View Full Version : Не знам какво да правя
Здравейте. Знам, че въпроса ми е банален както и темата, но се надявам да ми отговорите на въпроса. Така харесвам едно момиче от съседния клас, с което не се познаваме, но и намерих фейсбук-а и въпроса ми е какво да правя? Ако и пиша Здравей може ли да се запознаем ще си помисли, "къв е тоя" или нещо такова, а на живо също не става защото не познавам никой от приятелите и, нито от класа и.
п.с на 16 съм
Замери я с една тухла в гръб и като падне на земята и предложи да я закараш до болницата
Замери я с една тухла в гръб и като падне на земята и предложи да я закараш до болницата
Oтлична идея! Какъв размер А4 ? Защо не отговориш сериозно ?
Oтлична идея! Какъв размер А4 ? Защо не отговориш сериозно ?
Тухла A4 викаш а? :D
Какво по-точно искаш да ти отговорят, след като тя ще си помисли "къф е тоя" като и пишеш?!?
Хахахахахх... Тухла А4 :D :D :D :D :D
Въпроса ми е как да подходя.
Как да подходиш? Мамка му.. Пишете си... Много ли е сложно да и пратиш едно ХИ. Ти онлайн щом не можеш да подходиш, представям си на живо. Бързо да се стегнеш малко, момичетата обичат мъжкари, не притеснителни женчовци. Успех.
Ми айде малко сериозно. По-добре на живо да се запознаете, заеби го тоя фейсбук, на живо можеш да и гледаш реакциите и ще разбереш какво мисли за теб още отначало. А пък за въпроса "как?", ами нямаш много варианти като е сама отиваш казваш "здрасти" "здравей" "здрасти аз съм х" то ще си проличи ако потръгнат нещата.
DesireToFire
10-08-2011, 22:40
"Хей, имаш ли учебник по английски, че *** каза предния час, че ще гони, ако нямаме, а аз го забравих"
Или някаква подобна простотия.
Ми айде малко сериозно. По-добре на живо да се запознаете, заеби го тоя фейсбук, на живо можеш да и гледаш реакциите и ще разбереш какво мисли за теб още отначало. А пък за въпроса "как?", ами нямаш много варианти като е сама отиваш казваш "здрасти" "здравей" "здрасти аз съм х" то ще си проличи ако потръгнат нещата.
Стига с това "здрасти" супер е банално и както казах вече, не познавам никой от приятелите и а тя винаги е с тях.
Еми да си кажа и аз мнението.
Значи ако наистина смяташ да си губиш времето с фб започни с чат със съвсем обикновените вапроси... После срачквания, харесвания на побликации, на снимки и всякакви такива дреболии...
А на живо е много по ефективно...
Има много начини да я заговориш, примерно ако пушиш я помоли за огънче, а ако не, попитай я дали има химикалка или нещо от рода. Ако те хареса би трябвало да завържете хубав разговор, че чак да закъснеете за час. След това я покани на кафенце, разходка нещо от рода намеквай и че е хубава, умна, не чакай тя сама да си проси комплиментите!
Айде дано ви се получат нещата
Еми да си кажа и аз мнението.
Значи ако наистина смяташ да си губиш времето с фб започни с чат със съвсем обикновените вапроси... После срачквания, харесвания на побликации, на снимки и всякакви такива дреболии...
А на живо е много по ефективно...
Има много начини да я заговориш, примерно ако пушиш я помоли за огънче, а ако не, попитай я дали има химикалка или нещо от рода. Ако те хареса би трябвало да завържете хубав разговор, че чак да закъснеете за час. След това я покани на кафенце, разходка нещо от рода намеквай и че е хубава, умна, не чакай тя сама да си проси комплиментите!
Айде дано ви се получат нещата
Пич (ако си момче) аз не я познавам точно това казах, че ако отида до нея и и кажа Здравей аз съм .... ще си помисли къв е тоя :shock: .
Е не и казвай здравей аз съм ...
Просто я помоли за запалка,химикалка учебник и така започни разговора.
Много добро!
cigarettekisses
10-09-2011, 07:56
Еми кажи й здрасти аз съм от еди кой си клас
Или и направи някакъв комплимент за нещо 8-)
Еми кажи й здрасти аз съм от еди кой си клас
Или и направи някакъв комплимент за нещо 8-)
Благодаря за съвета, но проблема е, че тя винаги е с приятелите си и ако отида и се представя, ще изглеждам глупаво, а ако е сама нямам проблем но не съм някакъв "stalker" да я дебна кога е сама. И другият проблем е, че съм голям песимист :-o . И винаги когато съм харесвал някое момиче си казвам постоянно няма да те хареса виж се къв си и т.н, но повечето пъти се получава 8-)
Само смелите заговарят момичетата в групичка. Ти си прецени къв си, в ква кожа и как ще действаш.
Само смелите заговарят момичетата в групичка. Ти си прецени къв си, в ква кожа и как ще действаш.
Не съм толкова смел, че да я заговоря докато е с приятелите си. Пък и до сега не ми се е налагало да го правя(това прозвуча тъпо) под "правя"
имам впредвид да се запознавам с момиче което си няма на представа кой съм. Не познавам никой от класа и, нито приятелите и. Това ми е най-големия проблем.
Тва е положението. Ще се кумиш цял живот, спокойно. Понякога от отчаяние ще ти пада пердето и ще заговаряш.
ledenakrasota
10-09-2011, 14:20
Не съм толкова смел, че да я заговоря докато е с приятелите си. Пък и до сега не ми се е налагало да го правя(това прозвуча тъпо) под "правя"
имам впредвид да се запознавам с момиче което си няма на представа кой съм. Не познавам никой от класа и, нито приятелите и. Това ми е най-големия проблем.
Намери си причина! Изпусни нещо пред нея, за да го вдигне. Или изведнъж се направи, че я настъпваш или се блъскаш в нея. Такива... :)
Или просто питай нещо. Заговори всички и това е.