View Full Version : Как да го намеря :)
Здравейте, вчера като отивах да посрещна приятелката си от училището й, групичка от 10тина турци (турски ромчета) ми се направиха на голямата работа, без абсолютна никаква причина. Учат в нейното училище (предполагам, бяха с раници, на видима възраст 9-10-11клас) чудя се как мога да разбера нещо повече за тях (имена, и кой клас са точно) за да им покажа, че не е редно така да създават проблеми, такива трябва да се научат иначе някой може да пострада някой път. :)
ПС. Ако ще ме разубеждавате, че не си струва - НЕДЕЙТЕ. :)
ndirector
10-13-2011, 12:14
ся т'ва го пишеш да се направиш на герой и бияч..
..ние от къде да знаем как да ги намериш?!Да не сме гадатели?!Стига се прави на интересен .
Питай я тия кви са и тя ще ти изпее. Следващия път иди с повече хора, вземете ножове и боксове и им разкрасете мазните физиономии.
И бухалки тряя да има че не е мъжествено иначе :o
kantonecApetur4
10-13-2011, 14:56
Кажи за кое училище става въпрос че днес се разигра нещо подобно в моето. :D
ADMIRALKA14
10-13-2011, 15:48
Оплачи се на Дядо Коледа.. :lol:
Днес са те нападнали тея мангали и са се направили и на приятелката ти,но ти не си могъл да направиш нищо,щото те е било страх да не те размажат от бой и си млъкнал и си тръгнал..после те е хванало срам,че не си защитил приятелката си и си се държал като мишок ( което не е точно така ) и те е срам.
..за това сега решаваш в тази нощ,да пуснеш тема като се надъхваш как ще ги биеш и т.н,само за да облекчиш съвестта си :( .Но вече е минало.
Така ли е?
kantonecApetur4
10-13-2011, 18:33
егто в плд
е
Е аз съм в София.Приятел от мен да знаеш че боя не е решение и аз мислех че ако пребия един всичко ще свърши но не беше така,започна се една вражда която продължи дълго време просто не си заслужава.