View Full Version : Красиво място в Търново или около Велико Търново ?
lovetoyou
10-09-2011, 11:56
Здравейте. Искам да попитам тези от вас които живеят във Велико Търново или са ходили някога там на някое хубаво и красиво място от което имат хубави спомени за цял живот.
Всъщност ще ви споделя и защо питам и се обръщам към вас с молба да ми препоръчате такова място. Имах едно момиче в живота си което с години наред много ме обичаше и беше готова да преживее куп трудности и проблеми заради мене, както и стана. В един момент връзката се прекъсна и всичко приключи, но и двамата чустваме едно и също един към друг. Макар че не искам, чувствам че е по правилно да и дам възможноста да продължи живота си без мен, дори това да означава да съм нещастен. Искам да я заведа някъде на някое красиво място в или около Велико Търново където да прекараме един последен ден, макар и като приятели и да ме запази в сърцето си като спомен от този ден.
Наистина този човек означава всичко за мен, защото точно на това момиче дължа всичко което съм днес. Моля ви да ми помогнете и да ме посъветвате къде да я заведа и с какво мога да направя този ден незабравим за нея.
:( :cry:
Красиви места ,колкото искаш.Но ,защо искаш да се разделите?Нима ,няма шанс да сте заедно?
Както и да е.Може би,"конниците" и местността около тях,старата част на града(има страхотни изгледи).
lovetoyou
10-09-2011, 17:00
Красиви места ,колкото искаш.Но ,защо искаш да се разделите?Нима ,няма шанс да сте заедно?
Както и да е.Може би,"конниците" и местността около тях,старата част на града(има страхотни изгледи).
Благодаря за 2те предложения. А отностно по въпроса дали няма шанс да се съберем мисля че няма. Вече минаха години от връзката ни, въпреки че всичко приключи и двамата продължаваме да изпитваме едно и също към друг, но да бъдем заедно изглежда невъзможно. Мисля да и дам възможноста да си продължи живота без мен, дори и да умирам от болка вътрешно. За доброто и на двама ни.
За хотнишките водопади съм чувал че е красиво местенце с един водопад от нета. В същото време една позната без да подозира нищо ми каза че не било нищо особенно там, а днеска прочетох още едно такова мнение в нета и съм супер объркан дали там ще е подходящото място за един такъв последен ден с които да ме запомни. Много ми е тежко, но въпреки всичко чуствам че така е правилно, защото тя много държи на мен и ме обича, но въпреки това ми каза че няма как да има нещо между нас, а аз искам всичко най добро за това момиче.
Затова се обръщам с молба към всички които могат да ми дадат полезен съвет и предложение да помогнат
:( :cry:
nolovexxx
10-09-2011, 18:44
Според мен на някое тихо място.. да няма много хора.. гледайте залеза.. или високо място, от което се вижда града, но трябва да е тъмно, много романтично и красиво.. :smt007 :smt007 :smt007 :oops: :oops: :oops: :smt007 :smt007 :smt007
lovetoyou
10-10-2011, 13:08
Според мен на някое тихо място.. да няма много хора.. гледайте залеза.. или високо място, от което се вижда града, но трябва да е тъмно, много романтично и красиво.. :smt007 :smt007 :smt007 :oops: :oops: :oops: :smt007 :smt007 :smt007
Точно за нещо такова си мислех и аз и ако обстоятелствата позволят това да стане ще е един прекрасен завършек.
Въпреки, че ми се иска да я заведа на някое хубаво място,на вечеря, където да предлагат хубави условия, и най вече да е спокойно без много хора и да е романтично. Ако някои се сеща за такова място, заведение или кътче нека да ми го каже.
И все пак това няма да е достатъчно, защото искам да прекарам целия ден с това момиче на което дължа всичко което съм днес, и въпроса пак опира до това къде мога да я заведа, на някое по хубаво място във или близо до Велико Търново.
Благодаря на всички отзовали се и писали по темата. Надявам се и други да я видят и ако някои може да ми помогне със съвет къде да я заведа.
anonymous708973
10-10-2011, 13:43
Интересен начин да приключите връзка. Не знам дали съм способна на това.
nepowtorima
10-10-2011, 13:49
Има 2 начина как да се разделите..
