View Full Version : Как да задържа вниманието му ??
Здравейте : )) Незнам дали има такава тема или подобна , надявам се че няма : ) Имам един въпрос към вас : )) Имам си приятел на една и съща възраст сме .. той е доста харесван сред момичетата : ) Само дето аз искам да му задържа вниманието върху мен повечко време . Бихте ли ме посъветвали какво мога да направя .. знам ,че момичетата и жените имаме разни трикчета , само дето не съм много наясно с тях в момента ;дд Благодаря предварително ;**
elysunny
10-13-2011, 20:40
ако наистина се харесвате, трикчетата са безсмислени
Да го държиш в очакване и да не му казваш винаги "да".
Е какви трикчета искаш ? Бяла магия освен ? Прозвуча ми все едно имаш намерение да се конкурираш с още 100 и него го имаш за трофей, само и само да натриеш носа на останалите натегачки. Щом е с теб, значи сигурно има защо. Просто внасяйте разнообразие във връзката ви като цяло - местата, на които ходите, нещатата, които правите заедно...в секса (ако правите). Не е нужно да се правиш на интересна, той ако иска да е с теб, ще бъде. А ако му омръзнеш бързо, не е задължително проблемът да е в теб, има ги и такива.
амии заедно сме от скоро .. 1 месец е бил без приятелка по негово желание .. предполагам ,че е бил достатъчно сигурен като е избрал да тръгнем .. : )
antifashionshit
10-13-2011, 20:53
goddess, ти го изкара нещо лошо, че иска да си задържи гаджето.
аверите си ги нямам за ''трофеи'' нито ходя с тях за да се хваля ! .. и ппц да донякъде имаш право , но .. действително не ходя с момче за да се показвам с него : )
cigarettekisses
10-13-2011, 21:02
Не му досаждай и му дай свобода.
Недей да настояваш постоянно да сте заедно и не се дръж сякаш си обсебена и отчаяна..И не избързвай с обясненията в любов. :lol:
Всеки иска да си задържи гаджето. Просто "трикчета" ми звучи като да правиш неща, които не ти идват отвътре и да се правиш на такъв, какъвто не си, само и само да задържиш някого. Така ми прозвуча, явно момичето просто така се е изразило. Иначе казах вече - всяка монотонна връзка омръзва, ако има разнообразие, ако има химия помежду ви и най-вече ако прерастне в повече (любов), не мисля, че ще си омръзнете бързо. :)
ledenakrasota
10-13-2011, 21:19
Няма "трикчета". Искай да бъдете повече време заедно. :) Говорете си, смейте се. :) Не на сила или колкото да мине, а да си изкарвате наистина страхотно. :)
Всеки иска да си задържи гаджето. Просто "трикчета" ми звучи като да правиш неща, които не ти идват отвътре и да се правиш на такъв, какъвто не си, само и само да задържиш някого. Така ми прозвуча, явно момичето просто така се е изразило. Иначе казах вече - всяка монотонна връзка омръзва, ако има разнообразие, ако има химия помежду ви и най-вече ако прерастне в повече (любов), не мисля, че ще си омръзнете бързо. :)
Рано или късно всички си омръзват. Аз предпочитам да казвам, че хората свикват един с друг. Не можеш постоянно да се стремиш да си интересен на половинката си. Хубаво е да се разнообразява, но след време някой нов винаги ще изглежда по-интересен. Всъщност, това не е причина за късане, а просто труден момент във връзката. Ако и двамата са достатъчно зрели, ще устоят на изкушенията и ще останат заедно с дори по-здрава връзка. Но за това се иска истинска любов и отдаденост, както и да са наясно, че тръпката не трае вечно.
В този ред на мисли, разнообразието помага да се разпалва наново огъня.
ledenakrasota
10-13-2011, 21:25
Рано или късно всички си омръзват. Аз предпочитам да казвам, че хората свикват един с друг. Не можеш постоянно да се стремиш да си интересен на половинката си. Хубаво е да се разнообразява, но след време някой нов винаги ще изглежда по-интересен. Всъщност, това не е причина за късане, а просто труден момент във връзката. Ако и двамата са достатъчно зрели, ще устоят на изкушенията и ще останат заедно с дори по-здрава връзка. Но за това се иска истинска любов и отдаденост, както и да са наясно, че тръпката не трае вечно.
Родителите ми са заедно от 22 години и имат тръпката на пубери. 8-)
Минали са през какво ли не. Дори самата аз не мога да вдена как така са останали заедно, но факт! Обичат се всеки ден. Просто го виждам. :)
macromicro
10-13-2011, 21:25
Здравейте : )) Незнам дали има такава тема или подобна , надявам се че няма : ) Имам един въпрос към вас : )) Имам си приятел на една и съща възраст сме .. той е доста харесван сред момичетата : ) Само дето аз искам да му задържа вниманието върху мен повечко време . Бихте ли ме посъветвали какво мога да направя .. знам ,че момичетата и жените имаме разни трикчета , само дето не съм много наясно с тях в момента ;дд Благодаря предварително ;**
Мисля,че имаш някакви комплекси.Бъди себе си,имай повече самочувствие,ако друга ти го отмъкне значи не си е струвал.Мъжете със слаби ангели са отврат.
