aleks07
10-14-2011, 12:27
Здравейтевъв форума има такава тема, но там нямаъше никакви съвети и за това реших да пусна моя си тема.Такам, тази година съм в ново училище.Запознах се с всички и с повечето си допаднахме,ноне с всички.Вече се разбираме много добре, общуваме и всичко е чдесно.Но аз се влюбих.Той е уникален, не само на външен вид, но е супер мило и възпитано момче.Не си говорим много, кои знае колко много, но общуваме.Когато съм до него нещо ме привлича, искам да го прегъра...адски завиждам на момичетата с които се прегръща (приятелски, нали знаете като се видят).Мога да го гледам с часове..напоследък в часовете забелязвам, че и тои ме гледа (но тоа за мен не означава нищо) Когато си тръгваме от училище аз чаках автобуса на спирката и той винаги когато минава от там ми казва чаои просто днес много често се гледахме..и веднага щом види, че и аз гледам си маха погледа, както и аз...проблема е, че не знам какво да правя.Лесно би му казала , но ме е страх, че най-добрият му приятел ще му повлиае, защото с него не се разбираме особенно..незнам акк да му кажа или изобщо какво да наравя, само знам, че това да отидем на кафе няма да се получи..моля ви дайте съет..ще ви бъда много благодарна :)