PDA

View Full Version : мъжка тактика

elysunny
10-13-2011, 16:53
абе ква е тая мъжка тактика, като момиче те отреже да я игнорваш?
днес ми казаха за нея и ми е някак странно. та ако някои мили съфорумници знае нека ме светне, че ми изглежда мега тъпо. мда.

Priceless
10-13-2011, 16:55
:lol:

Sh@d0w
10-13-2011, 16:56
Момчето показва интерес към теб->режеш го->игнорва те (все едно интереса му се губи)->понеже момичетата обичате да получавате интерес в големи дози,ти става сад че не ти обръща внимание->почваш да показваш такова към него,за да върнеш неговото обратно.

Тъпо е мда.

NambyPamby
10-13-2011, 17:00
^ или просто момчето е мъж на място и си има капчица достойнство. Много ясно, че няма да се занимава повече, след като си се направила на две и половина, и аз да бях, и аз така щях да направя. В крайна сметка, риба в морето много, а единствени и незаменими няма.

antifashionshit
10-13-2011, 17:00
аз съм правил нещо подобно и то беше, защото исках момичето за гаже, не за приятелка.
ама не беше никаква тактика

ledenakrasota
10-13-2011, 17:01
Днес отрязах един. 8-) :lol: Очаквам игнориране. :D

badsector
Каквото повикало, такова се обадило.

anonymous708973
^ или просто момчето е мъж на място и си има капчица достойнство. Много ясно, че няма да се занимава повече, след като си се направила на две и половина, и аз да бях, и аз така щях да направя. В крайна сметка, риба в морето много, а единствени и незаменими няма.

Факт.
Малко или много си го наранила, като си го отхвърлила. И аз бих.
Това не го прави по-малко тъжно обаче.

Sh@d0w
10-13-2011, 17:02

Да,това си е така,но авторката питаше за тактиката.Което автоматически изключва тази възможност.

anonymous708973
10-13-2011, 17:04
Или пък тя го възприема като тактика, а то е нормална човешка реакция.

Sh@d0w
10-13-2011, 17:06
Монетата винаги има две страни.

elysunny
10-13-2011, 17:12
той ми каза, че било тактика. Разбирам за достойнството и тн. Просто мина доста време от тогава и до преди няколко дни си бяхме просто приятели. Без намеци за харесване и тн. Явно прекалено много съм наранила достойнстово му или ддз

valdesbg
10-13-2011, 17:13
абе ква е тая мъжка тактика, като момиче те отреже да я игнорваш?
днес ми казаха за нея и ми е някак странно. та ако някои мили съфорумници знае нека ме светне, че ми изглежда мега тъпо. мда.

Щото, мили дами, ние не винаги си търсим просто приятелКИ.

Щото, мили дами, след като сте ни отказали и продължим да се мотаем около вас в най-добрия случай ще изглеждаме като досадници.

И щото, мили дами, уважаваме нежеланието ви да не комуникирате с нас на такова ниво и си търсим щастието другаде.

А можеи просто да се правим на ощипани госпожички...зависи от първите 7 години :)

едит: Не е нещо премисляно. Просто нашата естествена реакция на с практична насоченост натая ситуация. Риба в морето много.

elysunny
10-13-2011, 17:20
Момчето показва интерес към теб->режеш го->игнорва те (все едно интереса му се губи)->понеже момичетата обичате да получавате интерес в големи дози,ти става сад че не ти обръща внимание->почваш да показваш такова към него,за да върнеш неговото обратно.

Тъпо е мда.

проблема беше в реда на нещата явно.
момчето показва интерес към мен-> режа го-> оставаме приятели (наистина) в началото с намеци и обяснения, след това без тях (впериод 3месеца) -> и сега изведнъж игнор (тая мъжка тактика)

Sh@d0w
10-13-2011, 17:28

Тъпо е мда.

проблема беше в реда на нещата явно.
момчето показва интерес към мен-> режа го-> оставаме приятели (наистина) в началото с намеци и обяснения, след това без тях (впериод 3месеца) -> и сега изведнъж игнор (тая мъжка тактика)

Добре тогава не става въпрос за тактика.

