View Full Version : Съвет моля / момчета и момичета /
centurion9090
10-09-2011, 09:43
На 20 съм и от около 2 месеца си имам нова приятелка , която е на 18. Та нещата стоят по следния начин : аз съм го правил с 1 момиче до сега (малко след като станах на 20) , а тя вече го е правила с двамата , като първия път и е било като е била на 16 ( Казва , че не го е правила често докато е била с предишните 2ма ). Говорим си за секс и двамата искаме да го направим , но мен лично малко ме притеснява факта , че аз ще съм и третия , а тя е едва на 18. Та какво мислите , може би аз съм с остаряло мислене и все си мисля , че за едно момиче скоро навършило 18 бройката е много. Какво бихте ме посъветвали . :) Какво мислите за самото момиче , защото аз много я харесвам , но този факт винаги ме спира..
Поне ше знае какво да прави и няма да си губиш времето да я учиш. Може и с повече да го е правила, но да не ти казва. Най-вероятно и няма да ти се дърпа, което също е +. Превъзмогни си комплексарската мисъл, че ще спиш с момиче, което има повече опит от теб.
Леле.. има толкова по-млади момичета,които са били с повече от 3-ма .. и теб те притеснява,че ще си и 3-тия ?! Това си е неин избор,щом го иска.. какво и гледаш ти бройката :)
centurion9090
10-09-2011, 10:07
Викаш бройката няма значение , само че за мен има и не мога да го приема за нормално , защото и 2мата и предишни са били с по 5 години по голями от нея т.е. тя като е била на 16 те на 21.. някак си ми е странно
Bozichko
10-09-2011, 10:12
Е*е му се на момчето, е*е - няма значение от бройката, може!!!
Е*е му се на момичето, е*е се - щом има бройка - не става....
Що за тъпа логика ? Само не ми разправяйте за ключа и ключалката, че е толкова жалко обяснение това, че не е истина...
До автора. Ми ако ти е малка пишката или нямаш идея кво да правиш в леглото и девствена да е, все си е тая.. Не случайно не живеем вечно, живота е кратък, сега сме млади, сега ни се прави секс. Ти кво очакваш? Да си хванеш някоя на 30 девствена ли ? Бем ти и логиката дето имат повече... :x
недей да правиш секс с нея, все пак е на 18 а ти само на 20.
остави я другите да и се радват и си хвани някоя 25 годишна която е правила секс само с двама.
ubuntureload
10-09-2011, 10:51
Не мога да разбера - хвалиш ли се че ще е6еш, или се оплакваш че си ши6ал малко!
DragonLady
10-09-2011, 11:23
Не мога да разбера - хвалиш ли се че ще е6еш, или се оплакваш че си ши6ал малко!
+1
2ма преди теб е добре, поне не е от тея дето са се проебали на 12 - 13 и имат по 5 - 6 зад гърба си ...
kremen4eto
10-09-2011, 11:29
Каква е разликата между 2ма и 3ма? Пф ... Аз на 16 бях спала с 4ма, а има къде къде по-стряскащи цифри. Да, с остаряло мислене си относно бройката. Не, че е хубаво числото да е голямо, но нещата стоят така. Приеми го.
silverRose
10-09-2011, 15:34
Ти какво харесваш в нея? Държанието й, тялото й? Защото, ако я смяташ за свястно момиче, ако ти е хубаво с нея и искаш хубава връзка с нея, не гледай толкова миналото й.
anonymous708973
10-09-2011, 16:03
Оф, Боже, то бива тъпи оправдания, ама чак пък толкова.
Поне си го признай - чудиш се как ще се представиш спрямо предишните.
На 18 правила секс с 2ма ?! Чудо голямо нали не е 15 и да е минала 3-4ма. Все пак като имаш предразсъдъци не я чукай бе, голям дерт имаш. Дали ти или някой друг все ще има 3ти .
