Влез

View Full Version : Евтиниики

shokoladchety
10-16-2011, 17:41
Понеже не съм от най-богатите хора и нямам много пари за козметика,исках да помоля да споделите някои по-евтинички пудрички,спирали,сенки,гла цова,червила и така нататък.Надявам се темата да не е много странна.Понеже наистина нямам по 20-30 лева за спирали и фон-дьо-тени исках наистина някой да сподели нещо,което му харесва и ефекта е що-годе добър.Шампоани,маски,всичк за което се сетите.

Wwwooow
10-16-2011, 17:52
Имаше такава тема.Но все пак--- > Шампоан Билка,крем Бочко,крем Здраве

FuCKkK13
10-16-2011, 17:53
фдт. аффинитон -10лв. - ако ти е скъпо не знам.. само него ползвам
спиралите на Мейбълиин ако са ти скъпи мога да ти кажа,че съм ползвала спирала на Импала и бях доволна.. да.. може да е 3 лв. ама ми правеше миглите хубави .. няма да сбъркаш ако си вземеш .. иначе орифлейм имаха някакви евтини спирали и един фдт. ама не знам орифлейм или ейвън беше.. един черен с розово-лилава капачка има и пудра такава .. гланцове.. от по евтините - бруклин,също молива за очи на бруклин .. маски за коса - миосотис около 10лв. е ама стига за много така че не идва скъпо.. за сега за това се сещам :)

PamelaIvanova
10-16-2011, 17:54
Essence :smt007 не знам, ама за мене тази марка е по-добра и качествена от много други 10 пъти по-скъпи, пробвала съм почти всичките им продукти и страшно много ми харесват, а цената на повечето им неща е към 5 лв. За маски и шампоани не знам, взимам си професионални от фризыорката ми, които са си скъпички.

strawberry88
10-16-2011, 17:58
^+1 също така нещата на Балеа :)

wikito123
10-16-2011, 18:02
Шампоан Бочко, Кря-Кря, Па-Па... Спирала мейбълин (аз използвам жълта и съм доволна) струва 10 лв. .... Сенки са очи си купувам от едно мазенце, в което продават козметика и други работи, купувам си за 2.90 и съм много доволна. Маслените сенки бях най-много 5 лв. .. Моливите за очи са по 2/3 лв. :)

brutaLxxbunny
10-16-2011, 18:18
Нещата на Алверде - био,хубави и не са много скъпи :) Другото го казаха.Балеа,Есенс..Зависи какво търсиш.

summerxtime
10-16-2011, 18:21
За фон дьо тен мога да ти препоръчам Impala.Евтин е и е адски хубав :grin:

vikyyy123
10-16-2011, 18:29
За фон дьо тен мога да ти препоръчам Impala.Евтин е и е адски хубав :grin: +1

vampire_girl_
10-16-2011, 18:32
Знам,че е банално и не питаш за това,ама ако ще си слагаш Импала или някой друг боклук на лицето - по-добре въобще не слагай ФДТ - хвърли едно око на съдържанието и ще разбереш защо.Изборът си е твой,все пак :)

shokoladchety
10-16-2011, 18:42
Фон-дьо-тен изключително рядко ползвам,имам един доста скъпичък,които ми е подарък,него си ползвам като се налага,аз съм почитателка на пудрата.Благодаря за съветите,ще чакам още. :-)

daru6a1
10-16-2011, 18:50
Според мен козметика от магазините за по 1 лев трябва да се избягва .. Говоря главно за ФДТ, пудра, спирала и очна линия.
За гланца и червилото не е нужно много да се мисли , тъй като отиваш на място , избираш , плащаш и си го ползваш със здраве .. : ]

PullMeCloser
10-16-2011, 18:59
Пудра- Rimmel Stay Matte.
Най-добрата пудра и е само 10лв, невероятно качество, обожавам я!!!

mey_si
10-16-2011, 20:49
На мен от Импала-та ми излязоха адски много пъпки..запушиха ми се порите..и стой като маска,докато ползвах фон дю тен..от него да съм си сложила 5 пъти и това беше ефекта : )

PullMeCloser
10-16-2011, 21:31
На мен от Импала-та ми излязоха адски много пъпки..запушиха ми се порите..и стой като маска,докато ползвах фон дю тен..от него да съм си сложила 5 пъти и това беше ефекта : )

Напълно очакван резултат, бих казала. Импала е най-лошото нещо, което можеш да си причиниш на кожата.

girl91
10-16-2011, 22:05
Виж тази тема, както и предходните, мисля, че ще са ти полезни - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=599097.0

Biskfitka
10-17-2011, 06:58
Ооо как импала,аз като си сложих на една пъпка и цялото лице почна да ми парии :O:O:O

За по еввтина козметика Есенс.. :)
Шампоани,Балсами и т.н. Билка :)

Rebirthing
10-17-2011, 07:11
Виж тази тема, както и предходните, мисля, че ще са ти полезни - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=599097.0

+1 !!!

За бяла козметика - Bio Fresh определено са ми фаворит. Добри отзиви има и за Bilka, Balea, Alverde (Алверде всъщност имат доста смесени отзиви)
Декоративна козметика - Essence, имат хубави сенки, пудри, гланцове и очни линии. За червила не мога да кажа, не съм пробвала...
Много наситени са сенките на Flormar, имат хубави лакове и пудри, но за спиралите и гланцовете не мога да кажа същото.
Спирали - Maybelline Colossal, аз лично харесвам и спиралите на Rimmel с гумените четки :).

pressiana
10-17-2011, 12:37
моливи за очи - бруклин, импала
спирала - ейвън супершок
балсам за устни - балеа
шампоани и балсами - балеа, бирен шампоан
лосиони за тяло, ексфолианти - шели и афродита /в кауфланд/, също флормар, но не съм пробвала
крем за ръце - арома
кремове за лице - арома отново

Тоник за лице гледах, че есенс имат - по 5 лв. май бяха, имат и ексфолиант пак за толкова. Не знам дали не са боклуци обаче, не съм пробвала.. Лакове може да си вземеш на флормар, катрин арли, есенс, мис спорти..

Ако не ме сметнеш за нагла обаче, ще ти кажа, че един продукт като тоника за лице например в дългосрочен план ти излиза суперевтин. Аз имам един и си го ползвам от април, 10 лева беше, но пък много време си карам с него. Други такива продукти са балсамите за устни, моливите за очи, може би и спиралите.. :)

FreshJuice
10-17-2011, 14:57
Avon Super shock MAX !!! Много е хубава :grin:
Днеска я получих и е страхотна... Аз си я взех за 7 и 90 :grin: :grin: :grin:

http://c0.dmlimg.com/1fc1c1c2db5852e08ffc380475e263360d4e5acffb4314f0b8 57f760bf2837bc.jpg