Влез

View Full Version : Харесвам я, но не знам как да се запозная с нея

vik0883
10-12-2011, 19:49
Здравейте
Много си харесвам едно момиче. Проблема е, че не знам как да се запозная с нея. Заедно сме на лекции, но хората са много и все се разминаваме, а няма как да седнем заедно, защото винаги някой сяда до нея. Ако случайно я срещна някъде другаде как да се запозная с нея?И какво да и кажа.Мисля, че няма гадже.

tomboy
10-12-2011, 19:55
ем като се видите я поздрави и я питай нещо относно лекциите , например...:)

Sh@d0w
10-12-2011, 21:31
"-Здравей,ти си от моя поток нали,виждал съм те на лекции?"

Например.Просто е нали?

macromicro
10-12-2011, 22:17
Измисли нещо по оригинално.Примерно вземи си колелото,причакай я пред университета и уж случайно се блъсни в нея.След това й кажи колко съжеляваш и т.н.Или напиши на стената на университета със спрей,че много я харесваш и,ако има интерес да разбере кой го е написал да дойде еди къде си.Можеш по време на лекцийте да направиш нещо щуро,да прекъснеш преподаватела и пред всички да я поканиш на среща.Или да й напишеш любовна бележка.Измисли нещо по нестандартно за да те запомни момичето.

macromicro
10-12-2011, 22:18
Друго което можеш да направиш е да отидеш до нея и да започнеш да я скубеш.Така свалих първото си гадже в в детската градина,може и при теб да проработи 8) .

gabsit000
10-13-2011, 05:56
между почивките просто няма как да не се засечете...кажи примерно,че някои лекции ги нямаш,може ли да си ги преснима,или просто сега нямаш компания за почивките може ли да се присъединиш към нейната..все нещо може да се измисли... :D

antifashionshit
10-13-2011, 06:45
на шадоуа начинът най ми харесва :Д
както и да се запознаеш с нея, не крий намеренията си, щото иначе ще попаднеш в графа приятели. туй не значи да бъдеш досаден де. сле като се запознаете обръщай внимание на езика на тялото, как ти говори, как те гледа, за да разбереш дали има някакъв интерес към теб (:
наслука ^^

peeinthesinkful
10-13-2011, 10:26
Измисли нещо по оригинално.Примерно вземи си колелото,причакай я пред университета и уж случайно се блъсни в нея.След това й кажи колко съжеляваш и т.н.Или напиши на стената на университета със спрей,че много я харесваш и,ако има интерес да разбере кой го е написал да дойде еди къде си.Можеш по време на лекцийте да направиш нещо щуро,да прекъснеш преподаватела и пред всички да я поканиш на среща.Или да й напишеш любовна бележка.Измисли нещо по нестандартно за да те запомни момичето.

Напиши сценарий за филм... Абе, хората тези дни не обичат такива брутални прояви на одобрение. Макар че аз ще се накефя на това със спрея написано някъде до "Професор ... смуче ануси" и "фирма Дъглас са турци, лъжат ви"...

Иначе за автора - запознай се с нея най-невинно и не бъди супер настоятелен, защото дразни. И я гледай в очите, тия горе. И ако е първи курс франкофонче се откажи.

anonymous708973
10-13-2011, 13:49

Ако някой ми ги направи тия простотии, няма никакъв шанс.
Ще се блъска в мен? Аз да не съм от ония оранжевите конуси?
Добре, че само аз ще прочета написаното със спрей и няма да се изсипе половината университет на "срещата".
Или пък да ме засрами пред всички и да ме задължи един вид да изляза с него, като го изтърси пред всички колеги. Хах.