брат , тва нищо не е , най добрите ми приятелки са на 19 и имат по 8 зад себе си , тебе 2ма те косят :-o
NightGuardian
10-09-2011, 18:10
При днешни обстоятелства двама са даже много малко. Може и да те лъже , даже. Но само двама партньора , ако имала наистина е похвално. :)
Biskfitka
10-09-2011, 18:31
:lol: Според мен 2ма си е напълно нормалноо о.О.О
Кажи си,че се притесняваш просто...;д
Проблемът ти е, че тя има повече опит от тебе и се притесняваш. Просто се успокой, няма по-лоша картинка от неуверен мъж в кревата...
Най ми е интересно как решихте, че тя има повече опит при положение, че никъде няма описано колко пъти е спала с тези 2мата и автора с предишната си...
Прост пример:
Момичето е спала с 2ма по 5 6 пъти (демек 10-12 пъти е правила секс)
А той е спал с една ама продавачката в аптеката като го види и вече знае за какво идва... ?? #-o
centurion9090
10-10-2011, 06:10
Проблема не ми е кой е по опитен , защото едва ли могат да се правят сравнения , а вашето мнение върху това което съм написал по горе но както и да е . Явно тук само за мерене на пишки става въпрос в тоя форум...
sapphire5
10-10-2011, 06:15
2 ма значи?
Ами, ако те лъже? :-o
На 18 и само с 2ма???! :shock: Омг, бройката на повечето 18годишни надминава възрастта им, а ти за някфи 2ма. Ми предлагам ти да потърсиш на малко по-ниско ниво (13-14) ще си намериш доста девствени и навити да ти пуснат :lol:
Но и девствени да са, ти ако си пикл;ьо и в леглото просто забрави да им хареса. :razz:
Що за тъпа логика ? Само не ми разправяйте за ключа и ключалката, че е толкова жалко обяснение това, че не е истина...
Права си, на който му се прави секс и се чувства готов да си прави. Но това за ключа и ключаката си е много правилно :P. В крайна сметка, за да се изчука момиче, трябва просто да свали гащите си, че даже може и пари да получи за услугата. Докато ако момче си свали гащите, е по вероятно някой да му го бутне отзад, отколкото някоя мацка сама да му се наниже :D:D:D
hondacbr954
10-10-2011, 12:52
Споко пич- напълно нормален си! И аз съм от тия с "консервативното мислене"! Не е нормално една жена да се ш*ба нагоре надолу само щото е на 18 и и се ебе- губи се женското в нея, губи се достойството и! Ти си решаваш сам дали можеш да го превъзмогнеш- аз не можах- за мене жената трябва да притежава други качества! Аз искам до себе си жена която да мога да уважавам, да мога да я нацелувам цялата с кеф, а това няма какд а стане ако преди мене са я разцепели от ебане!
anonymous708973
10-10-2011, 14:04
hondacbr954, На колко си, колко приятелки си имал, колко от тях са били девствени (блях) и секс правил ли си?
Споко пич- напълно нормален си! И аз съм от тия с "консервативното мислене"! Не е нормално една жена да се ш*ба нагоре надолу само щото е на 18 и и се е**- губи се женското в нея, губи се достойството и! Ти си решаваш сам дали можеш да го превъзмогнеш- аз не можах- за мене жената трябва да притежава други качества! Аз искам до себе си жена която да мога да уважавам, да мога да я нацелувам цялата с кеф, а това няма какд а стане ако преди мене са я разцепели от е**не!що не се вземете двамата с автора, като гледам и двамата сте чисти и неопетнени ;д
centurion9090
10-10-2011, 19:16
Споко пич- напълно нормален си! И аз съм от тия с "консервативното мислене"! Не е нормално една жена да се ш*ба нагоре надолу само щото е на 18 и и се е**- губи се женското в нея, губи се достойството и! Ти си решаваш сам дали можеш да го превъзмогнеш- аз не можах- за мене жената трябва да притежава други качества! Аз искам до себе си жена която да мога да уважавам, да мога да я нацелувам цялата с кеф, а това няма какд а стане ако преди мене са я разцепели от е**не!що не се вземете двамата с автора, като гледам и двамата сте чисти и неопетнени ;д
Добре бе брато като нямаш какво да кажеш по темата , какви глупости пишеш обясни ми. Точно и ясно съм написал по горе какво ми и просто искам съвет не някой да ми казва , че пишката ми е била малка и , че едва ли не ме изкарват луд , че намирам това за малко притеснително. Няма значение , все пак имаше и някой коментари , които ми бяха от полза. Но мнението ми е следното , че едно момиче ( както и момче ) трябва да имат своето достойнсво . Може би сега 2-3 не са много , но като стане на 30 и бройката е 7-8 що за жена говорим моля ви се...