Погледни така нещата и се постави на негово място.Харесва те.Не знам колко,но те харесва.Престрашава се да направи първата крачка,но го режеш.Опитва да се успокои,че макар няма да може да те има,ще те има за приятелка.И тайно таи надежда,че един ден ще го харесаш.Обаче минават 3 месеца и вижда,че не може да издържа повече така.Да седи до теб и да ти се усмихва като приятел,като си представя как те гушка и целува.Чашата прелива и решава да прекрати контакт с теб,защото мисли,че така ще е по-лесно.

Дал ти е преди това добра основа за размисъл,няколкото месеца приятелство и какво можеш да очакваш от него,ако си промениш решението.

anonymous708973
10-13-2011, 17:31
Чашата прелива и решава да прекрати контакт с теб,защото мисли,че така ще е по-лесно.

+1
Едва ли можеш да го съдиш за това, нали?
Просто животът е правене на избори, за които понякога можеш да съжаляваш, но в най-честия случай го разбираш прекалено късно. Колко държиш на този човек и колко време мина откакто не сте общували?

elysunny
10-13-2011, 17:40
много държа на него. ами то не станаха нещата изведнъж. последният месец почна да се отдалечава малко, по-малко от мен. накрая спряхме да подържаме какъвто и да е било контакт (2 седмици някъде). и вчера като го придърпах да говорим изтърси тая простотия с тактиката.

Sh@d0w
10-13-2011, 17:41
Просто се е чудел какво обяснение да ти даде,но отвътре сигурно се изяжда.

Мхм.

valdesbg
10-13-2011, 17:42
Опитва се да се отдалечи повече от теб. Явно егото му е наранено, макр чене виждам защо.

Ама щом той явно няма желание - ти що искаш да пикаеш срещу вятъра?

elysunny
10-13-2011, 17:44
когато го отрязах, една седмица не ми говореше, защото си изминавал някакъв път и т.н. След това пак почна с намеци и обяснения. След това спря и ми се държа като най-добър приятел, допреди един месец. мда.
А това за тактика не ми го е казвал само той. Беше споделил на една приятелка, че смята да приложи тая 'мъжка тактика', за да съм осъзнаела аз колко съм го обичала. Което не се получава. Липсва ми приятелството му, не 'харесваннето му'. Но това са лични неща, който трябва да обсъдя с него. мда

NambyPamby
10-13-2011, 17:47
Надява се да си промениш решението, затова и се пробва по няколко пъти. Явно наистина много те харесва, ама му кажи, че е глупост на тая възраст да тича след някоя мома толкова време, камо ли след такава, която няма да му върже. 8-)

valdesbg
10-13-2011, 18:01
Липсва ми приятелството му, не 'харесваннето му'. Но това са лични неща, който трябва да обсъдя с него. мда

Е понякога тиян еща са вързани. В смисъл не даваме едното без другото. И е нормално де. А докато си мислиш че това е тактика ще си мислиш и как да я надвиеш с друга тактика. И ще си още по разочарована след всеки неуспех.

А иначе да, тука само си чешем езиците.

badsector
10-14-2011, 13:27
Щото, мили дами, ние не винаги си търсим просто приятелКИ...
Дори мога да кажа, че ние винаги търсим секс, ако има приятелство е още по-добре.

...Ама щом той явно няма желание - ти що искаш да пикаеш срещу вятъра?
Ето затова :

...Липсва ми приятелството му, не 'харесваннето му'...
Защото всяка жена има нужда да бъде изслушвана, да я подкрепят в уж трудните моменти, да има нечие рамо, на което да реве и т.н. Съответно ние се подлагаме на това с желанието да получим секс, но на практика женската психика е устроена така, че такъв приятел за нея е сексуално антипатичен. Защото за нас това :

Е понякога тиян еща са вързани. В смисъл не даваме едното без другото. И е нормално де...
е нормално и логично. Но според мен, жените подсъзнателно просто ги е страх, че ще се окаже как най-добрият им приятел е с тях, единствено защото иска секс. Така сексуалното антипривличане към него е тяхната защитна реакция. Което пък също има своето обяснение - когато правим секс, в някакъв период след това въобще не ни е до жени. Съответно така ще заебем и тая, с която сме го правили. Иначе казано мъжете имат нужда от жени и изпитват интерес към тях, когато им се прави секс.

Chacho
10-14-2011, 13:44
@badsector, по-скоро жените не се чувстват сигурни с такива мъже, които са им просто приятели.

