Влез

View Full Version : Курс за гримирване и още нещо!!!!!!!!!

lolipop1
10-12-2011, 21:06
Здравейте! Аз съм Ели и съм на 15 години от град Варна. ТЪй като не съм добре запозната какво точно търся ще го кажа така: Искам да се запиша на такъв курс или нещо подобно, където специалисти биха ми показали професионални техники на гримирането както и други неща свързани с модата, прически и общ външен вид. Признавам че не харесвам стила си в момента като цяло и искам да се усъвършенствам както в гримирването така и да изглеждам превъзходно :) Ако някой има идея от Варна за някакъв подобен център да сподели :)

TheLoser
10-12-2011, 21:11
Курс по Български език...

galet0
10-12-2011, 21:17
Взе ми думите от клавиатурата!

Josefinne
10-13-2011, 06:36
Че какво й е на девойчето, тук виждам къде-къде по-неграмотни мнения!
Може да потърсиш дали във Варна има университет , в който се преподава Мода или друга специалност от тези, които би искала да изучиш. По принцип лекциите са безплатни и всеки може да присъства ( поне в София е така). Е, няма да получиш диплома, но поне ще научиш доста полезни неща :)

Supernaturall
10-13-2011, 06:45
Гримирване. ПХАХАХАХАХХАХАХАХАХ!

marin4itu
10-13-2011, 06:51
Че какво й е на девойчето, тук виждам къде-къде по-неграмотни мнения!
Може да потърсиш дали във Варна има университет , в който се преподава Мода или друга специалност от тези, които би искала да изучиш. По принцип лекциите са безплатни и всеки може да присъства ( поне в София е така). Е, няма да получиш диплома, но поне ще научиш доста полезни неща :)

В Свободния университет има моден дизайн.

Иначе има едно Make up studio във Варна, ето страница във Фейсбук http://bg-bg.facebook.com/pages/Make-up-studio-Varna/329050745950?sk=photos
Гримьорката е много готина, мисля че и уроци дава. Не знам дали си наясно, обаче курсовете в тази сфера са си доста скъпички.

Rebirthing
10-13-2011, 06:54
Взе ми думите от клавиатурата!

Подкрепям ...гримирВане :lol: !

Курса по гримиране е за добиване на професионална квалификация. Да отидеш там и да си мислиш, че тепърва ще се учиш е просто смешно. Има теоретична част, има и практическа, накрая ще трябва да държиш и държавен изпит. Трябва да имаш 16 години.В курса по гримиране ще ти покажат само и единствено неща свързани с гримирането. Мода, прически и неща съврзани с "общ външен вид" там няма. Единствено може да се запишеш на курс по фризьорство ако си толкова заинтересована от прическите.

Цената на курса за гримиране е МИНИМУМ 200 лв. понякога стига и до 1000 лв.

anonymous708973
10-13-2011, 15:15
Курса по гримиране е за добиване на професионална квалификация. Да отидеш там и да си мислиш, че тепърва ще се учиш е просто смешно.

Не е вярно. Позната отиде на курс по маникюр, после на курс по ноктопластика и сега си работи от тях. Курсовете са точно за учене, после има право и да работи.