anonymous708973
10-10-2011, 19:18
Жена на 30 да е била със 7-8 мъже? За теб това е много?
С какви момичета си бил преди (девствени или не?) Правил ли си секс?
centurion9090
10-10-2011, 19:20
Да много е , поне според мен . Правил съм секс с 1 момиче(девствено) до сега .
Викаш бройката няма значение , само че за мен има и не мога да го приема за нормално , защото и 2мата и предишни са били с по 5 години по голями от нея т.е. тя като е била на 16 те на 21.. някак си ми е странно
Добре де,имаш нещо против с това,че са били с 5 години по големи от нея?! Аз съм на 16,приятелят ми на 21 и сме заедно почти година .. и за мен това не е проблем..
До сега съм била с повече от 3-ма,така че за мен не е стряскащо,нито пък е за хвалба,но какво да се прави.
Еееее,преди два месеца,си боцкал девствено девойче,и си го заебал.Ся ревеш. :-o. Некак си,погледни първо в твойта купичка ,па тогава пискай.А дано си ме разбрал. :)
centurion9090
10-10-2011, 19:58
А кой пък ти е казал , че съм я оставил ? Много ми е иннтересно как си отговаряте сами на въпросите. Трябваше да се разделим , защото тя замина да живее в чужбина , но както и да е ...
Rebirthing
10-10-2011, 20:02
hondacbr954 - направо се чудя на хората с подобно мислене :-o . На 18 едва ли не е разпрана защото е била с две момчета ?! УОУ !!!
Доста от връзките на тийновете (13-18 годишни) не продължават повече от година-две, а някой не издържат дори и толкова. За две години е нормално момичето да е било с 2-ма.
По дяволите вие какво си мислите, че една жена като се хване с един мъж, трябва да се пенсионира с него ?!
В крайна сметка има връзки и връзки...за две години може да е спала с двама, това не значи, че ще ги сменя всяка година.
А кой пък ти е казал , че съм я оставил ? Много ми е иннтересно как си отговаряте сами на въпросите. Трябваше да се разделим , защото тя замина да живее в чужбина , но както и да е ...
Да бе прав си,нема от къде да знам,че си я оставил.Не-знаех,че за тебе е нормално да си имаш няколко приятелки. От писането ти ,с такова впечатление останах 8) А ма както и да е.
Тоя факт ако те спира още малко, някой друг ще ти опраши цветето, така че не го мисли толкова ами действай. Малко по - смело и ще видиш, че всичко ще е ток и жица ;)
leadyflame
10-10-2011, 21:32
Като ти е проблем си хвани някое девствено девойче...... бахти проблема бахти чудото :shock: не знаех, че достойнството се измерва в това колкото по-малко сексуални партньора си имал толкова повече човек с достойнство си :lol:
Biskfitka
10-10-2011, 21:54
Като ти е проблем си хвани някое девствено девойче...... бахти проблема бахти чудото :shock: не знаех, че достойнството се измерва в това колкото по-малко сексуални партньора си имал толкова повече човек с достойнство си :lol:+
Я представи си,момиче на 18 ти каже,че е спала само с 1 за 3 години.И ти го приемаш за нормално и исе радваш,че нее е толкова ''омърсена''
А тя те лъже и всъщност е спала с 5-6.И как ще разбереш,че те лъже???? :lol: ( към автора е това .)
