитен дъжд вечерта, а в същия момент тя ми казва, че ако види някакво по странно отношение от негова страна веднага ще прекрати отношенията, а това аз си го приемам като чисто сваляне....

И може би забравих да спомена, че по цял ден са заедно най-малкото защото са от една група в университета.

LeprikonA
10-08-2011, 08:39
^ами вземи СЕРИОЗНО да поговориш с нея и да и кажеш всичко щом толкова те притеснява. съгласна съм с теб, че приятели не се държат така. ако държи на теб - ще те разбере.

Vasiprasi
10-08-2011, 08:46
Говорих веднъж с нея преди 2-3 дена и тя ми каза, че няма какво да се притеснявам. Каза ми точно това, че " Ако видя, че той прекрачва границата ще прекратя всякакви отношения с него" а точно един ден след това той я кани да иззлизат на разходки, кафета и да гледат метеоритен дъжд. Това за мен си е чиста свалка.

Аз не мисля повече да правя нещо.. ще стоя и ще гледам да видим какво ще стане. Но нека каквото ще става да става по-бързо, защото само ме наранява. Ако наистина държи на мен и ме обича така както казва ще стане ясно.

Говорих и с най-добрата й приятелка за това, но и тя самата е учудена защо се държи така. И тя ме посъветва също да чакам.

fenkaaa
10-08-2011, 14:19
Може да е нещо като тръпка. Но ако те обича истински няма от какво да се тревожиш. Не я притискай и изчакай всичко да свърши. :)

ledenakrasota
10-08-2011, 14:31
Тук всеки флиртува с някого. Това е нет. В този форум повечето имат връзки, но не им пречи да си пишат за секс с когото им падне, нали? Това не означава, че ще му налетят.

Прав си да се притесняваш. Всеки би реагирал така. Но след като имате стабилна връзка, се познавате достатъчно и трябва да знаеш какъв е човекът до теб. :)

Не допускай да те глождаят такива писания. Не навлизай в чуждото лично пространство.
Реакцията ти е нормална, но ако има нещо да се случва или тя те лъже, веднага ще си проличи.
След като сте говорили и тя ти е казала да не се притесняваш, имай й повече доверие, ако чувстваш, че не те лъже. :)