Влез

View Full Version : Кафяво течение преди и след цикъл..:X

kiki1991
10-13-2011, 22:06
От 3-4 месеца някаде имам кафяво течение..вместо да ми идва ми се появява това течение и на другия ден вече си ми идва нормално както трябва да си е..и на 4-тия ден когато трябва вече да ми свърши цикъла пак това кафяво течение..не съм ходила на гинеколог защото четох на няколко места че е нормално,но и тоя месец пак е така...във четвъртък(вчера) когато беше датата да ми дойде ми се появи това к.течение и днес си ми дойде нормално.Някой може ли да ми каже какво може да е,случвало ли ви се е???П.С. Не съм бременна на 100% съм сигорна в това.

Biskfitka
10-14-2011, 08:09
И при мен е така,пък особено около последния ден от цикъла е нормално да не си е точно кръв ;д спокойно :) Стига да е само около М. мисля,че няма проблем.

kiki1991
10-14-2011, 08:25
И при мен е така,пък особено около последния ден от цикъла е нормално да не си е точно кръв ;д спокойно :) Стига да е само около М. мисля,че няма проблем.

да само около цикъла е така иначе нямам никави такива течения...

kalpazanka
10-15-2011, 16:09
Пиеш ли още контрацептиви?
Изключи ли бременност,, след като забеляза промяната?

kiki1991
10-15-2011, 21:00
Пиеш ли още контрацептиви?
Изключи ли бременност,, след като забеляза промяната?

пих преди 3-4 месеца DIANE 35 zaradi pkq .. бременност не е със сигурност.

kalpazanka
10-16-2011, 07:00
Как изключи бременност?
И защо за тия месеци не намери време да отидеш при АГ?
Кой и по какви причини прекрати лечението? Назначена ли ти е терапия след Диане-то?!

kiki1991
10-17-2011, 12:15
Как изключи бременност?
И защо за тия месеци не намери време да отидеш при АГ?
Кой и по какви причини прекрати лечението? Назначена ли ти е терапия след Диане-то?!

Не съм бременна защото се пазя.Пък и преди съм имала такова кафяво течение.Не съм ходила още на АГ защото четох че било нормално,но мисля да отида сега като ми свърши да ме види.И дръго забравих да кажа че имах преди да ми дойде много силни болки в кръста,който друг път не съм имала,направо не можех да се наведа,и се чудих много от какво е понеже аз съм от жените който нямат никакви пред менструални симптоми нито болки нито ме боли глава о т.н.Иначе това с диането ми го назначи аг понеже имах няколко месеца подред оскъден цикъл(2дена траеше) и като отидох ми каза че имам пкя като ме видя на видеозона.Множество малки кистички и така.Пих диането 3 месеца и не съм ходила повече на гинеколог.Тя тогава още ми каза че пкя не се лекува а само може да ми изпише противозачатъчни.И евентуално когато реша да забременнея след време да ми прави стимулация за овулация, ако се налага.Каза ми че сериозни мерки няма да зимаме защото си ми идва всеки месец макар и оскъдно някой път..и така

kalpazanka
10-29-2011, 11:49
ПКЯ има поддържаща терапия. Но пък ти не си си направила пълния курс с Диане, затова ще се въздържа да ти давам насоки за каквото и да било.