то имаше един такъв лаф, жените делят на 3, мъжете умножават, май има нещо вярно... :-o
sapphire5
10-11-2011, 06:12
PinkPan7her Кво ги разпитваш 8-)
edDinstVenNa
10-11-2011, 07:59
На 20 съм и от около 2 месеца си имам нова приятелка , която е на 18. Та нещата стоят по следния начин : аз съм го правил с 1 момиче до сега (малко след като станах на 20) , а тя вече го е правила с двамата , като първия път и е било като е била на 16 ( Казва , че не го е правила често докато е била с предишните 2ма ). Говорим си за секс и двамата искаме да го направим , но мен лично малко ме притеснява факта , че аз ще съм и третия , а тя е едва на 18. Та какво мислите , може би аз съм с остаряло мислене и все си мисля , че за едно момиче скоро навършило 18 бройката е много. Какво бихте ме посъветвали . :) Какво мислите за самото момиче , защото аз много я харесвам , но този факт винаги ме спира..
не целя да те убидя но наистина имаш застаряло мислене :D за 18годишна 3ма са нещо повече от нормално :)
anonymous708973
10-11-2011, 14:05
PinkPan7her Кво ги разпитваш 8-)
Опитвам се да му схвана мисленето. Само не разбрах той на колко е години.
Не мога да разбера - хвалиш ли се че ще е6еш, или се оплакваш че си ши6ал малко!+1 :lol:
GabrielleShayk
10-11-2011, 21:23
Бройката и за сега е повече от идеална.Ако на теб не ти се струва нормална,позаинтересувай се малко от сексуалния живот на една средностатистическа тийнеджърка...
1во: съчувствам му на това момиче.
и 2ро: 3ма за 18 е "шибане нагоре надолу"?! Това НЕ Е консервативно мислене, а егоизъм и горделивост.. И главно простотия. Щото друго си е да кажеш пичовете от компанията "е*ах девствена п*тка..ОТНОВО! 8) ", друго си е момичето да няма идея какво да прави и да те остави да я лашкаш как си искаш. Но грехота просто за 18 години тя да е спала ЦЕЛИ 2ма!
Бахти комплексираните смешници сте!
Жена на 30 да е била със 7-8 мъже? За теб това е много?
Ха,плюс.
Пич,моите приятелки са си напълно нормални момичета,не си лягат с всеки срещнат,едната е на 16 и досега е била с повече от 7-8 момчета.. Просто момичето сменя гаджетата по-често ;д Ти ми говориш за жена на 30 ..
beretta92sd
10-12-2011, 05:54
МИ като искаш да не е спала с мъже, намериси някоя девствена, ама започни да търсиш от 12-13 годишни нагоре, щото иначе няма да намериш таква дет да е спала с един или да е девствена още.Такъв е света сега че от рано се подпукват децата.И какво като е спала с 3-ма а е на 18 мен лично ще ми е странно ако е някоя готина мацка защо е спала само с 3-ма, и да не би да и има нещо.Мен ми се струва че проблема е в тебе не можеш да понесеш че си на 20 години а досега си спал само с 1 момиче а тя е на 18 и вече е спала с 3 ма което за тебе е голям проблем да не вземеш да се изложиш на първия път с нея.Такива са момичетата харесват батковци а батковците не могат да седят на сухо, те знаят че когато се хванат с по голям от тях ще трябва да има секс.
Shturrrche88
10-12-2011, 08:09
Бате, не може вие мъжете да сте толкова ограничени и егоистични същества...
18 годишно момиче е спало с двама преди теб и ти вече я изкара някъв парцал едва ли не.
Вие какво си мислите бе? Че жените са длъжни да седят девствени, до вашата поява на фронта ли?
Ми я се замисли, момичето като е било на 16 и се е влюбило в първия си, и е решила да му се отдаде, защото го е обичала...нещата не са се получили и после се е появил друг, когото тя също е обичала. Сега обича теб и иска да се отдаде на теб. Това ли означава, да се чу*каш нагоре надолу?
