PDA

View Full Version : Мацката ме иска но не и стиска....... какво да правя???

sheisthenumberone
10-09-2011, 22:12
Мацката която харесвам ме иска но не и стиска за да реши да сме заедно......... и след като аз искам а тя не може да реши няма как да стане не знам какво да направя че да и помогна да реши....... много е лошо че не и стиска и по тоя начин мъчи себе си и мен :(
моля за съветче не подигравки както често става в темите ми......
Ако на мацката и стискаше до сега щяхме да сме заедно........

DragonLady
10-09-2011, 22:17
Не мислиш ли, че е радно мъжа да направи 1вата крачка? Може би и тя това чака, да поемеш инициативата в свой ръце ;)

NomNomNom
10-09-2011, 22:18
Не, че не й стиска, просто не иска и не знае как да те отреже, защото й е жал за теб.

sheisthenumberone
10-09-2011, 22:48
Не, че не й стиска, просто не иска и не знае как да те отреже, защото й е жал за теб.
В грешка си :D ако искаше до сега да ме е отпратила поне 10 пъти :)

NomNomNom
10-09-2011, 22:50
Жал й е за теб, хиляди пъти съм била в тази ситуация, тоя дето ти е казал, че не й стиска, те лъже.

Hydro
10-10-2011, 03:30
Бъди мъж и поеми нещата в свой ръце...бъди по настоятелен и 100% е тфоя 8)

MaLkaTa_LaDy
10-10-2011, 05:20
+1 Егати, колко такива теми за "мацката" ти ще чета?!

gandalfepi4
10-10-2011, 07:03
брато, я кажи какво очакваш от нас?

бъди честен са. ти просто не знаеш какво да правиш, ТОЧНО КАТО НАС.

не те познаваме нито тебе, нито момата ти. ако ти не знаеш то ние със сигурност не знаем.

две неща само стават ясни от темите ти:

първо - самият факт че питаш некви anons да ти помагат във "връзката", която още не е и започнала директно те поставя на едно ниво със зелените първокласници които си мислят че ако ходят с ерекция женките ще ги видят и ще поискат да ги наебът

второ - ти дори не постваш въпроси. сериозно, виж какво си написал, няма и една въпросителна, няма дори намек за въпрос. ти просто си се подрискал и искаш да се залъжеш че може да стане "нещо", когато ти е пределно ясно че не може.

ако мацката те искаше нямаше да има смисъл от теми и ако ти беше дозрял нямаше да пускаш.

това е то. спри да пишеш глупости и да се мъчиш и себе си и нас

silverRose
10-10-2011, 07:09
^Мисля, че с този отговор темата се изчерпа...

reperw
10-10-2011, 08:38
еее ще дойда да ти плесна 2 шамара вече омръзна ми да ти чета темите във всеки раздел.Аре стига вече, 20 годишен ходи след някфа кифла от 8 години ебахти смешкото.Аре ходи се хвърли от блока като не те иска...да нее края на света писна ми вече 20 страници се изписаха преди да я водя ли на вечеря да не я ли да и дам ли тфа да не й ли го дам.Ай сиктир омръзна ми ,ти си болен бе..цял форум с теб се занимава...
НА БИИ СИ ГО В ТЪПАТА ТУМБЕРИЦА: МОМИЧЕТО НЕ ТЕ ХАРЕСВААААААААААААААААААА ААААААААА НЯМА ДА БЪДЕШ С НЕЯ!!
начи ем те иска ем не и стиска да ти реши...АМИ КАТО ТЕ ИСКА КАКВО ИМА ДА РЕШАВА БЕЕЕЕ.Майкооооооо

Само,че проблема е че изобщо не и пука за тебе и се чуди как да те разкара

Extremescream
10-10-2011, 09:13
С извинение, но като те гледам какъв си нерешителен мрънльо, аз и да исках, не бих. Стига си питал НЕПОЗНАТИ във форум какво ТИ да направиш, за да може ТВОЯТА (да я наречем така) мацка да тръгне с теб. Съжалявам, няма с какво да ти помогнем. Нито можем да я заплашим, че да се съберете, нито нищо. Личният живот е личен и заради това, че ти трябва да се оправяш с него, а не други хора, още повече рандъм пипъл ин тхе форон. :?

