View Full Version : Никакво развитие с момиче-водолей
Искам да попитам,тъй като с едно момиче излизаме вече около 2-3 седмици (7-8 излизания) и няма никакво развитие. В смисъл че има само разговори от сорта на раздувки и т.н. Моля Ви каквито и да е съвети за по нататъчни действия са добре дошли !
NomNomNom
10-09-2011, 22:06
Каква зодия е ?
Промени темата , като напишеш зодията на момичето, за да се включат повече хора,
Става въпрос за страшно съвпадение,момичето е водолей,в интерес на истина и двамата сме родени на 20-ти февруари :)
NomNomNom
10-09-2011, 22:23
Добре, смени си заглавието на темата, за да не ти го сменя модератор и тогава ще ти отговоря.
NomNomNom
10-09-2011, 22:29
Проблемът е , че и двамата сте еднакви - имате сходно мислене и интереси, както и поведение и тактики.. Водолея принципно не е завоевател, той чака да го завладеят , същевременно си пази свободата.
Този , със силен знак в асцендента трябва да направи първата крачка.
Дори и да не си ти, опитай се да пречупиш порочният кръг.
Но ако имаш ранен меркурий може тя да те отреже, но шансът е малък.
Направи първата крачка възможно най-скоро , целуни я , за да не отиде при друг!
Друга ситуациа за целувка освен в дискотеката аз не виждам,някакви съвети ?
NomNomNom
10-09-2011, 22:31
Друга ситуациа за целувка освен в дискотеката аз не виждам,някакви съвети ?
Като я изпратиш до тях/спирката , разбира се , за чао !
Явно проблема е в мен че на живо в ситуацията се панирам :)
NomNomNom
10-09-2011, 22:35
Явно проблема е в мен че на живо в ситуацията се панирам :)
Напоследък всички деца със Скорпион в Плутон, които се раздат, имат проблем с отпускането - в такава епоха живеем.
Но съм сигурна, че имаш други благоприятни аспекти, самият факт, че пишеш темата го показва.
Бъди смел, това е просто п утка.
cigarettekisses
10-10-2011, 04:34
Проблемът е , че и двамата сте еднакви - имате сходно мислене и интереси, както и поведение и тактики.. Водолея принципно не е завоевател, той чака да го завладеят , същевременно си пази свободата.Направи първата крачка възможно най-скоро , целуни я , за да не отиде при друг!
ShtrudeL
10-10-2011, 07:18
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=437721