View Full Version : Мразя това положение..
Такаа, за хората, които са чели предишните ми теми, знаят, че с бившия ми ходехме за кратко преди да замине да учи доста далеч от тук.. Та ние продължихме да си поддържаме някакви отношения, по - скоро приятелски, защото разстоянието е все пак много голямо.. Въпреки това си казахме, че се обичаме и всичко беше наред поне за кратко.. Докато не ми каза, че се е зарибявал с някаква колежка, но не било кой знае какво и т.н.. На мен ми стана изключително кофти от този факт и цяла вечер плаках като идиот.. Знам, че не ходим и така нататък, но това не ми пречи да го обичам и това много ме нарани като ми го каза. Явно изобщо не ме е обичал, а аз най - много мразя да ме лъжат. Просто незнам какво да правя..сега постоянно си ги представям заедно и имам чувството, че ще полудея. Как да преодолея това непоносимо чувство?! Като глупачка вярвах, че има някаква надежда да бъдем отново заедно за в бъдеще. Но както и да е..според вас какво трябва да направя - аз мисля да го игнорирам от сега нататък, просто да огранича всякакъв контакт с него, поне за известно време докато започна поне малко да го възприемам като приятел (много съмнително да стане скоро)..или незнам и аз..
аз мисля да го игнорирам от сега нататък, просто да огранича всякакъв контакт с него, поне за известно време докато започна поне малко да го възприемам като приятел (много съмнително да стане скоро)..или незнам и аз..
Невиждани очи се забравят най-лесно ;)
SisiStrange
10-11-2011, 19:43
Просто си намери друг. Това е мазохизъм само да се тормозиш с коя е и какво прави.
Всеки край на едно е начало за друго нещо. :)
аз мисля да го игнорирам от сега нататък, просто да огранича всякакъв контакт с него, поне за известно време докато започна поне малко да го възприемам като приятел (много съмнително да стане скоро)..или незнам и аз..
Невиждани очи се забравят най-лесно ;)
+++
Цялата работа не ми се връзва. Уж имате "по-скоро" приятелски отношения а си говорите че се обичате и го ревнуваш, уж не обичаш да те лъжат а му се сърдиш дето ти е казал че се е забавлявал с колежката...
Съвета ми е иа направиш каквото прави и той, живей си живота. Ако е речено да стане нещо ще стане, но ти на този етап неможе да направиш кой знае какво.
Darinella
10-12-2011, 05:49
Щом сте толкова далеч един от друг, ще го забравиш лесно. Времето лекува всичко. ;)
Далеч един от друг сте и не се виждате- скоро ще го забравиш :)
gabsit000
10-12-2011, 09:40
да определено това разстояние,ще те отърси по-бързо... по-гадно ако е го засичаш постоянно..
sladur4etyYy
10-12-2011, 11:12
Като глупачка вярвах...
спри да си глупачка и да вярваш, в каквото ти се иска. приеми фактите. той е продължил напред, направи го и ти. не за да ''му го върнеш'', а заради себе си. животът си е твой, старай се на теб да ти е добре.
BiYourself
10-12-2011, 14:23
Мисля, че е най-добре да поставиш ясни граници в съзнанието ти, относно тази връзка или по-точно за отношенията помежду ви.
Като сте решили, че вече не сте заедно, наложи си да не навлизаш в подробности относно личния му живот ( да се опитваш да разбереш харесва ли някоя, зарибява ли се и т.н).
Колкото повече му позволяваш да ти споделя за неща от този сорт, толкова по-наранена ще се чувстваш.
Главата горе! Всичко ще бъде ОК! :)