Минали са през какво ли не. Дори самата аз не мога да вдена как така са останали заедно, но факт! Обичат се всеки ден. Просто го виждам. :)
Можеш да питаш дали са минавали през такъв момент. Рано или късно се получава. Само погледни темите тук: "Ходиме от година-година и нещо, и вече постоянно се караме/ появи се нов човек/ няма ми доверие/ т.н."
ledenakrasota
10-13-2011, 21:34
Можеш да питаш дали са минавали през такъв момент. Рано или късно се получава. Само погледни темите тук: "Ходиме от година-година и нещо, и вече постоянно се караме/ появи се нов човек/ няма ми доверие/ т.н."
Да, минавали са. Винаги съм била пряк свидетел на всичко, което се случва. Дори съм настоявала за развод, защото не съм издържала или съм балансирала връзката им. Едно дете на 10 им даваше акъл какво да правят в с брака си. :D И го приех. Много е сложно. Не мога да го обясня, но го приех ма*ка *у. Разбирам и баща си и майка си.
Трудностите са изпитания, които трябва да се преминат. :)
Децата крепят връзките, в едно нормално семейство винаги поставят децата си над себе си.
Друго важно нещо е да не се върти живота ти около любовта - да имаш интереси, хобита, амбиции. Любовта е само една страна на нещата.
ledenakrasota
10-13-2011, 21:42
Децата крепят връзките, в едно нормално семейство винаги поставят децата си над себе си.
Друго важно нещо е да не се върти живота ти около любовта - да имаш интереси, хобита, амбиции. Любовта е само една страна на нещата.
Никога не съм била дете. Всяко решение се взима от 3-ма души, а не от мама и тате. :) При нас е малко по-различно и доста неща не важат, както при останалите. Има хармония и баланс. Разбира се, има грешки и спорове. :) Но здравата ни спойка е неразрушима. Колкото повече стискат, толкова повече се втвърдява. :)
Никога не съм била дете. Всяко решение се взима от 3-ма души, а не от мама и тате. :) При нас е малко по-различно и доста неща не важат, както при останалите. Има хармония и баланс. Разбира се, има грешки и спорове. :) Но здравата ни спойка е неразрушима. Колкото повече стискат, толкова повече се втвърдява. :)
Сега сложи ръката на сърцето си и кажи, че вашите дълбоко в съзнанието не те приемат за "нашето дете". Винаги ще имат отговорност към теб, такава е съвестта на родителя. Всички ще ни застигне.
ledenakrasota
10-13-2011, 21:51
Сега сложи ръката на сърцето си и кажи, че вашите дълбоко в съзнанието не те приемат за "нашето дете". Винаги ще имат отговорност към теб, такава е съвестта на родителя. Всички ще ни застигне.
Ето, пак делиш всичко! :-x :-x
Дете и човек са 2 в едно. Става въпрос кога си детето и кога възрастния. Няма какво да ти обяснявам като си знаеш твоето и не ме разбираш.
Отдавна ме е застигнала. Вкъщи аз съм родителя, те- децата. И си имаме една много болезнена причина. :x Заради такива неща човек расте.
elysunny
10-13-2011, 21:52
малко оспамихте темичката
С безкрайно интересни неща 8)
ledenakrasota
10-13-2011, 22:00
С безкрайно интересни неща 8)
Интересни са ! :P :-P
elysunny
10-13-2011, 22:03
много са интересни, да
много са интересни, да
Ок, дай да си говорим за изкуство. Гледала ли си "Козият рог"?
elysunny
10-13-2011, 22:07
да
ledenakrasota
10-13-2011, 22:12
Голямо е**не падна..
Педофил! :smt021 :smt021
gabsit000
10-14-2011, 06:06
Голямо е**не падна..
Педофил! :smt021 :smt021
по-скоро секс маниак :D
gabsit000
10-14-2011, 06:07
по темата: мисля,че той ако те обича и иска да е с теб и най-яката мацка да му дойде няма да я "погледне"...
anonymous708973
10-14-2011, 12:43
Хубаво е да се разнообразява, но след време някой нов винаги ще изглежда по-интересен. Всъщност, това не е причина за късане, а просто труден момент във връзката. Ако и двамата са достатъчно зрели, ще устоят на изкушенията и ще останат заедно с дори по-здрава връзка. Но за това се иска истинска любов и отдаденост, както и да са наясно, че тръпката не трае вечно.
Нямам идея какъв опит имаш във връзките, но си супер прав.
до някъде всеки от вас има право и мерси за съветите все пак : )) <33 да , нормално е да искам да си задържа гаджето .. и знам , че при всички е така .. просто нямам толкова голям опит с връзките и искам да знам малко повече .. : )