@elysunny, 100% иска да си те "върне". Не, че те е имал, но все още храни надежди. Като пак се осмели да направи крачка, резни го максимално ясно и категорично, за да не храни надежди повече. И ми драсни един ред, да ми кажеш, че съм бил прав :-P

anonymous708973
10-14-2011, 13:55
Иначе казано мъжете имат нужда от жени и изпитват интерес към тях, когато им се прави секс.

Супер оптимистично, няма що...
И все пак аз вярвам, че един мъж може да оцени една жена като личност, независимо дали са се търкаляли в леглото или не.

badsector
10-14-2011, 14:39
@badsector, по-скоро жените не се чувстват сигурни с такива мъже, които са им просто приятели...
Или по-скоро искат да се тъпчат с други, въпреки, че знаят, че ще бъде грешка и после като се стигне до реването, да има на кой да мрънкат, за да ги подкрепя и да им каже, че не са виновни те.

Супер оптимистично, няма що...
И все пак аз вярвам, че един мъж може да оцени една жена като личност...
Разбира се. Само трябва жената да е порастнала достатъчно интелектуално и да е придобила сериозен житейски опит. Което обикновено го правите някъде след 40-те. Все пак зависи и от нивото на развитие на мъжа. Ако и той си е с момчешко мислене, може да се напаснат нещата. Но най-общо казано, една жена за да бъде оценена като личност, трябва да има личност, която да бъде оценявана. В днешно време всички се опитват да бъдат еднакви и после се чудят защо никой не ги оценява.

Chacho
10-14-2011, 14:50
Но да се ебе с приятелчето ще е още по-голяма грешка, щото няма чувства към него, а това рано или късно ще се отрази на взаимоотношенията. Пък и мрънкат, мрънкат, пък накрая намират пак някой такъв, който да ги праска, но да им дава и още нещо, и са доволни. А нежньо остава с пръст у гъз. И си е изцяло негова вина.

И зрели момичета има, стига да не гледаш там, където са еднакви.

jghgh
10-14-2011, 15:09
А нежньо остава с пръст у "задни части". И си е изцяло негова вина.
Ехеее... вина. Звучи доста силно!

Ама разбира се, трябва да се правим на такива, каквито не сме! Твоя вина е ако си нормален човек, не трябва да си такъв, трябва да се правиш на лош, да чукаш, да си невъзмутим, за да може някой да те уважава!
Страхотна формула.

Страхотна формула на всички разбирачи в този раздел, които повтарят тая простотия непрекъснато - какъв трябва да си и какво трябва да правиш, за да те уважават. По-добре един човек да те уважава и то за този, който си, отколкото за това, което не си.

Визирам особено ограничения badsector, който, разбираш ли, мисли твърде елементарно, че постоянно разделя нещата на черни и бели. Сякаш няма сиво на тоя свят.
Задължително нещата трябва да са полярни, жените да са тъпи, а по-милите момчета може би загубеняци? Както и е задължително всичко да се свежда до секс, дори самите момичета сме го предвидили това! 8-)

Плаче ми се, честно.
Иначе тва не е никва тактика. Всеки, който е отхвърлен, се дистанцира малко или много. Дори да ти остане приятел, не издържа много дълго, понеже е някак нелепо. Ти искаш от човека връзка, а не приятелство, в крайна сметка. Разбираема реакция.

Chacho
10-14-2011, 15:19
jghgh, никой не казва да се отива в другата крайност. Нито пък да се правиш на нещо, което не си. По-скоро е въпрос на това, да бъдеш по самоосъзнат, да си намериш мястото, което заслужаваш, в обществото. И за мен не е нормално да пренебрегваш мнението си и постоянно да мислиш какво е правилно да кажеш; да криеш чувствата си; да се оставяш на страха си. А и никой не гони тези хора да им обяснява какви са и що са, те сами търсят съвети, значи сами не са доволни от себе си.

jghgh
10-14-2011, 15:24
Ама тва за нежньото с пръстта в гъза си беше грубо.
Все пак защо такова пренебрежително отношение? Нежньо? Все едно да си нежньо е най-лошото нещо на света.

