PDA

View Full Version : Почвам да се дразня!.. >.< ..

Jessie
10-11-2011, 19:51
Разказвам набързо и без излишни подробности, но принципно темата не е за тук... Не е нещо любовно... Но пък няма друг подходящ раздел... Та, ето историята...

Работих през лятото на морето. Върнах се. Започнах работа в моя град. Ново начало, нови трудности, окей, свиква се. Свикнах с началничката ми - невероятен човек е!.. С колегите - също. Вярно, има някои смахнати и недодялани, но са по-възрастни. Има и страшно точни хора.
Та, имам един колега, който се води техник в завода, където работя. На средна възраст... не му личи да има повече от 35.. дори може да е и на по-малко, нямам представа. Аз съм на почти 20. Та, въпросният техник от известно време все постоянно край мен се върти, като застана да си оправям някоя поръчка, било то да я пакетирам или залепя етикет, или пък да пренаредя някой кашон, той е все край мен... ако съм наведена ме заглежда в задника, не един и двама са го забелязвали и са ми казвали. От днес почна да се закача с мен, да си позволява дори да ме гъделичка и т.н. + това!! той е женен и халката му много приятно блести от безименното му пръстче. И въпреки това...
Дилемата ми е следната: този иска ли нещо от мен или аз си въобразявам? Имам подозрения, че иска, но са си просто мои впечатления от поведението му и просто искам да се допитам до чуждо мнение на някой, който не го познава, защото някои ми казват - остави го, той си е такъв с новите момичета тук, другите пък - внимавай, може и очите му да шарят, нищо, че е женен... Пф, аман от такива...

miro096
10-11-2011, 19:58
Писнало му е от жена му и иска да опита нещо ново!!!

Goddess
10-11-2011, 19:59
Ми при всички положения "не би ти простил", ама едва ли има нещо повече и най-вероятно си поредната към която има подобни стремежи и мераци. :)

ledenakrasota
10-11-2011, 20:02
С такива дърти пергиши и пълно. :-D

Аз съм директна. "Не ме пипай/гъделичкай. Има кой да го прави!" :)

mitiko
10-11-2011, 20:06
Ако не-вземеш мерки,.....ще гнете,-вервай ми. 8)

Jessie
10-11-2011, 20:06
:lol: Ясно. Аз не съм си и мислила, че иска нещо повече от ... оправянето, разбира се. Щом е женен.. е логично. А и в момента опипва твърде непозната почва, парашута освен че няма да му се отвори, ами и връвчиците ще го удушат... метафорично казано. :-D Мерси за отговорите. :)

NambyPamby
10-11-2011, 21:37
халката му много приятно блести от безименното му пръстче.

8-)
Пробва се човекът, ако върже - върже, ако не - ще пробва при следващата колежка. По-интересното в случая е ти защо толкова се интересуваш дали ти има мераци, че чак и до мнението на други хора се допитваш? Съдейки по начина, по който те гледа, говори и се държи с теб не можеш ли да си извадиш сама заключения, в случая даже няма да намесвам женската интуиция, понеже нещата са толкова очевидни, че и най-залухавата да си, би трябвало да се усетиш.

Jessie
10-11-2011, 21:52
Както казах - интересувам се, защото има две различни мнения от хора, които го познават, старите пушки. :) Едни казват, че прави така с всяка нова колежка, а други - че си пробва късмета. ;) Затова питам някой, който не го познава.

fenkaaa
10-11-2011, 22:28
А ти защо му се даваш?! Кажи му,че не ти е приятно и толкова :) Ако не го харесваш де.. 8-)

SisiStrange
10-12-2011, 05:00
А на теб приятно ли ти е това?
Според мен е грешка да се захващаш с женен мъж. Няма да ти донесе нищо хубаво.
Вярно, че ако не си ти - ще е друга. Именно. Друга ще си носи последствията после.

Darinella
10-12-2011, 05:57
Според мен си е мачо и си е свикнал да се закача с момичетата. Това не значи, че иска нещо от теб. Познавам такива хора. Просто се усмихвай и се дръж на положение. ;)

Mi6inka
10-12-2011, 06:07
Той пробва, пък ако му ми мине номера... Друг е въпроса дали ти искаш неангажиращ секс с него или не :)

someonerandom
10-12-2011, 11:41
КактоЕдни казват, че прави така с всяка нова колежка, а други - че си пробва късмета. ;)
Това е едно и също нещо 8-)

Jessie
10-12-2011, 21:29
КактоЕдни казват, че прави така с всяка нова колежка, а други - че си пробва късмета. ;)
Това е едно и също нещо 8-)
Не е. Първото, че прави така с всяка нова колежка, значи, че просто ги приветства за добре дошли с майтапи и т.н., а другото си е друго, вече с намеци и намерения.

badsector
10-12-2011, 23:07
Същото е и на тази възраст би трябвало вече да знаеш, че каквото и да се случва, мъжът винаги иска секс от жената. Дали просто показва, че си му симпатична, дали просто иска да те приветства с добре дошла, дали диреткно ти казва, че те иска - няма никакво значение. Той със сигурност иска секс от теб.

vampire_girl_
10-13-2011, 00:24
Има мерак човекът,пък ако мине номерът...ако ти е неприятен - игнор или му казваш направо

peeinthesinkful
10-13-2011, 10:33
Похотливи старци - много. Ама наистина са много. Разкарай го тоя дърт п..ч!

badsector
10-13-2011, 17:00
На 35 години дърт :shock:

NambyPamby
10-13-2011, 17:06
^ и старец. 8-) На 45 сигурно е време да мисли за старчески дом и подялба на имуществото сред наследниците.
Сериозно, излагате се. Животът не свършва след 30, нито пък годините са показател за външния вид и умствения багаж на индивида.

тоя път сте се минали и не сте споменали глупавия довод, че можел, видиш ли, да й бъде баща и как не го било срам.

Jessie
10-13-2011, 21:39
Абе, оказа се, че е на 32 (набор 79), но все тая, тъй като е без значение. :)

Всичко вече е ясно. И благодаря за отговорите, както и че никой не се подигра с темата.

Моля някой модератор за ключ. :)

SmilezZz
10-14-2011, 08:13
Не се занимавай с него. Може би му е омръзнало със съпругата му и търси нещо ново , и не за дълго време. Следиш ми мисълта , предполагам ! Казваш му ясно , да не те закача и да не се държи така.