sheisthenumberone
10-10-2011, 11:29
С извинение, но като те гледам какъв си нерешителен мрънльо, аз и да исках, не бих. Стига си питал НЕПОЗНАТИ във форум какво ТИ да направиш, за да може ТВОЯТА (да я наречем така) мацка да тръгне с теб. Съжалявам, няма с какво да ти помогнем. Нито можем да я заплашим, че да се съберете, нито нищо. Личният живот е личен и заради това, че ти трябва да се оправяш с него, а не други хора, още повече рандъм пипъл ин тхе форон. :?за какво е форума тогава да се подиграваме и базикаме с потребителите ли и да се правим на остроумни с това как максимално да не им помогнем ?

JakSparrow
10-10-2011, 12:55
+1 Егати, колко такива теми за "мацката" ти ще чета?!

+1

anonymous708973
10-10-2011, 14:02
за какво е форума тогава да се подиграваме и базикаме с потребителите ли и да се правим на остроумни с това как максимално да не им помогнем ?

Как да ти помогнем?! Ти си сляп и нямаш идея как разсъждават жените!
И по-лошото - не искаш да научиш. Едно си баба знае, едно си бае. Не си нито първият, нито последният в тая ситуация. Такива тука сме ги виждали бол. Вземи прогледни!

И аз не бих отрязала директно, въпреки че определено ми личи, когато не искам да изляза с някого.
Сериозно, вземи пиши на някой от пичовете от тоя форум, да ти налеят малко акъл и да те свалят на земята, щото ми писна да ти чета темите. Нямам идея как може да си такъв мазохист и да разрешаваш да ти тъпчат топките.

Sirius
10-10-2011, 15:53
Ти оше ли не си се самоубил. Тя вчера твойта девойка като беше у нас ми разправя че трябвало само оше 50 бижута да и купиш и ше е с тебе месец.

Жените усещат като си отчаян дори малко, а при тебе отчаянието просто струи из пространството. :D

Harum_Scarum
10-10-2011, 15:57
Жал й е за теб, хиляди пъти съм била в тази ситуация, тоя дето ти е казал, че не й стиска, те лъже.

Extremescream
10-10-2011, 16:15
за какво е форума тогава да се подиграваме и базикаме с потребителите ли и да се правим на остроумни с това как максимално да не им помогнем ?

Форумът е да помогнем на хора, които задават смислени въпроси, а не 'бременна ли съм?' ,''свърших ли?' и твоите теми, които дори не са въпроси. Не се ли усещаш, че ставаш малко смешен като всеки божи ден пускаш тема как тази девойка не ти е пуснала? И дори не задаваш въпрос, а просто се оплакваш. Моля, сподели.инфо не е тук. А и на 20 години да си толкова инфантилен, че и неграмотен... еми кое нормално момиче ще иска да е с 20-годишен, който е с акъл на 11-12- годишен?
Щом ти се дърпа толкова, значи определено не иска да е с теб, набий си го в главата и стига си мрънкал.

sheisthenumberone
10-11-2011, 16:52

Форумът е да помогнем на хора, които задават смислени въпроси, а не 'бременна ли съм?' ,''свърших ли?' и твоите теми, които дори не са въпроси. Не се ли усещаш, че ставаш малко смешен като всеки божи ден пускаш тема как тази девойка не ти е пуснала? И дори не задаваш въпрос, а просто се оплакваш. Моля, сподели.инфо не е тук. А и на 20 години да си толкова инфантилен, че и неграмотен... еми кое нормално момиче ще иска да е с 20-годишен, който е с акъл на 11-12- годишен?
Щом ти се дърпа толкова, значи определено не иска да е с теб, набий си го в главата и стига си мрънкал.
като ти чета мненията си хейтърче :)

gandalfepi4
10-11-2011, 16:54
^ конкретно в твоя случай не е - някои хора просто са много дразнещи... и тъпи.... и наивни, и незрели, и смешни.

SheDevil
10-11-2011, 18:48
Стига се е стискала мацката....ще вземе да се напишка! :D