Got your point де

Chacho
10-14-2011, 15:27
Щото разбираме две различни неща под нежньо. За мен този тип хора не се уважаващ сами себе си, затова не ги уважавам и аз.

elysunny
10-14-2011, 18:11
И ми драсни един ред, да ми кажеш, че съм бил прав :-P

прав беше да. А до нещата, които изписахте, не ми се искаше да се задълбава толкова в темата. Мисълта ми беше само за тази 'тактика' така да се каже. все тая. след време като му мине ще се разберем и такам. Въпросът е там, че не знаете и цялата история, не познавате и човека и някакси просто говорите, пишете общи работи. В самите ни отношения и аз направих някои грешки. Но това си е малко по личничко. Не е за тийна, в които някви хора си изливат мъките.

unikum
10-14-2011, 18:25
Защото това е съвсем нормално.Не стига ,че ви плащаме сметките ,подаряваме ви големи подаръци,обгръщаме ви с огромно внимание и още хиляди неща и изведнъж ви щукне ,че вече не ни искате.Е какво да направим ние?Да ви кажем "Оо да няма проблем всичко е ок".Понякога ние не търсим "поредното момиче" ,а търсим нещо сериозно и тогава най-много боли.

elysunny
10-14-2011, 18:35
^ никои не го е карал на сила да го прави.
главно за вниманието става въпрос. подаръци е нямало. а за сметките не приемах да плаща, мда

l0litta
10-14-2011, 21:37
омгг... много ясно, че момчето ще те игнорира, ако го отрежеш. Да не би да очакваш да тича след теб, та ти си го наранила.

heartlesandfreaky
10-14-2011, 22:33
Абе наранила ;д
Зависи за какво си го отрязала де.. За секс, за сериозен приятел... Както днес си пиша с едно момче и то решава да ми предложи с*кс о.О Отрязах го, пък той взе, че ме блокира :lol: :lol: :lol: Направо съм паднала от смях.. И ако ми кажете, че тва е достойнство?! ;д :grin: А и има една приказка 'Не унижавай едно момиче, само защото не си могъл да го имаш' ;)

Chacho
10-14-2011, 22:35
Абе наранила ;д
Зависи за какво си го отрязала де.. За секс, за сериозен приятел... Както днес си пиша с едно момче и то решава да ми предложи с*кс о.О Отрязах го, пък той взе, че ме блокира :lol: :lol: :lol: Направо съм паднала от смях.. И ако ми кажете, че тва е достойнство?! ;д :grin: А и има една приказка 'Не унижавай едно момиче, само защото не си могъл да го имаш' ;)

Искаш ли да правим секс?

elysunny
10-14-2011, 22:36
човека наистина може да се каже, че си го нараних. не е ставало въпрос за секс, пък и е близко до акъла, че ако ставаше нямаше да пусна темата. темата си е сериозна, за едно много здравомислещо и добро момче. пък вие каквито си искате асоциации правете

@Chacho недей, че ще те отреже и ше трябе да я блокваш.

Chacho
10-14-2011, 22:50
90% oт момчетата са били в неговото положение, пък 90% от момичетата - в твоето. Тъпо е, но много от нещата, които е правил, са били с цел да те впечатлят. Да осъзнаеш колко мил и различен е от остналите и да го видиш като нещо повече. Можеш да му направиш услуга, да му кажеш, че никога няма да има шансове с теб и да му обясниш, защо го виждаш само като приятел. Ще те превъзмогне и ще му помогнеш да не попада отново в тази ситуация със следващото момиче.

elysunny
10-14-2011, 23:01
казах му още преди 3 месеца. точно и ясно

Chacho
10-14-2011, 23:10
А, окей. То май се поизчерпа темата, мда.

elysunny
10-14-2011, 23:13
ами дам, то темата беше главно за тва, че се изненадах, че така изведнъж прекъсна контакт с мен, след като мина толкова време от както му казах, че няма как да се получи. като цяло разбрах кво да направя. и се ориентирах що годе за причината. и такам. сладки сънища ;д

Chacho
10-14-2011, 23:15
палави сънища и на теб

saskou
10-15-2011, 01:33
Мале, ако така разсъждават всички останали МЪЖЕ, не виждам в какъв женски свят ще живеем. Тръгнали за жените да говорят... И то като цяло................ Глупости, базирани на скука. Не разбирам, на кой е по-интелигентен ли си играете? :D :D :D

elysunny
10-15-2011, 08:54
не разбирам по темата ли пишеш или е така само да си имаш +1 коментар. мда.

zero
10-15-2011, 09:00
... а ти какво очакваш ?
То това става несъзнателно, не е тактика. В момента при мен е така,
излишната важност която си придаде 1 момиче по телефона (вчера), направо
ми уби всякакво желание за контакт с нея. Майни майни ...