Влез

View Full Version : Да споделя..

TrickyAngel
10-12-2011, 19:07
Е, след като толкова хора са тръгнали да споделят... нека и аз изкажа терзанията си.. 8-)

Аз съм овца! :lol:

Скъсах с бившия преди няколко седмици, но проблема не е там.. Проблема е, че отрязах един супер свестен тип, който познавах от много време и ми беше много добър приятел. И след като му казах, че не мога да отвърна на чувствата му, защото все още мисля за .. сещате се, бившия, той каза, че не може да поддържа никакъв контакт с мен, защото ме обичал и т.н. Чувствам се супер гадно, защото имам чувството, че му причиних това, което бившият ми причини на мен, а не бих искала той да се чувства по този начин.. А най-гадното е, че не мога да се свържа с него, защото той се пренесе в друг град, защото е първа година студент.

А сега нещо още по-отчайващо: запознах се с едно момче, което супер много ми допадна и знам, че и аз съм му допаднала.. Проблема е там, че го сравнявам с бившия, а знам, че не е редно. Отвратителна съм, трябва да си ударя шамар... Знам, че е твърде рано след раздялата и такива неща са нормални, но... Ох, не знам вече какво правя... Ако тръгна с него е съвсем възможно да лъжа не само него, но и себе си...

Sh@d0w
10-12-2011, 19:12
Защо си скъсала с бившия си,щом като още имаш чувства към него?

blaaablaaablaaa
10-12-2011, 19:14
Ако тръгнеш с него, може да излъжеш и него и себе си. Ако не тръгнеш, може да нямаш втори шанс. Изчакай още малко, ако искаш. Сама прецени. А и все пак, няма да е краят на света, ако се пробваш с него и не стане.

TrickyAngel
10-12-2011, 19:17
@Sh@d0w
Първоначално беше по взаимно съгласие, защото развитието на връзката ни удовлетворяваше, после се скарахме, той ме обвини, аз го обвиних, той изръси няколко обидни думи и така. Ама това няма значение спред мен ... Важното е, че приключи :)

LeprikonA
10-12-2011, 19:29
сама го каза - приключило е. трябва да си дадеш шанс с това новото момче според мен, защото ако решиш да чакаш, после може да съжаляваш. а това другото, дето е в друг град.. не го търси, щом не можеш да откликнеш на чувствата по-добре така, очи, които не се виждат се забравят.

Salom
10-12-2011, 19:44
Опитай, а ако не се получи .... не знам. :?
Но има и още един минус. Фактът, че момчето може още повече да се привърже към теб! Тогава вече става сложно...
Но клин клин избива :)