PDA

View Full Version : Не знам какво да правя

Zeldos
10-08-2011, 22:17
Здравейте. Знам, че въпроса ми е банален както и темата, но се надявам да ми отговорите на въпроса. Така харесвам едно момиче от съседния клас, с което не се познаваме, но и намерих фейсбук-а и въпроса ми е какво да правя? Ако и пиша Здравей може ли да се запознаем ще си помисли, "къв е тоя" или нещо такова, а на живо също не става защото не познавам никой от приятелите и, нито от класа и.
п.с на 16 съм

npace
10-08-2011, 22:19
Замери я с една тухла в гръб и като падне на земята и предложи да я закараш до болницата

Zeldos
10-08-2011, 22:26
Замери я с една тухла в гръб и като падне на земята и предложи да я закараш до болницата
Oтлична идея! Какъв размер А4 ? Защо не отговориш сериозно ?

npace
10-08-2011, 22:28
Oтлична идея! Какъв размер А4 ? Защо не отговориш сериозно ?
Тухла A4 викаш а? :D

saskou
10-08-2011, 22:30
Какво по-точно искаш да ти отговорят, след като тя ще си помисли "къф е тоя" като и пишеш?!?

saskou
10-08-2011, 22:30
Хахахахахх... Тухла А4 :D :D :D :D :D

Zeldos
10-08-2011, 22:33
Въпроса ми е как да подходя.

saskou
10-08-2011, 22:36
Как да подходиш? Мамка му.. Пишете си... Много ли е сложно да и пратиш едно ХИ. Ти онлайн щом не можеш да подходиш, представям си на живо. Бързо да се стегнеш малко, момичетата обичат мъжкари, не притеснителни женчовци. Успех.

npace
10-08-2011, 22:39
Ми айде малко сериозно. По-добре на живо да се запознаете, заеби го тоя фейсбук, на живо можеш да и гледаш реакциите и ще разбереш какво мисли за теб още отначало. А пък за въпроса "как?", ами нямаш много варианти като е сама отиваш казваш "здрасти" "здравей" "здрасти аз съм х" то ще си проличи ако потръгнат нещата.

DesireToFire
10-08-2011, 22:40
"Хей, имаш ли учебник по английски, че *** каза предния час, че ще гони, ако нямаме, а аз го забравих"
Или някаква подобна простотия.

Zeldos
10-08-2011, 22:52
Ми айде малко сериозно. По-добре на живо да се запознаете, заеби го тоя фейсбук, на живо можеш да и гледаш реакциите и ще разбереш какво мисли за теб още отначало. А пък за въпроса "как?", ами нямаш много варианти като е сама отиваш казваш "здрасти" "здравей" "здрасти аз съм х" то ще си проличи ако потръгнат нещата.
Стига с това "здрасти" супер е банално и както казах вече, не познавам никой от приятелите и а тя винаги е с тях.

Kokiii
10-08-2011, 23:03
Еми да си кажа и аз мнението.

Значи ако наистина смяташ да си губиш времето с фб започни с чат със съвсем обикновените вапроси... После срачквания, харесвания на побликации, на снимки и всякакви такива дреболии...

А на живо е много по ефективно...
Има много начини да я заговориш, примерно ако пушиш я помоли за огънче, а ако не, попитай я дали има химикалка или нещо от рода. Ако те хареса би трябвало да завържете хубав разговор, че чак да закъснеете за час. След това я покани на кафенце, разходка нещо от рода намеквай и че е хубава, умна, не чакай тя сама да си проси комплиментите!

Айде дано ви се получат нещата

Zeldos
10-08-2011, 23:11
Еми да си кажа и аз мнението.

Значи ако наистина смяташ да си губиш времето с фб започни с чат със съвсем обикновените вапроси... После срачквания, харесвания на побликации, на снимки и всякакви такива дреболии...

А на живо е много по ефективно...
Има много начини да я заговориш, примерно ако пушиш я помоли за огънче, а ако не, попитай я дали има химикалка или нещо от рода. Ако те хареса би трябвало да завържете хубав разговор, че чак да закъснеете за час. След това я покани на кафенце, разходка нещо от рода намеквай и че е хубава, умна, не чакай тя сама да си проси комплиментите!

Айде дано ви се получат нещата
Пич (ако си момче) аз не я познавам точно това казах, че ако отида до нея и и кажа Здравей аз съм .... ще си помисли къв е тоя :shock: .

Kokiii
10-08-2011, 23:13
Е не и казвай здравей аз съм ...
Просто я помоли за запалка,химикалка учебник и така започни разговора.

kyon
10-09-2011, 03:24
Много добро!

cigarettekisses
10-09-2011, 07:56
Еми кажи й здрасти аз съм от еди кой си клас
Или и направи някакъв комплимент за нещо 8-)

Zeldos
10-09-2011, 14:04
Еми кажи й здрасти аз съм от еди кой си клас
Или и направи някакъв комплимент за нещо 8-)
Благодаря за съвета, но проблема е, че тя винаги е с приятелите си и ако отида и се представя, ще изглеждам глупаво, а ако е сама нямам проблем но не съм някакъв "stalker" да я дебна кога е сама. И другият проблем е, че съм голям песимист :-o . И винаги когато съм харесвал някое момиче си казвам постоянно няма да те хареса виж се къв си и т.н, но повечето пъти се получава 8-)

Chacho
10-09-2011, 14:07
Само смелите заговарят момичетата в групичка. Ти си прецени къв си, в ква кожа и как ще действаш.

Zeldos
10-09-2011, 14:16
Само смелите заговарят момичетата в групичка. Ти си прецени къв си, в ква кожа и как ще действаш.
Не съм толкова смел, че да я заговоря докато е с приятелите си. Пък и до сега не ми се е налагало да го правя(това прозвуча тъпо) под "правя"
имам впредвид да се запознавам с момиче което си няма на представа кой съм. Не познавам никой от класа и, нито приятелите и. Това ми е най-големия проблем.

Chacho
10-09-2011, 14:17
Тва е положението. Ще се кумиш цял живот, спокойно. Понякога от отчаяние ще ти пада пердето и ще заговаряш.

ledenakrasota
10-09-2011, 14:20
Не съм толкова смел, че да я заговоря докато е с приятелите си. Пък и до сега не ми се е налагало да го правя(това прозвуча тъпо) под "правя"
имам впредвид да се запознавам с момиче което си няма на представа кой съм. Не познавам никой от класа и, нито приятелите и. Това ми е най-големия проблем.

Намери си причина! Изпусни нещо пред нея, за да го вдигне. Или изведнъж се направи, че я настъпваш или се блъскаш в нея. Такива... :)

Chacho
10-09-2011, 14:26
Или просто питай нещо. Заговори всички и това е.