View Full Version : Менструация - диета
Много съм притеснена и се надявам някой да ми помогне. Знам, че не сте гинеколози, но все пак. Като за начало искам да кажа, че не водя полов живот. Цикълът ми закъснява, а попринцип ми е редовен + - 1,2 дена, максимум три. Притеснява ме не друго, а че през юли, август свалих 5,6 килограма, които наистина ми бяха в повече, но не съм пазила някакви драстични диети - ядях от всичко в умерени количества и спортувах. Цикълът ми си идваше нормално, миналия месец също, но този се бави ... От какво е това? Възможно ли е да съм си го спряла - имам предвив както спира на анорексичките (искам да отбележа, че НЕ СЪМ анорексичка!!)?
П.П. Вече не пазя този хранителен режим - нямам необходимото време.
Килограмите, които си свалила не са много, така че едва ли е от това. Цикълът спира при доста по-драстично отслабване. Най-вероятно е от климата - супер рязко се смени времето, така че нищо чудно и от това да е. Ако пиеш някакви лекарства/антибиотици - също. Може и да ти пропусне този месец, но не е лошо все пак да се посъветваш с гинеколог, ако продължава да ти закъснява и да ти е нередовен.
Килограмите, които си свалила не са много, така че едва ли е от това. Цикълът спира при доста по-драстично отслабване. Най-вероятно е от климата - супер рязко се смени времето, така че нищо чудно и от това да е. Ако пиеш някакви лекарства/антибиотици - също. Може и да ти пропусне този месец, но не е лошо все пак да се посъветваш с гинеколог, ако продължава да ти закъснява и да ти е нередовен.
Мерси за вниманието! А можеш ли да ми кажеш при колко килограма се получава това?
marin4itu
10-14-2011, 11:01
Сега по това време както на мен, така и на мои приятелки или им закъснява или им подранява. Според мен е от климата.
Мерси за вниманието! А можеш ли да ми кажеш при колко килограма се получава това?
Е то няма точно определени килограми - ако килограмите ти са доста под нормата, в следствие на драстично отслабване и то от глад. Ти ако се храниш, макар и с хранителен режим, едва ли е от това. А и казваш, че тези килограми са ти били в повече, така че...Ако си пила някакви хапчета, които влияят на хормоните, също е възможно. Ще ти дойде, не се притеснявай.