1ви начин - без прегръдки, говорене, сбогуване и т.н. просто си казвате край - и приключвате.. /така ще е по-лесно/
2ри начин /който ти избираш/.. да говорите и да не можете да се отделите един от друг .. след това няма да остане един хубав спомен на РАЗДЯЛА, защото няма такова животно!! Но както ти решаваш.. така е по-болезнено.. и повярвай колкото и да искаш да остане хубав спомен - от такова нещо
хубав спомен няма!!
И аз не бих била способна на такъв мазохизъм!!
mrazqkindergarten
10-10-2011, 15:33
Царевец.А иначе не разбрах защо се разделяте... :-o :?
Църквата "Св. 40 мъченици" е красива, а и разположена на изключително място. В самото Велико Търново има няколко хубави кафенета, от които като седнеш на терасата наблюдаваш панорамна гледка към посочената по-горе църква. Като цяло е хубав град, но мисля, че ще е по-добре да е в районът на "Царевец". По-приятен е за окото... избягвай районът на стадион "Ивайло" или на кооперативният пазар, не са за такъв тип срещи.
btw - А защо не разходка из "Царевец" за 5-6 часа ? Или пък да и направиш подарък (при наличие на пари, де) - спектакъл "Звук и Светлина" само за нея.
vIKToriYa
10-10-2011, 18:36
аз лично обожавам едно местенце ! Бях там с един приятел, усамотено, романтично .... неуписуемо, обожавам го ... таа като тръгнеш към старата част на ВТ има едно място му се вика "Терасата" би трябвало да го знаеш, лично на мен винаги ще ми се запечата този момент в съзнанието ... :)
dream1707
10-10-2011, 18:53
Та, те споменаха по-нагоре хората по-приятните места....
Аз най-харесвам конниците и тази тераса, която е спомената в предния пост ... На Царевец е много хубаво вечер, особено пък ако има и звук и светлина.
Конниците, Царевец, Етно (заведение е, много е приятно. Като тръгнеш от Гума нагоре, след магазините ии вратата е кафява май, абеее то си пише :D ама е преди новото ЕГО), добрия стар Стратилат, ама там има много хора. За това се сещам сега
LeprikonA
10-10-2011, 19:09
кафетата не мисля, че са добра идея, но все пак ваша работа. конниците - класика. по-скоро на света гора, по-спокойно, есента - изключително красиво.
eminem213
10-10-2011, 21:19
Странен начин за завършек на една връзка, но.. твой си е избора.
Иначе терасите, на Арбанаси/Ксилифор също е доста приятно. А иначе за по-усамотени места.. може би стария град.
lovetoyou
10-11-2011, 15:15
Благодаря на всички писали по темата. Видях няколко поста в които ме питате защо всичко трябва да приключи и неможе ли да се оправят нещата, но за съжаление немогат. С този човек сме разделени от 2-3 години вече и то не нито по негово нито по мое желание, защото и двамата много държим един на друг. Ако има начин да се оправят нещата бих направил дори и невъзможното, за да спечеля това момиче отново. За нейно добро и за мое също трябва да и дам възможноста да продължи напред. Много ми е тежко и ме боли, но немога нищо да направя.
Тези места които ми препоръчахте ми допаднаха и харесаха много, но пак ще помоля ако някои се сети и за друго място да сподели, или пък за хубаво и тихо място за вечеря или просто такова на което да я заведа.
lovetoyou
10-13-2011, 10:39
Доколкото добих представа за Хотница ми се струва хубаво местенце с красива и спокойна природа, стига да не е препълнено с народ. И все пак ако се сетите споделете и някоя друга идейка
Света гора примерно. Царевец, Конниците, Стария град...
mynichka
10-15-2011, 17:15
Защо не я заведеш примерно в Арбанаси, или да запазиш маса за вечеря в ресторант "Етно" в Търново и да си вземете маса до прозореца и така ще се открие прекрасна гледка към Конниците.
lovetoyou
10-18-2011, 21:12
С това застудяване и тези ниски температури от тук нататък много от плановете върху които мислих се развалят. Обаче това за заведението "Етно" ми харесва, стига да успея да я навия да се видим и да се надявам, че обстановката в това заведение ще е спокойна. Благодаря ви, и все пак ако някои допълнително се сети и препоръча друго местенце също ще съм благодарен.