PDA

View Full Version : Помагайте, моля!!!!

aleks07
10-14-2011, 12:27
Здравейтевъв форума има такава тема, но там нямаъше никакви съвети и за това реших да пусна моя си тема.Такам, тази година съм в ново училище.Запознах се с всички и с повечето си допаднахме,ноне с всички.Вече се разбираме много добре, общуваме и всичко е чдесно.Но аз се влюбих.Той е уникален, не само на външен вид, но е супер мило и възпитано момче.Не си говорим много, кои знае колко много, но общуваме.Когато съм до него нещо ме привлича, искам да го прегъра...адски завиждам на момичетата с които се прегръща (приятелски, нали знаете като се видят).Мога да го гледам с часове..напоследък в часовете забелязвам, че и тои ме гледа (но тоа за мен не означава нищо) Когато си тръгваме от училище аз чаках автобуса на спирката и той винаги когато минава от там ми казва чаои просто днес много често се гледахме..и веднага щом види, че и аз гледам си маха погледа, както и аз...проблема е, че не знам какво да правя.Лесно би му казала , но ме е страх, че най-добрият му приятел ще му повлиае, защото с него не се разбираме особенно..незнам акк да му кажа или изобщо какво да наравя, само знам, че това да отидем на кафе няма да се получи..моля ви дайте съет..ще ви бъда много благодарна :)

Evie
10-14-2011, 13:20
Дам, какъв е проблема да го поканиш да излезете?
Преди това просто го заговаря по-често, може да му пишеш по фб или скайп.. Опознайте се още малко и после го покани да излезете, какво толкова :)

aleks07
10-14-2011, 13:30
Благодаря, ами просто до сега не съм излзиала мн мн с момчета и ... а иначе не знам дали изобщо изпитва нещо към мен, а ако не е така незнам....но нямам и никаква предства как да разбера дали ме харесва. :)Мерси :-)

SisiStrange
10-14-2011, 16:33
Ако се съгласи да излезете на среща, значи те харесва. :)

nepowtorima
10-14-2011, 16:43
Извън темата - ужасно неграмотно е написано!
По темата - общувай повече с него! Не бъди толкова срамежлива. Сближете се.. може да започнете от приятелска прегръдка до.. ти си знаеш!! Може и в училище да го поканиш да излезете. Ако не стане ... не стане. Нищо! Нито ще е първия, нито последния!! Просто си кажи, че ще успееш и няма да се притесняваш отиваш и се отпускаш просто пред него.. и това е!

Sh@d0w
10-14-2011, 16:55
Ако се съгласи да излезете на среща, значи те харесва. :)

Agree.

aleks07
10-15-2011, 04:31
Благоаря, ако се сещате за още нещо казвайте :)

Missmarch
10-15-2011, 08:16
Мн любов и дано успеете.... :)

aleks07
10-15-2011, 10:40
Много, много благодаря! :-)