Защо трябва да обвинявате едно момиче, за целите 2 бройки в живота й? Не разбирам, защо ако не е девствена, значи не става? Мислите, че вие сте прекалено велики и трябва всяка една жена да чака вашето появяване? Или да се пази девствена до сватбата?
Разбирам да я бяха порили 10 човека, да си помислиш, че може би има нещо шаврантийско в нея...но двама...
Пич, стегни се, защото от ограничено мислене и егоизъм може да изпуснеш прекрасно момиче!
Та какво мислите , може би аз съм с остаряло мислене и все си мисля , че за едно момиче скоро навършило 18 бройката е много. Какво бихте ме посъветвали . :) Какво мислите за самото момиче , защото аз много я харесвам , но този факт винаги ме спира..
Това, че е остаряло не значи, че е грешно, НО в случая просто трябва да го преглътнеш!
Колкото до момичето - пак добре, че не е почнала на 12 .. 8-)
Съвсем нормално си е момичето, за днешните времена.
Чудно ми е как е на 18 и не е спала с поне 5-6 ?
Взимайте се , няма от какво да се притесняваш.
NomNomNom
10-12-2011, 10:35
Абе, ало , комплесите на автораа.
Няма значение с колко е спала .
Никакво , ама никакво .
Даже не знам защо ти е казала.
Аз винаги минавам за девица :lol:
NomNomNom
10-12-2011, 10:36
МИ като искаш да не е спала с мъже, намериси някоя девствена, ама започни да търсиш от 12-13 годишни
Недей , за него това е педофилско :lol:
anonymous708973
10-12-2011, 11:25
Мен ми се струва че проблема е в тебе не можеш да понесеш че си на 20 години а досега си спал само с 1 момиче а тя е на 18 и вече е спала с 3 ма което за тебе е голям проблем да не вземеш да се изложиш на първия път с нея.
Абсолютно!!
Ами и аз съм на 18 почти и съм била с 8 като двама съм им правила само свирки . И глупости как ще са много двама съвсем нормално ее
br0ken_smile
10-12-2011, 21:38
Просто момчето държи на момичето и му се струва нередно, какво всички го нападате... :-o
vampire_girl_
10-12-2011, 23:49
Много зле...
Първо - 3 не е като да са били 30.Според мен проблемът ти е,че има база за сравнение - тъпо и комплексарско,ако е така.Не ти е виновна,че си бил с 1.
И между другото,много малоумно разсъждение е това,че щом едно момиче е спало с няколко момчета,значи е пълен боклук...Тя може да е спала и с 200,но пак да е добър партньор в една по-сериозна връзка.
Shturrrche88
10-13-2011, 08:55
Ма те дори и трима не са.
Ако тоя си навие на масрафа, че момичето не е боклук, може да има шанса да й е третия.
Но докато се гърчи в скрупули и комплекси, може само да си мечтае да мине от там, откъдето и другите двама....
Stan4o123
10-13-2011, 10:15
Братле,в днешно време,тая възраст се смята за "възрастта на наживяване",което си е направо смешно,и аз не смятам,че трябва да правиш сексуални партньори колкото футболен отбор,ама ето...тва е модата,както за жените,така и за мъжете...ето...и моята бивша искаше да чука и други,за да види как е...са пак мисли,че ще я искам и ще я уважавам...ми няма как да стане,аз дето съм мъж си държа оная работа в гащите,тя иска да пълни дупката с други...тва им е мисленето...не можеш да го промениш,по-добре свиквай,боклуци са...боклуци сме...тва е положението,всички тук ще ти се нахвърлят...какво като е спала с 2-3-4-5-6-7...правят се на трудни жените,усилия искат,искат да ги гониш,ама иначе се изчукали с 31893813 човека,което е "напълно нормално"!
dimitar_ak
10-13-2011, 10:22
Ама като заобсъждате едни бройки. Смятам, че е невъзпитано да питаш приятелката си "ти с колко си спала". А и какво значение има? Нали сега спи с теб. Постарай се да спи само с теб.
[i]Тва че тя го е правила с 2 и ти ще си 3 не трябва да те притеснява като искате и двамата правете го :)