toninatora
10-14-2011, 15:51
Здравейте всички!Имам няколко въпроса?Начи ситуацията е следната:Уча в частно училище кадето са малко деца.Аз сам на 15 но до преди 1-2 месеца бях запален фен по игрите WoW и тн.Сега обаче ми се случи неочаквано интересно нещо.Има 1 момиче което е 7 клас.С него патъвам всеки ден и докато пътуваме си говорим смеем се и тн.Преди 1 ден то ми звънна ей така(аз тукмо отивах на плуване и тя знаеше).Поговорихме си малко след което тя каза "Аз няма да ти задържам времето ходи плувай и после ако искаш звънни да си поговорим."Аз и звъннах и си говорихме интересни работи.На следваштия ден пак така,обаче мисля че малко и досаждам(прибирам се 6 часа и и се обаждам макс. 2 пъти.)Тя не показва с нищо че и досаждам само някой път когато си говорим тя изчаква да си свърша речта и после ми казва че трябвала да прави нещо(аз мисля че това е нещо или като задължение или просто не иска да говори с мен).Сега си говорим и искам да я поканя да идем на кино или в парка на разходка,обаче ме е страх че тя ще ми откаже (всъщност според мен 50/50 е ама незнам).Моля ви помогнете ми.Прочетох всички теми но никоя не ми даде отговор.PLS помогнете много е яко тва момиче а аз немам никаф опит. :(